Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

VOKS

Sorter etter
Vis per side

Festevoks Grønn spesial -10/-3

Rode Grønn Spesial er festevoks for nysnø og finkornet snø, til ekstremt kaldt vær - fra -10ºC til -30ºC. Kan også brukes som basevoks.
kr 129,00

GRIP BLUE -3°C/-7°C NC 1

kr 74,00 kr 99,00

GRIP VIOLET 0°C

kr 74,00 kr 99,00

Skin wax Stick Rød/blå

Et "må ha produkt" for deg som har felleski! Skigo har utviklet et produkt som skal gjøre skiopplevelsen bedre på dine felleski. Fellevoksen inneholder fluor som bidrar til at fellene på skiene ikke trekker til seg for mye smuss fra snøen. Glideren inneholder heller ingen løsningsmidler som kan bidra til at fellelimet oppløser. Skin Wax med fluor gjør at du får et mykere fremføring på skiene i hvert tråkk, noe som bidrar til at du lettere optimaliserer balansen og teknikken! Påføres enkelt med å gni voksen direkte inn i fellehårene både med og mothårs​. Pass på at det ikke oppstår klumper ved påføring, da har du lagt på for mye. Innholder: 2stk fellevokser (Blå til kaldt føre og rød til varmt føre). Kan også brukes på feller til fjellski/randonee.
kr 199,00

Swix Spray festevoks, fiolett, NC 1

V50L flytende Fiolett. 0ºC til -3ºC. Flytende sprayvoks som dekker temperaturområdet rett under frysepunktet ved ny- og finkornet snø.
kr 149,00

V05 Polar Hardwax -12/-25C, 45 NC 1

Ny fallende snø fra -12°C til -25°C. Gammel/omdannet snø fra -15°C til -30°C. Som navnet indikerer er dette smøring for de kaldeste forhold. Hyppig anvendt i polare strøk av Europa og Amerika. V-serien er laget for både konkurranse- og turbruk. Kvaliteten er meget høy på grunn av utvalgte, fullraffinerte vokskvaliteter, syntetiske gummityper og oljer som tilfredsstiller medisinske krav.
kr 89,00

V20 Green Hardwax-8/-15C , 45g NC 1

Festevoks. Ny fallende snø fra -8°C til -15°C. Gammel/omdannet snø fra -10°C til -18°C. Velkjent Swix-voks for kaldt føre. Brukt i mer enn 50 år med mange reseptforbedringer opp igjennom årene. V-serien er laget for både konkurranse- og turbruk. Kvaliteten er meget høy på grunn av utvalgte, fullraffinerte vokskvaliteter, syntetiske gummityper og oljer som tilfredsstiller medisinske krav.
kr 89,00

V30 Blue Hardwax -2/-10C, 45g NC 1

Festevoks. Ny fallende snø fra -2°C til -10°C. Gammel/omdannet snø fra -5°C til -15°C. Klassikeren blant alle klassikere! Når føret er bra og kuldegradene behagelige er dette voksen. V-serien er laget for både konkurranse- og turbruk. Kvaliteten er meget høy på grunn av utvalgte, fullraffinerte vokskvaliteter, syntetiske gummityper og oljer som tilfredsstiller medisinske krav.
kr 89,00

V40 Blue Extra Hardwax -1/-7C, NC 1

Selveste "Blåswix'n", verdens mest solgte festevoks! Perfekt til tur, trening og konkurranse. Gode festeegenskaper. Ny fallende snø fra -1°C til -7°C. Gammel/omdannet snø fra -3°C til -10°C. Den mest populære av alle V-voksene. En nyttig voks med stort bruksområde ved minusgrader. Når den skal anvendes nær 0°C kreves tørr luft (lav relativ fuktighet) og ny snø. V-serien er laget for både konkurranse- og turbruk. Kvaliteten er meget høy på grunn av utvalgte, fullraffinerte vokskvaliteter, syntetiske gummityper og oljer som tilfredsstiller medisinske krav.
kr 89,00

V40L Blue grip spray-2/-15C, 7 NC 1

V40L flytende Blå Extra festespray som dekker et vidt temperaturområde på kaldt føre, -2°C til -15°C. For ny- og finkornet snø. Et renslig og tidsbesparende alternativ, og pålitelig feste. «Opp-ned»-spraydyse som gir bedre kontroll ved på legging. Legg tynt på. Rekker til 7-8 par ski. 70 ml.
kr 149,00

V50 Violet Hardwax 0C, 45g NC 1

Perfekt ved forhold rundt frysepunktet! Festevoks i den klassiske V-serien, perfekt til tur, trening og konkurranse. Gode festeegenskaper. Ny fallende snø fra 0°C. Gammel/omdannet snø fra -1°C til -3°C. Denne voksen har i mange år vært et "hemmelig" våpen for servicemenn innen World Cup, men også en populær tursmøring. Brukes på forhold der snøen er i ferd med å gå fra tørr til fuktig, rundt 0°C. V-serien er laget for både konkurranse- og turbruk. Kvaliteten er meget høy på grunn av utvalgte, fullraffinerte vokskvaliteter, syntetiske gummityper og oljer som tilfredsstiller medisinske krav.
kr 89,00

V50L Violet grip spr NC 1

V50L flytende fiolett festespray som dekker temperaturområdet rett under null grader, 0°C til -3°C. For ny- og finkornet snø. Et renslig og tidsbesparende alternativ, og pålitelig feste. «Opp-ned»-spraydyse som gir bedre kontroll ved på legging. Legg tynt på. Rekker til 7-8 par ski. 70 ml.
kr 149,00

V55 Red Special Hardwax 0/+1C, NC 1

Festevoks i den klassiske V-serien, perfekt til tur, trening og konkurranse. Gode festeegenskaper for forhold rundt 0 grader. Ny fallende snø fra +1°C til 0°C. Gammel/omdannet snø fra 0°C til -2°C. Denne voksen brukes opp til +1°C på fuktig nysnø, og ned til -2°C på eldre grovkornet snø. V-serien er laget for både konkurranse- og turbruk. Kvaliteten er meget høy på grunn av utvalgte, fullraffinerte vokskvaliteter, syntetiske gummityper og oljer som tilfredsstiller medisinske krav.
kr 89,00

V60L Red grip spray 0/+3C, 70m NC 1

V60L flytende rød festespray som dekker temperaturområdet ved null grader og noe mildere, 0°C til +3°C. For ny- og finkornet snø. Et renslig og tidsbesparende alternativ, og pålitelig feste. «Opp-ned»-spraydyse som gir bedre kontroll ved på legging. Legg tynt på. Rekker til 7-8 par ski. 70 ml.
kr 149,00

VG30 Base Wax, Blue, 45g NC 1

Underlagsvoks for alle festevokser ved nysnø, finkornet snø og gammel/omdannet snø fra +1°C til -20°C. Legges på og varmes inn med smørejern (110°C), korkes ut til slutt. Grunnvoksen er enklere å legge på hvis den er kald. La den ligge i kjøleskapet eller i snøen før pålegging. Slitesterk basevoks for forhold med stor slitasje.
kr 99,00

VG35 Base Binder Green, 45g NC 1

Grunnvoks for alle festevokser ved kaldere forhold enn -1°C. For grovkornet snø som gir høy slitasje på festevoksen. Legges på og varmes inn med smørejern (110°C), korkes ut til slutt. Grunnvoksen er enklere å legge på hvis den er kald. La den ligge i kjøleskapet eller i snøen før pålegging. Grunnvoks med ekstremt god slitestyrke.
kr 99,00

VR30 Light Blue Fluor -7/-20C, NC 1

Racingvoks, perfekt for trening og konkurranse. Topp feste- og glidegenskaper. Lys blå festevoks for ekstra kalde forhold. Ny fallende snø fra -7°C til -20°C. Gammel/omdannet snø fra -10°C til -30°C. VR-voksene er tilsatt fluorkarbon og laget for topp racing, men på grunn av sine gode egenskaper, særlig rundt 0°C, finner også mange tur- og rekreasjonsløpere disse voksene interessante.
kr 179,00

VR40 Blue Fluor -2C/-8C, 45g NC 1

Racingvoks, perfekt for trening og konkurranse. Festevoks for kalde, normale vinterforhold med topp feste- og glidegenskaper. Ny fallende snø fra -2°C til -8°C. Gammel/omdannet snøfra -4°C til -12°C. Blå festevoks. For normale vinterforhold. VR-voksene er tilsatt fluorkarbon og laget for topp racing, men på grunn av sine gode egenskaper, særlig rundt 0°C, finner også mange tur- og rekreasjonsløpere disse voksene interessante.
kr 179,00

VR45 Light Violet Fluor 0/-4C, NC 1

Meget fleksibel festevoks for forhold like under frysepunktet! Racingvoks, perfekt for trening og konkurranse. Voks for normale vinterforhold med topp feste- og glidegenskaper. Ny fallende snø fra 0°C til -2°C. Gammel/omdannet snø fra -2°C til -8°C. Lys fiolett festevoks. En fleksibel voks med bruksområde omkring 0°C og noe kaldere. VR-voksene er tilsatt fluorkarbon og laget for topp racing, men på grunn av sine gode egenskaper, særlig rundt 0°C, finner også mange tur- og rekreasjonsløpere disse voksene interessante.
kr 179,00

VR50 Violet Fluor +1C/-2C, 45g NC 1

Glimrende voks rundt null grader! Racingvoks, perfekt for trening og konkurranse. Topp feste- og glidegenskaper. Ny fallende snø fra +1°C til 0°C. Gammel/omdannet snø fra 0°C til -4°C. Fiolett festevoks. For fuktig til tørr snø omkring 0°C. Når den brukes på kuldegradersiden, vil det normalt være høy luftfuktighet. VR-voksene er tilsatt fluorkarbon og laget for topp racing, men på grunn av sine gode egenskaper, særlig rundt 0°C, finner også mange tur- og rekreasjonsløpere disse voksene interessante.
kr 179,00

VR55N Violet Fluor, -3/+2C, 45 NC 1

Racingvoks, perfekt for trening og konkurranse. Festevoks for forhold rundt 0 grader med topp feste- og glidegenskaper. Ny fallende snø fra +2°C til 0°C. Gammel/omdannet snø fra 0°C til -3°C. Myk, fiolett festevoks uten sølv. For fuktig snø rundt null, og for eldre omdannet snø like i underkant av null. Perfekt balanse mellom feste og glid. VR-voksene er tilsatt fluorkarbon og laget for topp racing, men på grunn av sine gode egenskaper, særlig rundt 0°C, finner også mange tur- og rekreasjonsløpere disse voksene interessante.
kr 179,00

VR60 Silver Fluor 0/+2C, 45g NC 1

For kram snø. Ved bruk på kuldegrader kreves det høy luftfuktighet (evt. tåke).
kr 179,00

VR62 Klisterwax Fluor -2/+3, 4 NC 1

Glimrende i på fuktig nysnø! Racingvoks, perfekt for trening og konkurranse. Festevoks for forhold rundt 0 grader med topp feste- og glidegenskaper. Ny fallende snø fra 0°C til +3°C. Gammel/omdannet snø fra +1°C til -2°C. Hard klistervoks, rød/gul. For fuktig og finkornet snø. Fungerer utmerket på fuktig til litt våt nysnø. VR-voksene er tilsatt fluorkarbon og laget for topp racing, men på grunn av sine gode egenskaper, særlig rundt 0°C, finner også mange tur- og rekreasjonsløpere disse voksene interessante.
kr 179,00