Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

KLUBBTØY

Sorter etter
Vis per side

CORE FOOTBALL PANT jr

Hummel® CORE FOTBALL PANTS er perfekt på kalde dager. Buksene har elastisk midje for optimal passform, mens med tettsittende bukseben gjør den det enklere å løpe og score mål. Den har et enkelt, men likevel moderne design med trykte vinkler og en diskret logo. 220 g/m2 100% polyester strikk. 100% polyesterrib på baksiden av leggen.
kr 350,00

Core Shorts

kr 249,00

Core Shorts jr

kr 229,00

DIAMOND FB SHORTS

kr 270,00

hmlPROMO KIDS FOOTBALL PANT

hmlPROMO KIDS FOOTBALL PANTS er den perfekte allround treningsbuksen. Buksen er elastisk i midjen, og med snøring i livet for en optimal passform & komfort. Den har både smale og tettsittende bukseben som gjør den til en behagelig treningsbukse både til, fra og på trening. Fotballbuksen har et enkelt, men tidløst design – med en diskret logo i front og Hummel sine ikoniske vinkler på baksiden av det ene buksebenet.
kr 299,00 kr 400,00

PLAYERS FOOTBALL PANT

På kalde dager er denne buksen et må-ha-produkt. De har en elastisk linning for komfort, mens det smale snittet på leggene gjør det enkelt å løpe og score mål. Denne stilen tilbyr et enkelt utseende med trykte vinkler og en diskret logo. Komfortabel og lett følelse. Perfekt til fotball eller treningsøkter. 100% polyester. Rib nederst på leggen.
kr 400,00

Start hat

Lue fra Swix.
kr 349,00

Sublime Shorts

Sublimert teknisk spillershorts i lett og behagelig Quickdry materiale. Shortsen tørker raskt, og beholder fasongen vask etter vask. Optimal bevegelighet og god fukttransport vekk fra kroppen. Strikk og snor i livet gir optimal passform. 100% Polyester.
kr 329,00

Sublime SS Jersey

Kortermet sublimert spillertrøye i teknisk Quickdry materiale som tørker raskt, og holder fasongen vask etter vask. Store, rene flater for plassering av sponsorlogoer. Teknisk stretch kvalitet. Elastiske egenskaper og god fukttransport vekk fra kroppen. 100% Polyester.
kr 379,00

TIRO19 TR PNT

Adidas TIRO19 , treningsbukse til den aktive. Buksen transporterer fuktighet bort fra kroppen når man er i aktivitet. Den har smale bein, lommer med glidelås, glidelås ved ankel, snøring i livet, adidas-striper i siden, Badge of sport-logo på venstre lår. Climacool. 100% polyester.
kr 549,00

TIRO19 TR PNT YOUTH

Adidas Tiro19 treningsbukse til aktive barn. Laget med Climacool og i 100% polyester. Transporterer fuktighet bort fra kroppen når man er i aktivitet. Smale bein. Lommer med glidelås. Glidelås ved ankel. Snøring i livet. adidas-striper i siden. Badge of sport-logo på venstre lår.
kr 449,00

UX Elite Pant Slim j

Treningsbukse i smal passform til junior.
kr 599,00

UX-1 Shorts Jr

kr 329,00

UX-1 Shorts Jr

kr 329,00

UX-1 Shorts Jr

kr 329,00

UX-1 Trn Pants jr

kr 499,00

Vision Short W

Lett kampshorts med damesnitt. Shortsen er produsert i myk og behagelig polyester Quick Dry kvalitet som tørker meget raskt i dårlig vær og etter vask. God teknisk spillershorts til dame som er utviklet for fotball og håndball, men passer til de fleste treningsformer. Shortsen har elastiske egenskaper for økt bevegelighet, og har god evne til å transportere fuktighet vekk fra kroppen, slik at du ikke føler deg våt og klam. Shortsen har kortere ben enn herreshortsen, og kommer uten innertruse.
kr 299,00