Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

BARNESYKKEL

Sorter etter
Vis per side

Contessa jr. 24 green/white 24"

Terrengsykkel med 24 '' hjul og aluminiumsramme. Scott tenker sikkerhet når de designer sine junior sykler. Ramme med lavt innsteg og kort avstand fra sete til styre, gjør at de sitter oppreist og har god oversikt fremover. Bremsehåndtak er tilpasset barn. Sykkelen er designet for røff bruk og har et kult jentedesign. 8-12 år.
kr 3 699,00

XEED FOX 12 Deep Purple Metalic 12

Barnesykkel for de minste jentene, 2-4 år. Oppreist sittestilling gir godt overblikk, mens lav utveksling gjør sykkelen lett å tråkke i gang. Intuitiv pedalbrems som barnet fort lærer å bruke og felgbrems framme. 3-delt krank gir lett tråkk, god slitestyrke og holdbarhet. Aluminiumsramme. 12" hjulstørrelse. Kommer med kurv på styret, eget dukkesete, avtakbare støttehjul, heldekkende kjedekasse og skjermer.
kr 1 399,00

XEED FOXY 16" PIKE 14 WHITE

Pikesykkel for barn som kan sykle. Tredelt stålkrank med maskinlager for større slitestyrke. Lavere utveksling gjør det enklere for barnet å tråkke i gang sykkelen. Oppreist sittestilling gir bedre overblikk. Pedalbrems i bakhjulet er enkelt for barnet å lære seg, mens frambremsen er tilpasset barnehender. 16" hjulstørrelse. Kommer med skjermer, kjedekasse og bagasjebrett.
kr 1 499,00

XEED TREHJUL Blå

Solid trehjuling for de minste, 1-3 år. Kulelager i framhjulet gjør det lettere å sykle og gir større slitestyrke. Avtakbart lasteplan for små entreprenører.
kr 849,00

XEED XC JR 26 DISC MIX

Solid juniorsykkel for skolesykling og fritid. Lett aluminiumsramme og 3-delt krank gir lang levetid, mens kraftige skivebremser gir sikkerhet i trafikken. 24 gir med Shimano Revoshift girvelgere gjør at det alltid finnes et gir som passer. Dempergaffelen sørger for komfort på humpete underlag.
kr 4 499,00

XEED XC JR 26" DISC

Solid og lettkjørt juniorsykkel for skolesykling og fritid. De store hjulene ruller bra på humpete underlag. Lett aluminiumsramme og 3-delt krank gir lang levetid, mens kraftige skivebremser gir sikkerhet i trafikken. 24 gir med Shimano Revoshift girvelgere gjør at det alltid finnes et gir som passer. Dempergaffelen har manuell lockout og sørger for komfort på humpete underlag.
kr 4 499,00

XEED XC R JR LITE 26" MIX

Bestselger! Lav vekt betyr mye for sykkelopplevelsen, og store hjul ruller lett i ujevnt terreng. Vi har jobbet hardt for å gjøre våre XCR JR Lite så lette som mulig. Lett aluminiumsramme og gaffel, solid 3-delt krank, 21 gir og kraftige V-bremser framme og bak. Kjedebeskytter. Brattere seterør gjør også at man kommer mer over pedalen, og får litt mer "punch" i oppoverbakkene.
kr 4 499,00