Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Bomullsgensere, -jakker & kjoler dame

Sorter etter
Vis per side

Fjällräven Canada Shirt W

Komfortabel langarmet skjorte fra Fjällräven i myk, isolerende flanell laget av resirkulert ull og polyester. En kvinnelig versjon av den populære og klassiske Canada Shirt, med en feminin passform og mykere stoff. Perfekt som en lett jakke eller som et isolerende mellomlag over en t-skjorte eller undertøystopp.
kr 1 799,00

Hummel GO COTTON HOODIE WOMAN

HMLGO COTTON HOODIE er laget av bomullsmateriale som holder varmen, mens meshforingen gir økt ventilasjon.
kr 500,00

Kari Traa KARI CREW

kr 499,00

Northug Marcialonga wind 1/2 zip wmn

Marcialonga Halfzip er en damegenser med vindtett front og strategisk plasserte stretch-paneler for optimal bevegelighet. Genseren passer godt til løp og ski, eller som mellomlag under kaldere forhold. Den kan også brukes alene på mildere dager. Halfzipen er quick-dry med vannavisende front, og kombinert med Northug refleksdetaljer, sidelomme og tommelhull er dette et allsidig plagg man bør ha i vintergarderoben.
kr 999,00

Patagonia W's P-6 Label Organic Hoody

Klassisk hoody med P-6-logo på brystet. Laget i myk, superbehagelig økologisk bomull og produsert på Fair Trade-sertifisert fabrikk. 100% økologisk bomull. Fair Trade-sertifisert.
kr 1 299,00

Röhnisch Essential Hoodie

Klassisk hettegenser fra Röhnisch i french terry-stoff. Perfekt til og fra trening. Genseren har en avslappet passform, hette med snøring, ribbede mansjetter og ribbekant i livet. Laget av organisk bomull og resirkulert polyester. Perfekt for avslapping, reise eller til og fra trening.
kr 899,00

Röhnisch To and From Sweatshirt

Klassisk genser fra Röhnisch lagt i en myk, behagelig bomullsblanding. Perfekt på vei til og fra trening eller hjemme sammen med et par leggings, men likevel så stilig at de passer rett inn i en sporty hverdagslook.
kr 699,00

W MH BOS OH HD

En komfortabel hettegenser fra Adidas for varme på kjølige dager. Hettegenseren har en forlenget lengde som beskytter mot kulden. Den er feminin og sporty, og er utført med en fremtredende Adidas-logo på brystet.
kr 629,00

Workout Tawny W Melange Sweat Hoody

Tawny Melange Sweat Hoody er en komfortabel hoodie i bomull. Den har normal passform og har hette med snørejustering.
kr 799,00

Workout Tawny W Melange Sweat Hoody

Tawny Melange Sweat Hoody er en komfortabel hoodie i bomull. Den har normal passform og har hette med snørejustering.
kr 799,00
banner