Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Collegeklær & skjorter dame

Sorter etter
Vis per side

bitihorn wool Shirt (W)

Norrøna bitihorn wool shirt for dame er en lett og teknisk, langermet ulltrøye med en sporty passform som passer til fotturer og terrengløping. Den komfortable trøyen har det beste fra to verdener: Polyester gir økt slitestyrke og sørger for at den tørker hurtig, samtidig som at ullen regulerer kroppstemperaturen og har naturlig motstandsdyktighet mot bakterievekst og egenskaper som hemmer vond lukt. Integrert netting i de mest fuktige områdene, som ryggen, brystet og under armene, gir maksimal lufting. Trøyen kan brukes alene eller som et innerlag. Den er det perfekte innerlaget for deg som liker aktiviteter med høy intensitet. Den holder deg varm når du klatrer i fjellet, og avkjølt på varme sommerdager. Vekt 120 gr.
kr 489,00 kr 699,00

equaliser merino round Neck W

kr 699,00

hmlCOCO HOODIE

hmlCOCO HOODIE er en perfekt, ekstra lang hettegenser, som passer til både trening og avslapning. Hettegenseren har praktisk hette med innvendig krage, justerbart snøre og en stor kengurulomme. Printet logo på lommen. 100% cotton. Normal passform.
kr 359,00 kr 599,00

HMLGO COTTON HOODIE WOMAN

HMLGO COTTON HOODIE er laget av bomullsmateriale som holder varmen, mens meshforingen gir økt ventilasjon.
kr 500,00

HMLGO COTTON LOGO HOODIE WOMAN

HMLGO COTTON LOGO HOODIE er laget av bomullsmateriale som holder varmen, mens meshforingen gir økt ventilasjon.
kr 299,00 kr 499,00

hmlJUNA SWEATSHIRT

Genser med rund hals til dame i 65% bomull, 35% polyester.
kr 299,00 kr 499,00

HMLOLIVIA SWEATSHIRT

Genser til dame i 49% bomull, 47% polyester og 4% elastane.
kr 650,00

hmlSPICY SWEATSHIRT

Genser med retrofølelse. Raglan armer og vindavvisende interlocking materiale. 49% bomull, 47% polyester, 4% elastane. Normal passform.
kr 299,00 kr 499,00

TRAA CREW

Kari Traa Crew er en enkel collegegenser med en uformell look og et utrolig mykt stoff. Den er laget av en polyester- og bomullsblanding som holder seg like fin lenge. Ribbestrikk på nederkanten og mansjettene, og raglansøm på ermene. Normal passform.
kr 499,00

TRAA CREW

Kari Traa Crew er en enkel collegegenser med en uformell look og et utrolig mykt stoff. Den er laget av en polyester- og bomullsblanding som holder seg like fin lenge. Ribbestrikk på nederkanten og mansjettene, og raglansøm på ermene. Normal passform.
kr 499,00

Varde LS m print dame

Myk langermet t-skjorte med stretch fra Jotunheim med artige uttrykk! Passer like bra til olabukse som før og etter trening. 95 % Bomull gir lun komfort, mens 5 % Lycra gir bevegelighet når du er aktiv og hjelper genseren å holde fasongen. Mange ulike motiv og farger.
kr 299,00

W MH BOS OH HD

En komfortabel hettegenser fra Adidas for varme på kjølige dager. Hettegenseren har en forlenget lengde som beskytter mot kulden. Den er feminin og sporty, og er utført med en fremtredende Adidas-logo på brystet.
kr 629,00

W NIKE SPORTSWEAR GYM VINTAGE HOODIE FULL ZIP

Myk og god hettejakke fra Nike til dame. 60 % bomull / 40 % resirkulert polyester.
kr 377,00 kr 629,00