Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Bomullsgensere, -jakker & kjoler dame

Sorter etter
Vis per side

equaliser merino round Neck W`s

Den nye merino-blandingen kombinerer det beste fra to verdener, og er utviklet for å passe perfekt til din utendørsaktivitet, uavhengig av værforhold, sesong eller intensitetsnivå. Genseren har et klassisk design med rund hals og en vanlig, men atletisk passform. Den fungerer like godt under mellom- og ytterlaget, som en topp for aktive sommerdager. Den er laget i en RWS merinoull og resirkulert polyester-blanding, som kombinerer de varme- og luktregulerende egenskapene til ull med syntetiske materialers gode fukttransport og holdbarhet.
kr 699,00

hmlCOCO HOODIE

hmlCOCO HOODIE er en perfekt, ekstra lang hettegenser, som passer til både trening og avslapning. Hettegenseren har praktisk hette med innvendig krage, justerbart snøre og en stor kengurulomme. Printet logo på lommen. 100% cotton. Normal passform.
kr 599,00

HMLGO COTTON HOODIE WOMAN

HMLGO COTTON HOODIE er laget av bomullsmateriale som holder varmen, mens meshforingen gir økt ventilasjon.
kr 500,00

hmlLEA HOODIE

Hummel LEA HOODIE, hettegenser laget av myk og behagelig bomull/polyester-stoff. Genseren har normal passform og er ekstra lang bak. Hetten har snøring, slik at du kan justere passformen og ermene har klassiske ribbekanter. Til hverdag eller trening.
kr 549,00

Nike Sportswear Women's Hoodie

kr 699,00

Varde LS m print dame

Myk langermet t-skjorte med stretch fra Jotunheim med artige uttrykk! Passer like bra til olabukse som før og etter trening. 95 % Bomull gir lun komfort, mens 5 % Lycra gir bevegelighet når du er aktiv og hjelper genseren å holde fasongen. Mange ulike motiv og farger.
kr 299,00

W MH BOS OH HD

En komfortabel hettegenser fra Adidas for varme på kjølige dager. Hettegenseren har en forlenget lengde som beskytter mot kulden. Den er feminin og sporty, og er utført med en fremtredende Adidas-logo på brystet.
kr 629,00

W NIKE SPORTSWEAR GYM VINTAGE HOODIE FULL ZIP

Myk og god hettejakke fra Nike til dame. 60 % bomull / 40 % resirkulert polyester.
kr 629,00