Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Bindinger øvrig

Sorter etter
Vis per side

F12 Tour EPF L 110mm Black/grey/yellow 1

Topptur freeridebinding med bombesikker konstruksjon. Like brei og tøff som Duke, men i en mye lettere innpakning. Perfekt for deg som går mye med breie ski, og som ønsker best mulige kjøreegenskaper, fleksibilitet og sikkerhet. 0,7 og 13 graders hælløft, passer alpin- og randosåler. DIN 4-12 L=305-365mm sålelengde. EPF – Extended Power Frame. EPF bindingene er de breieste, korteste og sikreste freeridebindingene med gåfunksjon på markedet.
kr 3 999,00

F12 Tour Small 90 mm 90 mm stopper

De nye Tour bindingene fra Marker satte en helt ny standard for brukervennlighet, vekt og presisjon. Bindingene er ca 25% kortere enn det som er vanlig for rammebindinger. Sammen med en frittglidende hælinnfestning, gir dette en veldig bra flex i skien, selv etter at støvelen sitter fast i bindingen. Den er også breiere, noe som gir god presisjon og optimal kraftoverføring. Bindingen kan justeres til rando og alpinstøvel, og har full sikkerhetsutløsning slik at du slipper å tenke på vridningsskader ved fall. Den hule rammen fylt med gass gir lav vekt og fin flex i steget. Utløserhåndtaket er lett å betjene selv med hansker på, og ligger skjult når du er i kjørestilling. Dette hindrer at bindingen kan komme over i gå-posisjon når du kjører nedover. Når du skifter fra kjøre- til gå-posisjon, sklir bindingen 4cm bakover på skien, slik at du får en bedre pendel i skien ved gange. Hælløfteren kan enkelt betjenes med skistaven og kan justeres til 7 og 13 grader.
kr 3 799,00

Rottefella Monteringsplate NC 1

Rottefella Monteringsplate gir deg muligheten til å justere feste og glid uten å smøre om. Flytt bindingen fremover på monteringsplaten for bedre feste, og bakover for bedre glid. Monteringsplaten gjør det mulig å feste alle Rottefella NIS-bindinger på alle Salomon- og Atomic ski med pre-borede hull. Platen kan monteres på både felleski og ski som krever festesmøring.
kr 60,00
banner