Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Turbindinger

Sorter etter
Vis per side

Exercise Skate

Rottefella Exercise sørger for å gi idealistisk kontroll, stabilitet og følelse som du trenger når du går på ski. Exercise er utviklet for skigåere som ser etter en manuell NIS-binding som skal brukes under trening og rolige skiturer. Bindingen har en enkel og brukervennlig åpne-/lukkemekanisme. Exercise finnes for både klassisk stil og skate. Vekt: 242 g. Bredde: 56,5. Passer skostørrelse 35-52.
kr 699,00

Rottefella BC Manuell Sort 1

Rottefella Back Country er en solid, stødig og brukervennlig binding egnet for ulendt terreng og varierende snøforhold. Den er derfor svært velegnet til fjellturer, enten du går i eller utenfor løypene. Rottefella Back Country Manuell leveres med manuell åpne- og lukkemekanisme. Skru-binding. Vekt: 472 g. Lengde: 242 mm. Bredde: 57,9mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 899,00

Rottefella Class Quicklock for NC 1

Rottefella Classic Quicklock for IFP* er utviklet for å oppnå maksimal kraft i frasparket, som gir høyere fart og økt skiglede. Det brede bindingshuset gir økt stabilitet og god balanse i hvert fraspark. Rottefella Classic Quicklock for IFP* er utstyrt med integrert QuickLock™, som gjør at bindingens plassering enkelt kan flyttes fremover for bedre feste og bakover for bedre glid. Rottefella Classic Quicklock for IFP* passer alle ski med IFP* monteringsplate. (*IFP is the property and technology of Fischer sports.)
kr 749,00

Rottefella Monteringsplate NC 1

Rottefella Monteringsplate gir deg muligheten til å justere feste og glid uten å smøre om. Flytt bindingen fremover på monteringsplaten for bedre feste, og bakover for bedre glid. Monteringsplaten gjør det mulig å feste alle Rottefella NIS-bindinger på alle Salomon- og Atomic ski med pre-borede hull. Platen kan monteres på både felleski og ski som krever festesmøring.
kr 60,00

Rottefella Performance Classic Sort 1

Rottefella Performance er spesielt utviklet for aktive skigåere og leveres i modeller til både skøyting og klassisk. Det forsterkede bindingshuset gir økt balanse og stabilitet, og bindingen kan enkelt justeres fremover eller bakover for bedre feste og glid. Rottefella Performance leveres i modeller tilpasset både skøyting og klassisk, og med funksjoner som vi gi deg store fordeler i skisporet. Bred binding gir optimal balanse og stabilitet. Forbedret låsemekanisme som er svært brukervennlig. Vekt: 193 g. Lengde: 296 mm. Bredde: 56 mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 599,00

Rottefella Touring Auto Cl sor Sort 1

Rottefella Touring Auto er den perfekte turbindingen. Den er enkel i bruk og gir deg støtten og balansen du trenger, uansett hvilket nivå du befinner deg på som skiløper. Det automatiske step in-systemet gjør det svært enkelt å feste skiene, mens det brede bindingshuset gjør bindingen ekstra stabil og hjelper deg å holde balansen i utfordrende situasjoner. Rottefella Touring Auto er perfekt for deg som er glad i en tur på ski, enten det er korte turer i marka elller lengre turer på fjellet. Flytt bindingen for bedre feste og glid. Vekt: 279 g. Lengde: 225 mm. Bredde: 57,5 mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 399,00

Rottefella Touring Insole 36-47

Nyhet fra Rottefella som vil øke skigleden. Rottefella tursåle er utviklet for økt stabilitet og komfort. Den unike tursålen for langrenn passer i alle skistøvler og erstatter den sålen som ligger i skiskoen ved kjøp.
kr 299,00

SNS PROFIL EQUIPE CL

kr 650,00

Xcelerator Classic Flex medium

Xcelerator bindinger. En medium classic flex utviklet for å optimalisere din skiopplevelse. Tilpasser løperens personlige stil, preferanser og de ulike snøforhold. Flexene finnes i 3 hardheter.
kr 99,00

Xcelerator Pro Classic Hvit/sort 1

Xcelerator Pro Classic er Rottefellas toppmodell og er tilpasset Rottefella Move™. Den er designet for å hjelpe deg å gå bedre og raskere, og gi deg økt skiglede. Det brede bindingshuset gir optimal kraftoverføring fra støvler til snø, og god balanse i hvert fraspark. Xcelerator Pro Classic er utstyrt med integrert QuickLock™, som gjør at bindingen enkelt, og uten verktøy, kan settes i ønsket posisjon og flyttes fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. I kombinasjon med Move™ Switch kan du enkelt og uten å ta av deg skiene, flytte bindingen frem for bedre feste og bakover for bedre glid. Xcelerator Pro Classic ble Gold Winner under ISPO 2016 for beste innovasjon innen langrenn.
kr 1 049,00