Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

FOTBALLER

Sorter etter
Vis per side

Core Play Glove

kr 249,00

FB Brillant Replica Eliteserie

Allround-fotball i nøyaktig samme design som toppballen Brillant Super TB - Eliteserien. Ballen er laget av et mykt materiale. Inni er den utstyrt med en Double-Lock ventil som sørger for høy lufttetthet. Str. 5-4-3.
kr 249,00

FB Løkka

Allround-fotball for barn og unge. Ballen er laget av et mykt og lekkert materiale med blank overflate. Perfekt fotballskole fotball.
kr 199,00

FB Sport 1 Strikkball 949/hvit/grå 4

Ballen har en elastisk snor og kommer tilbake etter hvert spark. Ideell til teknikktrening som ballmottak.
kr 249,00

FINALE M CPT

Fotball fra Adidas med Champions League design. Treningsball.
kr 219,00

Fotballmål i stål 150x110cm 800/Ass. 0

Meget anvendelig fotballmål, produsert i stålkvalitet. Stabilt. Fotballmålet passer perfekt utendørs, men også innendørs i for eksempel gymsal eller idrettshall. Målet egner seg også til andre idretter, for eksempel innebandy. Fotballmålet oppleves som meget solid, og har et tøft design med Umbrologoer på tverrliggeren. Enkel montering
kr 999,00

FUTURE Spiral ball

FUTURE Spiral ball er en prisgunstig fotball fra Puma som passer til både trening og fritid. Kombinasjonen av TPU foring, TPE skum og polyester bakside med gummi blære gir ballen en myk følelse.
kr 200,00

Rebounder Pro 124x124cm 060/BLACK OS

Spark eller kast ballen på målet, og ballen kommer i retur. Perfekt treningspartner for deg som spiller håndball eller fotball. Med hjelp av Proline Rebounder Pro har du alltid en treningspartner, enten du driver med håndball eller fotball. Ved å skyte eller kaste ballen på rebounderen, vil ballen komme tilbake i høy hastighet. Perfekt for deg som vil finslipe ferdighetene. Vinkelen på nettet kan endres fra 35 til 90 grader. Passer til fotball, håndball og andre ball-idretter. Innendørs og utendørs bruk. Meget solid utførelse, med galvanisert, pulverlakkert metallramme. Mål: 124x124 cm.
kr 1 699,00