Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

INDOORSKO herre

Sorter etter
Vis per side

Cyclon Speed

Cyclone Speed er en allsidig sko med god og holdbar demping. Overdel er utviklet med syntetiske lag for god støtte i raske vendinger og sideveisbevegelser. Dynamotion Groove teknologi i yttersåle sørger for fleksibilitet og bra respons mot underlaget. Passer alle innendørsaktiviteter.
kr 900,00

GEL-ROCKET 7

En meget komfortabel allround indoor sko fra Asics, som er vridnings-dyktig for å unngå å tråkke over. GEL-demping i forfot. Fleksibel og allsidig innendørssko til håndball, innebandy og andre hallaktiviteter.
kr 270,00 kr 899,00

M CAVU

Ny superlett "tempo" sko fra HOKA ONE ONE. Meget allsidig løpesko som passer til alt fra asfalt og grus til tredemølle og sal-trening. Innovativ demping - myk hæl, stivere forfot. Fashion potensiale. Testvinner!
kr 1 699,00

NIKE METCON 2

Nike Metcon 2 er treningssko til crossfit og fitness. Den er velegnet til f.eks box jumps, burpees og styrketreningsøvelser. Metcon 2 har blitt mer polstret innvendig og har fått et bedre grep rundt hælen. Skoen har en fast hæl og fleksibel forfot. Skoens yttersåle er designet for å gi maximalt grep i underlaget, samt stabilitet og støtte når du trener. Overdelen har en sømløs konstruksjon med et slitesterkt og pustende mesh. Metcon 2 har fly-wire snøresystem som holder foten godt fast i skoen.
kr 390,00 kr 1 300,00

Wave Lightning Z2

Meget lett og stabil innendørssko. Dynamotion Groove yttersåle som gir utmerket grep, fleksibilitet og stabilitet. Skoen har SR Touch i forfoten som gir ytterligere forbedret demping. Dynamotion Fit gir utmerket passform. Vekt: 280 g. For alle typer innendørsaktiviteter. Bestselger gjennom flere år.
kr 1 800,00