Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SPORTSUTSTYR TILBEHØR

Sorter etter
Vis per side

Ballnett Håndball

BALLNETT HÅNDBALL er et ypperlig nett til håndballtreningen. Det gjør det enkelt og raskt å samle sammen, oppbevare og transportere håndballene. 100 % nylon.
kr 139,00

BarGlove

Vektløfterhansker i mykt skinn og med god polstring for håndflaten. Beskytter hendene mot gnagsår når du trener. Kommer i 4 forskjellige størrelser.
kr 229,00

Dermafix hudbeskyttelse Natur OS

Gnagsårsokken har fått ny turvenn. Dermafix er en friksjon- og gnagsårbeskyttelse som er meget hudvennlig. Den er selvheftende på huden og kan brukes flere ganger. Kan brukes de fleste steder på huden der man har ubehag. Dermafix beskytter mot såre punkter. Kan klippes til og vaskes. Stretchmateriale og 100 % medisinsk silikon. Kommer i pk. med 2 flak.
kr 169,00

DOMMERFLØYTE Sort STOR

Sort plastfløyte med god lyd til deg som er dommer eller trener.
kr 25,00

Flash Reflective vest Unisex

Bli sett i mørket! Praktisk gul high-visibility refleksvest fra Swix til bruk i eller utenfor sporet. Store refleksfelter på bånd og logoer foran og bak. Mesh i ryggen for ekstra lufting og komfort. Full front glidelås og formet silhuett for god passform.
kr 349,00

Flash sport active ass. farger

Gjør deg synlig på opptil 500 meters avstand. Passer for deg som har en aktiv livsstil! Stretchbånd og tynn batteripakke. Batteri 1 x CR følger med, de kan byttes og har en holdbarhet på 30-40 timer. Produktet er laget i stretch og inneholder en LED lampe med tre funksjoner: blinkende, hurtig blinking, og konstant lys. ON/OFF.
kr 119,00

Gnagsårsokk Blå Medium

Gnagsårsokken er et effektivt produkt som forebygger og lindrer. Et "must" å ha med på tur. Gnagsårsokken brukes av deltagerne i 71 grader nord. Gnagsårsokken passer de alle fleste føtter. For å velge rett størrelse må du ta hensyn til leggtykkelsen og omkretsen rundt foten. Den er også fin å bruke når man skal gå inn nye sko. Har man lett for å få gnagsår så ta den på for å forebygge , har man fått gnagsår så ta den på, og den leger umiddelbart slik at man kan fortsette turen.
kr 225,00

Gnagsårstift

COMPEED® Gangsårstift er effektiv når det gjelder å forebygge friksjon og blemmedannelse. 9 av 10 testpersoner mente at produktet forhindret gnagsår og gnissninger på føttene. Produkttest utført blant 200 forbrukere (Frankrike og Australia 2004). COMPEED® Gnagsårstift beskytter huden mot friksjon på en øyeblikkelig og usynlig måte, og forebygger med det dannelsen av gnagsår. Produktet benytter et spesielt smøremiddel som reduserer friksjon. Usynlig, perfekt ved bruk av åpne sko. Enkel og renslig påføring. Instruksjoner: Påfør føttene eller andre deler av kroppen som du ønsker å beskytte mot overdreven friksjon. Skal ikke brukes der det allerede er blemmer eller åpne gnagsår.
kr 129,00

Ice pack II Sport 1 631/hvit/blå/rød OS

Markedets beste ispose som blir fort kald og holder på kulden lenge. Inneholder lovlig EU-blanding. Onesize.
kr 29,00

ICE-SPRAY NC 150 ml

Kjølespray for hurtig lindring av skader på ben og muskulatur. For å oppnå best mulig resultat benyttes ispose for å forlenge virkningen.
kr 60,00

Isplaster (5 stk) NC 12x8cm

Kjøler ned smerteområder på kroppen. Du kan bruke det før, etter eller under aktivitet - med Isplasteret kan du fortsette å være i aktivitet samtidig som du lindrer dine smerter. Isplasterne har en størrelse på 12 x 8 cm, og hvert plaster virker i opptil 6 timer.
kr 159,00

Medisin veske Mini 4/SORT 3,30 l

Liten hendig veske med praktiske lommer. Oppmannens favoritt. Plastbehandlet stoff.
kr 149,00

Medisin veske Mini m/innhold 4/SORT 3,30 l

Mini medisinveske med mange rom til oppbevaring. Vanntett. Tar liten plass. Inneholder: 2 isposer, plaster, saks, kompresjonsbind for isposer, 1 rull tape.
kr 399,00

NIKE ESSENTIAL BALL PUMP INTL 27/BLACK/WHITE/WHITE OS

Nike ballpumpe i nytt sporty design.
kr 199,00

Nippel Plast 4/SORT OS

Nippel for Micro pumpe. Onesize.
kr 19,00

Smart refleksvest mini (92-122) Neon gul OS

Refleksvest one size til barn størrelse 92-122.
kr 99,00

Sportstape Strappal 256/hvit 4 cm x 10 m

Markedets beste tape. Meget gode limeegenskaper, enkel å dele til fingertape og enkel å rive. Brukes på topplan innen taping.
kr 89,00

STRØMPETAPE BLÅ Blå 2,5 cm x 10 m

Strømpetape som hjelper deg med å holde oppe fotballstrømpene under trening og kamp. Hjelper også til med å holde leggbeskytterne nede i strømpene. Elastisk tape.
kr 20,00

TEAM SCRIMMAGE SWOOSH VEST

Nike Team Scrimmage Swoosh markeringsvest med Nike-logo foran på brystet. Perforert materiale for ventilasjon.
kr 70,00

Tøyvask Håndball 254/transparent 1 l

Select Tøyvask, utviklet spesielt for fjerning av klisterflekker på klær. Meget effektiv. Fjerner kun klisteret, ikke klærnes farge eller trykk. Kan også brukes på håndballer. 1L.
kr 249,00

Flash Reflective vest Juniors

kr 349,00

MouthGuard Clear

Tannbeskyttelse
kr 99,00

HOT/COLD REUSABLE Standard

Til forebygging eller pleie skade. Legges i fryseren eller varmt vann, avhengig om den skal brukes til kjøling eller varme på skadestedet. Kan brukes om igjen flere ganger.
kr 50,00

HÅNDBALLKLISTER 100ml

Effektiv håndballklister på boks.
kr 160,00

ICE-SPRAY 300 ml

Kjølespray for hurtig lindring av skader på ben og muskulatur. For å oppnå best mulig resultat benyttes ispose for å forlenge virkningen.
kr 85,00

SPORT 1 - STÅLSTATIV FOR 15 flasker

Stort flaskestativ som er genialt for å ha kontroll på alle lagflaskene på kamper og trening. Plass til 15 flasker.
kr 400,00

SPORT 1 ISPOSE

Engangsispose for hurtig nedkjøling og rehabilitering av skader. Innhold: Nitrogenholdige salter og vann.
kr 21,00

Gnagsårsokk Grå Large

Gnagsårsokken er et effektivt produkt som forebygger og lindrer. Et "must" å ha med på tur. Gnagsårsokken brukes av deltagerne i 71 grader nord. Gnagsårsokken passer de alle fleste føtter. For å velge rett størrelse må du ta hensyn til leggtykkelsen og omkretsen rundt foten. Den er også fin å bruke når man skal gå inn nye sko. Har man lett for å få gnagsår så ta den på for å forebygge , har man fått gnagsår så ta den på, og den leger umiddelbart slik at man kan fortsette turen.
kr 225,00

Gnagsårsokk Rød Smal

Gnagsårsokken er et effektivt produkt som forebygger og lindrer. Et "must" å ha med på tur. Gnagsårsokken brukes av deltagerne i 71 grader nord. Gnagsårsokken passer de alle fleste føtter. For å velge rett størrelse må du ta hensyn til leggtykkelsen og omkretsen rundt foten. Den er også fin å bruke når man skal gå inn nye sko. Har man lett for å få gnagsår så ta den på for å forebygge , har man fått gnagsår så ta den på, og den leger umiddelbart slik at man kan fortsette turen. Passer barn og små føtter.
kr 225,00

Gnagsårplaster

Gnagsårplaster i str. 4,2 CM. X 6,8 CM. Heter str. M
kr 95,75

CALF R2 v2

Kompresjonslegger i ultralett og fukttransporterende materiale som stimulerer til økt blodsirkulasjon og demper støt. Passer perfekt til trening, konkurranse og restitusjon. Dette minsker sjansen for kramper, utmattelse og skader, samtidig som restitusjonstiden blir forkortet. Studier viser betydelig reduksjon av melkesyre ved bruk av kompressjonslegger under aktivitet. Kompressjonsleggene kan brukes før, under og etter all form for utholdenhetstrening. For eksempel triatlon, sykkel, løp, tennis. Det mest brukte kompresjonsproduktet under verdensmesterskapet i Ironman Kona, Hawaii.
kr 399,00

Full Socks Ultralight Racing

Ultralette og tekniske høye kompresjonssokker i hydrofobisk materiale, med transparente områder som holder deg tørr og varm under konkurransen eller treningsøkten. Sokkene er designet for å øke blodsirkulasjonen. Dette bedrer prestasjon og restitusjon. De er så lette å ha på at de ikke merkes. Med sømløse og superstretchy kanter, i tillegg til ergonomisk design, unngås gnagsår og ubehageligheter.
kr 499,00

Magnesium pakke 8 stykk WHITE OS

En eske med åtte klosser av magnesium for bedre grep. Benyttes først og fremst til styrketrening med vektstang.
kr 99,00

FlipBelt Zipper Black

Tråkk inn i beltet og ta det på deg som en bukse. Fest det på hoftene eller der du ønsker å ha det - og glem at det er der. Du legger enkelt tingene dine inn i en av de 3 åpningene, fest nøklene i den fastsydde kroken og legg småsakene i lommen med glidelås foran på beltet. Mye brukt til medisinsk utstyr som insulinpumpe. FlipBelt Zipper er 12 mm bredere enn FlipBelt Classic. NB! Glidelåslommen er beregnet til småting, ikke til mobiltelefon! Det siste tilskuddet til FlipBelt-familien har en låsbar lomme til småtingene dine. Beltet er også bredere for å få plass til store smarttelefoner som iPhone 6 plus, Samsung Note 5 (med deksel) eller et pass. FlipBelts smarte, rette og glatte design gjør det til det mest komfortable og funksjonelle løpe- og oppbevaringsbeltet på markedet i dag.
kr 400,00

Batteri LR6 ULTRA alkalisk - 4 stk 1.5 V

LR6/AA batterier for strømkrevende apparater. Blisterpakket med 4 batterier. Et alkalisk batteri spesielt utviklet for produkter med høye strømuttak slik som lommelykter etc. Ca 20% lengre driftstid sammenliknet med et vanlig alkalisk batteri.
kr 49,00

Batteri CR2025 Litium 3V NC 3 V

Kraftige lithium batterier som passer utmerket til profesjonelt og strømkrevende apparater. Egner seg utmerket til bruk i medisinteknisk utstyr, trådløse alarmsensorer, LED lykter, måleutstyr og apparater som brukes i ekstrem kulde.
kr 40,00

Batteri CR2032 Litium 3V NC 3 V

Kraftige lithium batterier som passer utmerket til profesjonelt og strømkrevende apparater. Egner seg utmerket til bruk i medisinteknisk utstyr, trådløse alarmsensorer, LED lykter, måleutstyr og apparater som brukes i ekstrem kulde.
kr 40,00

Sport1 Cup Kit

Komplett overnattingsett. Perfekt for turneringer, leirskoler og andre overnattingsaktiviteter. Inneholder sovepose, luftmadrass og pumpe.
kr 699,00

Overtrekksvest Standard R024/05 Grønn SR

Overtrekksvest SR.
kr 69,00

Innova Tripod stol Sort NA

Sammenleggbar, portabel stol med tre ben i lettvekts-aluminium. Sete i holdbart, perforert mesh-stoff. Høyde oppslått: 54 cm. Størrelse sammenlagt: 67 cm x 8 cm. Vekt: 0,73 kg. Maks belastning: 113 kg.
kr 399,00

Tear-Aid type A

Tear-Aid er en unik gjennomsiktig reparasjonslapp som kan lappe skrammer og hull i nesten alt av materiale. Tear-Aid er ekstremt sterkt og svært elastisk. Tear-Aid er ingen tilfeldig løsning, det er en permanent reparasjonsløsning! Tear-Aid reparerer: teltduker, seil, oppblåsbare gummibåter, paraplyer, regnklær, jakker og vesker. Men også produkter som aluminium, rustfritt stål, glassfiber og my annet. Tear-Aid finns i type A og type B. Begge typene har samme unike kvaliteter, men brukes på ulike materialer. 90% umiddelbar festeevne, 100% festeevne etter 1 time. Kan brukes på nesten alle materialer, ikke Vinyl/PVC. Reparasjonslappen er 30x8 cm og kan skjæres til etter behov. Bruksanvisning medfølger.
kr 249,00