Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

TILBEHØR ØVRIG

Sorter etter
Vis per side

Arctic, winter

Skoovertrekk i vanntett neopren og hollow fibre foring som er varmeisolerende. Kompatibel med de fleste pedaltyper. Justerbart velcrobånd under sålen gjør det lettere å ta skoovertrekket på og av. Kevlar forsterkninger og sveisede og tapede sømmer.
kr 649,00

Bar-ends Carbon Anatomisk Sort 1

Anatomisk utformet bar-ends i Carbon. Gode å holde i.
kr 599,00

Bike Bundle Galaxy S7

Styrholder/Adapter, Cover / Bag. Egnet for Smartphone (Android). Montering på styre og stem.
kr 649,00

Bike Bundle Iphone 5/5S/SE Sort 5/5S/SE

Beskytt smarttelefonen fra regn, svette, støv eller gjørme. Beskytter telefonen mot slag mens berøringsskjermen er fullt funksjonell.
kr 649,00

Bikefinder Tracker NC

Fullt integrert GPS- & GSM-sporingsenhet som passer i alle standard styretyper. BikeFinder installeres og låses på innsiden av styret, noe som gjør den praktisk talt umulig å fjerne for den mobile tyven. Trackeren har blitt designet til å se ut som et styrehåndtak. Ethvert forsøk på å flytte sykkelen eller fjerne trackeren vil aktivere en bevegelsesdetektor og varsle eieren via BikeFinder-appen.
kr 999,00

Bærer 20 -24 Sort 1

Bagasjebærer til barne- og juniorsykkel. Passer sykler med 20-24" hjul.
kr 499,00

Bærer 24/26/28 Alu. Svart for BLACK 1

Bagasjebærer for sykler med skivebrems. Passer 24", 26", 27,5" og 29" hjul, og enkelte Fatbikes. Aluminium.
kr 399,00

Caffélatex 60ml Tyre sealant New 1

Latexløsning for slangeløst. Tetter små hull og lekkasjer. Skummer slik at hele dekket fylles. Posjonspakning. Caffelatex skiller seg fra andre løsninger ved at den skummer. Det gjør at hele dekket beskyttes og ikke bare rullebanen slik andre gjør.
kr 75,00

Escapist 18 Indigo Blue M/L

Escapist 18 fra Osprey er en sykkelsekk som gir ekte turglede enten du sykler 150 mil eller pendler til og fra jobb. AirScape™ bæresystem gir god pusteevne og støtte. Når du kjører ned de bratte bakkene vil du sette pris på hvordan Biostretch hoftebelte og skulderselene holder ryggsekken komfortabelt på plass. Sekken har integrert hjelmholder, ripevennlig lomme for mobiltelefon og solbriller, og med skillevegger i hovedrommet kan du holde rene og skitne klær adskilt når du er ute og farter. Sekken er kompatibel med drikkesystem, har InsideOut kompresjonsremmer og stretchlommer i Power Mesh. Volum: 18 liter.
kr 1 100,00

Escapist 32 Indigo Blue M/L

Escapist 32 fra Osprey er en sykkelsekk som gir ekte turglede enten du sykler 150 mil, eller pendler til jobben. Airscape™ ryggpanel deg komplett ventilasjon og støtte. Når du sykler ned de raske utforkjøringene vil du sette pris på hvordan Biostretch™ hoftebeltet og selen holder sekken komfortabelt synkronisert med ryggen. Escapist sine hoftebeltelommer med tvillingglidelås betyr at du raskt kan få tak i nødvendigheter på farten og feste hjelmen godt med Lidlock™. Oppbevar telefonen og solbriller for hånden, med ripesikre lommer i selen og i hovedrommet. Oppbevar skittentøy og rent tøy separat med Escapist sin innvendige glidelåsskillelinje. Å holde seg hydrert når man kjører hardt er helt kritisk, og med rask tilgang til det eksterne hydreringsermet, kan du enkelt fylle opp reservoaret. Med InsideOut™ kompresjon og PowerMesh™ stretch-lommer kan du transportere alt utstyret sikkert. Et innvendig organiseringssystem gir deg enkelt muligheten til å sortere verktøyene dine, reservedeler og pumper. Selv når været viser seg fra sin verste side, kan det innebygde og øyensynlige regntrekket tas raskt frem for å beskytte sekken og alt utstyret. Hold deg synlig i dårlig lys med refleksgrafikk og et vedlagt nødblinkelys. Volum: 32 liter. Vekt: 1.07 kg.
kr 1 300,00

fjørå Pack 18L 8822/Castor Grey

Fjørå-sekken på 18 liter er en lett sekk til terrengsykling med oppbevaringsplass til de viktigste gjenstandene dine. Sekken har en separat lomme for drikkesystemer, med enkel tilgang. Den har flere mindre lommer for verktøy, telefonen, nøkler og en separat brillelomme med mykt materiale innvendig. Det største rommet er perfekt for et klesskift og matpakken. Du kan enkelt feste hjelmen til sekken når du ikke sykler da den har eget hjelmfeste i fronten av sekken for full-face hjelm. Bæresystemet gir svært god lufting samtidig som at det holder sekken stabilt og stramt på plass. Andre funksjoner inkluderer et hoftebelte med lommer på hver side, samt kompresjonsremmer. Sekken er kompatibel med D30 Removable Back Protector, en uttakbar ryggbeskyttelse som selges løst. Beskyttelsesutstyr som knebeskyttere og albuebeskyttere festes enkelt i bunn av ryggsekkens front. Rygglengden på sekken kan justeres til å være S, M eller L. Vekt 940 gr.
kr 1 999,00

Givi GPS/Smarttelefonholder 4.5"

Givi S953 er den perfekte løsningen for å ta med seg GPS eller smarttelefonen på motorsykkel, scooter, sykkel, ATV osv.
kr 695,00

Hydraulisk Heve/Senkepinne m/r

kr 2 199,00 kr 2 499,00

Iodine holker Sort

Crankbrothers Iodine holkene er perfekt for all-mountain sykling. Holkene er laget i krayton gummi av beste kvalitet og har låsering på hver side som sikrer at håndtakene sitter som støpt på styre under alle forhold. Låseringene er laget i aluminium. Veier 101 gram per par. 130 mm lengde.
kr 299,00

Kurv m/klix-fix (Passer også E Sort 1

Sykkelkurv. Praktisk styrekurv for handleturer og piknik. Klix-fix hurtigfeste for enkel og rask av og på.
kr 449,00

Lappesaker Tubeless Ekstern br * 1

Lappesaker, et must for Tubeless folket. Tetter dekket med plugg fra utsiden. Fungerer akkurat som på bil.
kr 99,00

Orca, all season

Tynt skotrekk fra GripGrab i vannavstøtende materiale for trening og ritt på våte dager.
kr 399,00

Plate støtte KS-X03 NC 1

XLC HAIBIKE STØTTEPLATE. Plate som lar deg montere støtte på elsyklene Haibike Gen2 Hardtail/Trekking/Race og SDURO/KSA18.
kr 199,00

Sal Velo VL-6105 A

Sykkelsete
kr 399,00

Sete B17 Narrow Classic 279 x BROWN One-Size

Klassisk lærsete for landevei eller terreng fra Brooks! Den sportslige versjonen av flaggskipet og det mestselgende B17 sykkelsetet. B17 Narrow er smalere enn den originale og er godt egnet til både terreng- og landeveissyklister. Den gir god bevegelsesfrihet for lårene. Solide og sterke stålrails. Dette er det ideelle setet for MTB og landeveissyklister som ønsker en klassisk look. Jo mer oppreist sittestilling du har, jo bredere og mer fjæret sete burde du velge.
kr 1 299,00

Sete B17 Narrow Classic 279 x YELLOW One-Size

Klassisk lærsete for landevei eller terreng fra Brooks! Den sportslige versjonen av flaggskipet og det mestselgende B17 sykkelsetet. B17 Narrow er smalere enn den originale og er godt egnet til både terreng- og landeveissyklister. Den gir god bevegelsesfrihet for lårene. Solide og sterke stålrails. Dette er det ideelle setet for MTB og landeveissyklister som ønsker en klassisk look. Jo mer oppreist sittestilling du har, jo bredere og mer fjæret sete burde du velge.
kr 1 299,00

Shelter Off-Road KIT Pre-cut f New

Gjennomsiktig rammebeskyttelse. Demper også resonans i ramma. Et must på fatbike og på sti. Beskytter ramma veldig godt. Sjekk video for dokumentasjon. Dette er noe for alle som er glad i sykkelen sin. https://www.youtube.com/watch?v=ynlxj7X86Nw
kr 299,00

STATIV FOR VEGG OPPHENG SYKKEL 001/Black NS

Praktisk til bruk i garasje og bod. For funksjonell oppbevaring av sykkel på veggheng.
kr 179,00

Støttehjul 12-20 NC 1

Hjelper barn å forstå tråkking. Benyttes den første tiden, 12-20" barnesykler.
kr 199,00

Thule Pack´n Pedal Handlebar Mount

Unikt dobbelt styremonteringssystem som gjør det mulig å montere to tilbehørsprodukter fra Thule samtidig. Utnytt hele plassen på styret ved å montere et tilbehørsprodukt vendt forover og et vendt mot syklisten. Fullt justerbart, sirkelformet og stilig design. Klikkes enkelt på og av et styrefeste fra Thule.
kr 499,00

Thule ProRide

Loddrett sykkelstativ fra Thule for rask og enkel montering – for sykler på opptil 20 kg.
kr 1 799,00

Thule Xpress NC 1

Thule Xpress er et godt og rimelig sykkelstativ som monteres på hengerfestet. Enkelt å bruke og har plass til to sykler. Festene har et belegg i gummi for å unngå riper på syklene. Dette er også det eneste stativet som festes på hengerfestet som har blitt ISO godkjent. Kan legges flatt sammen for enkel oppbevaring og håndtering. Ferdigmontert, ikke behov for verktøy. Vi annbefaler deg å bruke lysplate sammen med dette stativet. Lastekapasitet: 30 kg. Maks sykkelvekt: 15 kg. Egenvekt: 4,3 kg. Materiale: Stål. Antall sykler: 2.
kr 999,00

TOGS GRAPHITE 1

kr 349,00

Trap

Transparent regntrekk
kr 399,00