Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

TILBEHØR ØVRIG

Sorter etter
Vis per side

Thule ProRide

Loddrett sykkelstativ fra Thule for rask og enkel montering – for sykler på opptil 20 kg.
kr 1 799,00

fjørå Pack 18L 8822/Castor Grey

Fjørå-sekken på 18 liter er en lett sekk til terrengsykling med oppbevaringsplass til de viktigste gjenstandene dine. Sekken har en separat lomme for drikkesystemer, med enkel tilgang. Den har flere mindre lommer for verktøy, telefonen, nøkler og en separat brillelomme med mykt materiale innvendig. Det største rommet er perfekt for et klesskift og matpakken. Du kan enkelt feste hjelmen til sekken når du ikke sykler da den har eget hjelmfeste i fronten av sekken for full-face hjelm. Bæresystemet gir svært god lufting samtidig som at det holder sekken stabilt og stramt på plass. Andre funksjoner inkluderer et hoftebelte med lommer på hver side, samt kompresjonsremmer. Sekken er kompatibel med D30 Removable Back Protector, en uttakbar ryggbeskyttelse som selges løst. Beskyttelsesutstyr som knebeskyttere og albuebeskyttere festes enkelt i bunn av ryggsekkens front. Rygglengden på sekken kan justeres til å være S, M eller L. Vekt 940 gr.
kr 1 999,00

Sal Velo VL-6105 A

Sykkelsete
kr 399,00

Bikefinder Tracker

Fullt integrert GPS- & GSM-sporingsenhet som passer i alle standard styretyper. BikeFinder installeres og låses på innsiden av styret, noe som gjør den praktisk talt umulig å fjerne for den mobile tyven. Trackeren har blitt designet til å se ut som et styrehåndtak. Ethvert forsøk på å flytte sykkelen eller fjerne trackeren vil aktivere en bevegelsesdetektor og varsle eieren via BikeFinder-appen.
kr 999,00

ANATOMY Bar ends Aluminium

Bar-ends fra ANATOMY i aluminium.
kr 299,00

Caffélatex 1000ml Tyre sealant

Latexløsning for slangeløst dekk. Tetter små hull og lekkasjer. Caffelatex skiller seg fra andre løsninger ved at den skummer. Det gjør at hele dekket beskyttes og ikke bare rullebanen slik andre gjør. 1000ml. Målebeger medfølger.
kr 279,00

Caffélatex Valve Extension 45m

For ventiler med utbyttbar kjerne. Bygger 45mm.
kr 149,00

Espresso 75ml Inflate & repair

Punkteringsspray. Caffelatex med luft. Tetter og fyller dekket. Perfekt til parisedekk.
kr 119,00

Espresso Doppio 125ml Inflate & repair (29" og fatbike)

Punkteringsspray. Caffelatex med luft. Tetter og fyller dekket. Større utgave til 29" og Fatbike.
kr 139,00

Espresso Kit (2 stk med Holder

Reparasjonskit punktering.
kr 239,00

Hydraulisk Heve/Senkepinne m/r NC 30,9MM

Et must på sti. Dette er en type produkt du aldri vil gå bort fra igjen. Senk setet på toppen av utforkjøringen og hev den så fort du er klar til å tråkke videre. Finnes i 30,9 og 31,6mm. Ekstern wireføring gjør at den passer alle rammer. Vil du begynne å utfordre deg selv på sti, så hjelper denne deg.
kr 2 499,00

Givi GPS/Smarttelefonholder 4.5"

Givi S953 er den perfekte løsningen for å ta med seg GPS eller smarttelefonen på motorsykkel, scooter, sykkel, ATV osv.
kr 695,00

Arctic, winter

Skoovertrekk i vanntett neopren og hollow fibre foring som er varmeisolerende. Kompatibel med de fleste pedaltyper. Justerbart velcrobånd under sålen gjør det lettere å ta skoovertrekket på og av. Kevlar forsterkninger og sveisede og tapede sømmer.
kr 649,00

Orca, all season

Tynt skotrekk fra GripGrab i vannavstøtende materiale for trening og ritt på våte dager.
kr 399,00

STATIV FOR VEGG OPPHENG SYKKEL

Praktisk til bruk i garasje og bod. For funksjonell oppbevaring av sykkel på veggheng.
kr 179,00

Trap

Transparent regntrekk
kr 399,00

Hydraulisk Heve/Senkepinne m/remote 100/390 mm 31,6mm

Hydraulisk Heve/Senkepinne m/remote 100/390 mm 31,6mm. Et must på sti. Heves og senkes med fjernkontroll. Passer 31,6mm ramme/sadelrør.
kr 2 199,00

Styrestem 20"

kr 139,00

Bike Bundle Galaxy S7

Styrholder/Adapter, Cover / Bag. Egnet for Smartphone (Android). Montering på styre og stem.
kr 649,00

Springer Komplett

Til sykkeltur med hunden. Denne gir deg god kontroll på sykkelen og hundens sikkerhet. Passer alle sykler. Festes i rammerør. Lett å frigøre fra sykkel.
kr 699,00

Oi Classic Small 22.2 mm, montering ved holke

Vi har alle skremt en fotgjenger når vi sniker oss innpå med sykkelen. Slutt med dette å la oss bli hørt. Et hyggelig pling setter tonen for hyggelige møter mellom syklister og gående. Markedets kuleste ringeklokke? Liten og nett, med flott lyd. Monteres ute ved holken/ved gir eller brems. Diameter22.2 mm.
kr 199,00

Ringeklokke Oi Classic 22.2mm Silver One-Size

Vi har alle skremt en fotgjenger når vi sniker oss innpå med sykkelen. Slutt med dette å la oss bli hørt. Et hyggelig pling setter tonen for hyggelige møter mellom syklister og gående. Markedets kuleste ringeklokke? Liten og nett, med flott lyd. Monteres ute ved holken/ved gir eller brems. Diameter22.2 mm.
kr 199,00

Thule Shield Pannier Large

Disse allsidige sideveskene har topp sikkerhet og beskyttelse, reflekselementer og vanntett design med nedrullbar topp. Reflekser over hele baggen gir økt synlighet. Den sveisede konstruksjonen (IP64) og nedrullbare toppen holder innholdet tørt og støvfritt. Klemmesystemet med magnetiske fester nede er både raskt og enkelt å montere og fjerne. Praktiske festepunkter for lys gir ekstra sikkerhet. Hold orden på mindre gjenstander i de innvendige lommene. Innebygde håndtak og avtakbare skulderstropper gir mange bæremuligheter. Selges parvis.
kr 1 399,00

Thule Xpress

Thule Xpress er et godt og rimelig sykkelstativ som monteres på hengerfestet. Enkelt å bruke og har plass til to sykler. Festene har et belegg i gummi for å unngå riper på syklene. Dette er også det eneste stativet som festes på hengerfestet som har blitt ISO godkjent. Kan legges flatt sammen for enkel oppbevaring og håndtering. Ferdigmontert, ikke behov for verktøy. Vi annbefaler deg å bruke lysplate sammen med dette stativet. Lastekapasitet: 30 kg. Maks sykkelvekt: 15 kg. Egenvekt: 4,3 kg. Materiale: Stål. Antall sykler: 2.
kr 999,00

TOGS GRAPHITE

kr 349,00

Plate støtte KS-X03

XLC HAIBIKE STØTTEPLATE. Plate som lar deg montere støtte på elsyklene Haibike Gen2 Hardtail/Trekking/Race og SDURO/KSA18.
kr 199,00

Adapter CO2 m/16g patron

Adapter CO2 m/16 g patron. Med gjenger. Patron inkluder. Passer alle gjengede patroner.
kr 109,00