Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Shortser dame

Sorter etter
Vis per side

Angola Stretch Shorts

Angola shorts er en treningshorts som kan brukes til både sport og fritid. Treningsshortsen har en komfortabel passform og stopper rett over knærne. Shortsen har den populære 2-way Stretch kvaliteten som gir en god og fleksibel passform med det store innholdet av elastan. Pustende. Det er lommer foran til oppbevaring av kort og nøkler, samt baklommer med en feminin look. 88% Polyamide / 12% Elastane.
kr 520,00

Bluma Lasor Shorts

Kort tights til dame
kr 450,00

Cecilie Climbing Shorts

Bergans Cecilie Climbing Shorts er en lett shorts til dame, for klatring og friluftsliv i godt vær. Tekniske kvaliteter som pustende og hurtigtørkende, mykt og komfortabelt materiale med maksimal bevegelsesfrihet med 4-veis stretch, og borrelåsjustering med elastikk i livet som gir ekstra vidde for optimal ventilasjon ved høy aktivitet, gjør Climbing Shorts til et utmerket valg for både høyaktiviteter, innendørsklatring eller varme sommerturer. Frontlommer og baklommer. Den ene baklomma har glidelås. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics. Vekt: 190 g (str. M).
kr 800,00

Core Shorts W

kr 269,00

Hummel CORE WOMENS SHORTS

kr 200,00

Johaug Discipline Shorts

Johaug Discipline Shorts er en lett, stretchy og teknisk 2-i-1 treningsshorts, med bred og behagelig strikk i midjen for optimal komfort. Feminint og flatterende snitt.
kr 249,00 kr 499,00

Johaug Discipline Shorts

Johaug Discipline Shorts er en lett, stretchy og teknisk 2-i-1 treningsshorts, med bred og behagelig strikk i midjen for optimal komfort. Feminint og flatterende snitt.
kr 399,00 kr 499,00

Johaug Elemental Hot Pants 2.0

Lett og funksjonell hotpants til løping og styrketrening. Hotpantsen har medium/høyt liv, i et stretchy stoff med utmerket pusteegenskaper og fukttransport.
kr 299,00 kr 399,00

Lomsheim turskjørt

Superlett turskjørt med 4-veis stretch fra Jotunheim. Lett og vindtett skjørt med innvendig tights i hurtigtørkende stoff med god bevegelsesfrihet. Beltehemper i livet og to små glidelåslommer i front. 88% Nylon, 12% Elastan. Ypperlig til tur og fritid.
kr 499,00

Norrøna fjørå flex1 Shorts (W)

Norrøna fjørå flex1 Shorts til dame er en slitesterk shorts full av funksjoner for terrengsykling. Den er laget av det komfortable og vannavstøtende flex™1-materialet fra Norrøna. Dette tekniske produktet har et snitt som går til under kneet, for beskyttelse samt formsydde knær, nettinglufting foran og tøyelige paneler bak og langs innersømmen. Andre funksjoner inkluderer silikongrep i linningen som holder plagget på plass, knekonstruksjon for knepolstring og lommer. Plass til polstret sykkelshorts under. Vekt 240 gr.

Norrøna gir dessverre ikke tillatelse til å selge over nett. Vi ønsker allikevel å vise frem utvalget vårt som dere finner i butikken vår i Elverum. Se alle produktene her.

kr 1 599,00

Northug Lake Placid Training Hot Pants Wmn

Trenings-hotpants fra Northug i en lett og elastisk metervare som transporterer fukt godt. Ekstra høyt liv med en myk og behagelig elastikk i front, som gir god komfort og sitter godt under trening. Elastikk med silikonprint på innsiden nederst på benet. Dette gir en stabil og god avslutning slik at den ikke sklir opp. Baklomme i overkant av livet.
kr 249,00 kr 499,00

Northug Larvik 2 in 1 short wmn

Larvik er en 2 i 1-shorts til trening og aktivitet. Shortsen har strikk i livet og snøring. Lett, teknisk over-shorts som puster godt. Under-shorts har elastisk passform og silikonprint nederst på lår slik at den ikke sklir opp under bevegelse. Under-shortsen har også en praktisk lomme til mobil.
kr 599,00

Röhnisch Court Bike Tights

Court Bike Tights, padeltights i et mykt materiale med en smart lomme bak med plass for en padel- eller tennisball. Laget av et resirkulert og funksjonelt materiale som puster og transporterer fukt bort fra huden. Padeltightsen har et komfortabelt, høyt liv og en elastisk linning med snøring.
kr 449,00

Röhnisch Kathrine Hotpants

Katherine Hotpants, myk og komfortabel shorts i et kort, ettersittende design med et normalt liv. Laget av et resirkulert materiale som holder deg tørr og sval under treningsøkten. Shortsen har indre snøring og en lomme på høyre ben. Perfekt shorts for svette treningsøkter som løping, hot yoga og intense økter med vekter.
kr 399,00

Röhnisch Maternity Kay Bike Tights

Röhnisch sykkelshorts for gravide. Shortsen har et komfortabelt bredt ribbestrikket linning som er plassert høyt over magen. Laget av elastisk og mykt materiale som puster og transporterer fukt bort fra kroppen. Svangerskapsshortsen har en ekstra smal passform med sykkelshortslengde og sporty striper med Röhnisch-logo langs bena.
kr 599,00

Röhnisch Nila Neps Shorts

Nila Neps Shorts, en myk shorts med avslappet passform. Strikk i livet som holder den på plass. I myk, spettet french terry laget av økologisk bomull og resirkulert polyester. Shortsen har sidelommer og en liten, brodert Röhnisch-logo på benet.
kr 499,00

Röhnisch Seamless Rib Bike Tights

Seamless Rib Bike Tights, en myk og sømløs shorts i et ribbestrikket stoff. Denne treningstightsen har et høyt liv og er designet for å kunne føye seg etter din minste bevegelse. Perfekt i treningsstudio eller for aktiviteter med lav intensitet som yoga, barre-trening og pilates. Laget av et 97% resirkulert, pustende stoff som holder deg sval og tørr. I tillegg reduserer det sømløse designet materialsvinn under produksjonen, noe som gjør dette til et bærekraftig valg.
kr 449,00

Röhnisch Siena 2-Pack Hipster

2-pakning med hipstertruser fra Röhnisch med smale, laserkuttede kanter som er usynlige under tettsittende plagg. Pakken inneholder to truser, en i hver farge (svart + hvit). Disse trusene passer for trening fordi de er laget av et mykt, funksjonelt stoff. Pustende og fuktighetstransporterende.
kr 249,00

Röhnisch Siena 2-Pack Hipster

2-pakning med hipstertruser fra Röhnisch med smale, laserkuttede kanter som er usynlige under tettsittende plagg. Pakken inneholder to truser, en i hver farge (svat + hvit). Disse trusene passer for trening fordi de er laget av et mykt, funksjonelt stoff. Pustende og fuktighetstransporterende.
kr 249,00

Röhnisch Siena 2-Pack String

2-pakning med stringtruser med smale, laserkuttede kanter som er usynlige under tettsittende plagg. Pakken inneholder to truser, en i hver farge (latte + svart). Trusene passer for trening fordi de er laget av et mykt, funksjonelt stoff. Pustende og fuktighetstransporterende.
kr 199,00

Röhnisch Siena 2-Pack String

2-pakning med stringtruser med smale, laserkuttede kanter som er usynlige under tettsittende plagg. Pakken inneholder to truser, en i hver farge (svart + hvit). Trusene passer for trening fordi de er laget av et mykt, funksjonelt stoff. Pustende og fuktighetstransporterende.
kr 199,00

Swix Motion Premium short tights W

Kort tights til dame fra Swix i høy kvalitet med optimalisert passform. Shortsen er laget i et elastisk stoff med en tykkelse som gjør at den sitter godt på kroppen, og blir slitesterk. Den brede linningen med strikk sitter svært behagelig i livet. Materialet puster godt, absorberer fuktighet fra huden og dermed forblir shortsen behagelig å ha på utover treningsturen. Swix logo i refleks foran og bak. Perfekt løpeshorts eller treningsshorts.
kr 699,00

Umbro UX Elite Shorts W

kr 349,00

UX Elite Shorts

Lett kampshorts/spilershorts fra Umbro i teknisk Quick Dry kvalitet. Elastisk materiale for god bevegelighet, og innertruse i Mesh for optimal komfort. VAPATECH behandlet. Snor i livet for stramming. Strikk i livet. Suppleringsgaranti fra Umbro til 2021. 100% polyester. Dame/herre.
kr 349,00

Vision Short W

Lett kampshorts med damesnitt. Shortsen er produsert i myk og behagelig polyester Quick Dry kvalitet som tørker meget raskt i dårlig vær og etter vask. God teknisk spillershorts til dame som er utviklet for fotball og håndball, men passer til de fleste treningsformer. Shortsen har elastiske egenskaper for økt bevegelighet, og har god evne til å transportere fuktighet vekk fra kroppen, slik at du ikke føler deg våt og klam. Shortsen har kortere ben enn herreshortsen, og kommer uten innertruse.
kr 299,00
banner