Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SANDALER & SLIPPERS dame

Sorter etter
Vis per side

ADILETTE AQUA

Lette sandaler til fritidsbruk
kr 249,00

ADILETTE AQUA

kr 199,00

Duramo Slide

Helstøpt slippers fra Adidas i lettvektig PU med fotformet innersåle og mønstret yttersåle. 100% Polyuretan.
kr 219,00

LARSEN SLIPPER

Et toppvalg for dusjen, bassenget eller til daglig bruk. hummel® LARSEN SLIPPER har et klassisk oldschool-design. Den er laget av myke, lette materialer for ekstra komfort og leveres med en EVA-skum mellomsåle/yttersåle for fleksibilitet og demping. Disse slippersene er vannavstøtende og dekorert med ikoniske vinkler for et sporty utseende. EUR størrelser 36 - 48.
kr 299,00

M ORA RECOVERY SLIDE

Disse sandalene er designet for å avlaste føttene og gi raskest mulig restitusjon etter lange løp, men de fungerer også meget bra til hverdagsbruk og på jobb. Sandalene har HOKA ONE ONE® overdimensjonert midtsåle og den karakteristiske rullesålen. Produsert i myk og komfortabel EVA. Særdeles god støtdemping. Maksimal komfort og meget behagelig slippers. Herre.
kr 599,00

Spotec Org. Sandal

Den orginale Spotecsandalen.
kr 599,00

Tøffel Dame

Tøffel til dame fra Jotunheim.
kr 699,00

Tøffel Herre

Tøffel til herre fra Jotunheim.
kr 699,00

W HURRICANE 3

Sports-sandal til dame i originalt Teva-utseende og med god passform. 2-punkts justerbare stropper. Hælstroppen er polstret. Eva mellomsåle og slitesterk gummi yttersåle.
kr 599,00

W ORA RECOVERY FLIP

Disse sandalene er designet for å gi raskest mulig restitusjon etter lange løp, men de fungerer også meget bra til hverdagsbruk og på jobb. Sandalene har HOKA ONE ONE® overdimensjonert midtsåle og den karakteristiske rullesålen. Produsert i myk og komfortabel EVA. Meget behagelig sandaler med særdeles god støtdemping og maksimal komfort.
kr 599,00

W ORA RECOVERY SLIDE

Disse sandalene er designet for å avlaste føttene og gi raskest mulig restitusjon etter lange løp, men de fungerer også meget bra til hverdagsbruk og på jobb. Sandalene har HOKA ONE ONE® overdimensjonert midtsåle og den karakteristiske rullesålen. Produsert i myk og komfortabel EVA. Særdeles god støtdemping. Maksimal komfort og meget behagelig slippers. Dame.
kr 499,00 kr 699,00