Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SANDALER & SLIPPERS dame

Sorter etter
Vis per side

ADILETTE AQUA

Lette sandaler til fritidsbruk
kr 249,00

LARSEN SLIPPER

Et toppvalg for dusjen, bassenget eller til daglig bruk. hummel® LARSEN SLIPPER har et klassisk oldschool-design. Den er laget av myke, lette materialer for ekstra komfort og leveres med en EVA-skum mellomsåle/yttersåle for fleksibilitet og demping. Disse slippersene er vannavstøtende og dekorert med ikoniske vinkler for et sporty utseende. EUR størrelser 36 - 48.
kr 299,00

NIELSEN SANDAL

Nielsen sandal fra Hummel er en lett, EVA-slippers med dobbel tetthet. Slippersen har en utrolig behagelig passform, et klassisk, sporty design og de er enkle å gå inn og ut av. Perfekt for hverdagsbruk.
kr 299,00

Spotec Org. Sandal

Den orginale Spotecsandalen.
kr 599,00

Tøffel Dame

Tøffel til dame fra Jotunheim.
kr 699,00

W HURRICANE 3

Sports-sandal til dame i originalt Teva-utseende og med god passform. 2-punkts justerbare stropper. Hælstroppen er polstret. Eva mellomsåle og slitesterk gummi yttersåle.
kr 299,00 kr 599,00

W ORA RECOVERY FLIP

Disse sandalene er designet for å gi raskest mulig restitusjon etter lange løp, men de fungerer også meget bra til hverdagsbruk og på jobb. Sandalene har HOKA ONE ONE® overdimensjonert midtsåle og den karakteristiske rullesålen. Produsert i myk og komfortabel EVA. Meget behagelig sandaler med særdeles god støtdemping og maksimal komfort.
kr 599,00

W ORA RECOVERY SLIDE

HOKA har satt sin anerkjente overdimensjonerte mellomsåle og meta rocker inn i en sandal. To-lags såle konstruksjon og myk EVA gir øyeblikkelig komfort. Perfekt for restitusjon etter harde løp og som jobbsandal. Perfekt til daglig bruk når du ønsker maks komfort.
kr 699,00