Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SKITILBEHØR

Sorter etter
Vis per side

Basket 97L. black. std tip. 10 Ass 1

Racingtrinse Large. 10 mm diameter hardmetall pigg.
kr 149,00

Håndvarmer 10+ timer Blå NS

Når kulden setter inn, er det bare en ting som hjelper: Varme! Og varme finnes nå i praktiske porsjonspakker som håndvarmere. Ta ut posen og legg den i jakkelommen eller hansken. Varmeputene aktiveres hvis de blir utsatt for luft. Varmen oppstår helt naturlig - uten miljøskadelige substanser. Behagelig, lett - og følger alltid med. Etter ca 30 minutter kommer den opp i 40 grader. Varighet opptil 12 timer!
kr 29,00

Rottefella Touring Insole 36-47

Nyhet fra Rottefella som vil øke skigleden. Rottefella tursåle er utviklet for økt stabilitet og komfort. Den unike tursålen for langrenn passer i alle skistøvler og erstatter den sålen som ligger i skiskoen ved kjøp.
kr 79,00

Sport 1 Skitrekk 2 par SVART 1

Skitrekk for 2 par ski laget i kraftig, vanntett polyestermateriale. Trekket har kompresjonsremmer, bærehåndtak og skulderstropp, i tillegg til lomme adresselomme for bruk på reise. Lengde: 215 cm, bredde 21 cm, høyde 19 cm.
kr 399,00

Sport 1 Skitrekk 4 par SVART 1

Skitrekk for 4 par ski med Sport1 logo, laget i kraftig, vanntett polyestermateriale. Trekket har kompresjonsremmer, bærehåndtak og skulderstropp, i tillegg til lomme - adresselomme for bruk på reise. Lengde: 215 cm, bredde 27 cm, høyde 25 cm.
kr 449,00

Sport 1 Støvelbag SVART 1

Støvelbag til ett par slalomstøvler med ekstra lomme til nøkler, goggles etc. Den har et praktisk bærehåndtak og er laget i solide materialer.
kr 249,00

The Douchebag A01/Black Out 150L

Å reise med ski eller snowboard har aldri vært enklere. The Douchebag har satt en helt ny standard i å reise med ski- eller snowboardutstyr, og tilbyr den perfekte kombinasjonen av minimalistisk design, lengdejustering og smarte løsninger. De unike award-winning spesifikasjonene gjør denne bagen til det ultimate valget for en moderne sportsentusiast. The Douchebag er helt sammenleggbar – når den ikke er i bruk, ruller man den sammen til en smidig bærbar enhet. La Douchebag bære bagasjen din. Hook-up systemet gjør at man enkelt kan feste til en Base 15, Hugger 30 eller Hugger 60 over hjulene på skibagen for å redusere vekten på skuldrene. Rib Cage Construction beskytter utstyret ditt samtidig som valget av materialet er utrolig lett. Egenvekten er kun 3,8 kg. Det følger med en komfortabel skulderreim som enkelt festes ved håndtaket slik at begge armer er fri. På innsiden finner du en mesh-lomme på hver side for oppbevaring av mindre utstyr. Douchebag rommer fint to par alpinski eller snowboards opp til 205 cm, ett par skistøvler eller boots, staver, hjelm, ABS-ryggsekk i tillegg til en haug med annet utsyr som en nødvendig for minnerike vintereventyr. Douchebag lengde justeres med det prisbelønte Length Adjustment System til en perfekt størrelse for en trygg og komfortabel reise. Romslig skibag som veier lite.
kr 2 499,00