Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Hybridsykkel dame

Sorter etter
Vis per side

C1 T DISC LADY

Solid og komfortabel Hard Rocx hybridsykkel som trives med lange turer. Passer til deg som ønsker en hybridsykkel med praktiske muligheter og gjerne drar ut på langtur med full oppakning.
kr 7 990,00

XEED ECO 2 ACTIVE MIX 700C 24S

Lettsyklet allrounder for tur, pendling og trim. 24 gir gjør den til et bedre valg der veiene ikke alltid er flate. Demperen kan låses, du kan derfor velge mellom komfort på dårlig vei og samtidig bedre respons på asfaltsykling ved at demperen blir stiv. Hydrauliske skivebremser stopper deg "på femøringen", mens den lette og solide aluminiumsrammen er laget for lang levetid og gode kjøreegenskaper. Sittestillingen er tilpasset kvinner.
kr 3 999,00 kr 4 999,00

XEED ECO 2 ACTIVE MIX 700C 24S

Praktisk hybridsykkel for hverdagsbruk. Eco 2 tar alle de gode egenskapene fra Eco 1 et steg videre. Flere gir (24) gjør sykkelen enda bedre der veiene ikke alltid er flate, og en dempegaffel som kan låses (lockout) gir komfort på dårlig vei, men mer respons på asfalt sykling. De hydrauliske bremsene gir meget god stoppkraft. Mix har lavt innsteg for enklere av og påstigning. Ny ramme som gir bedre sittestilling og fart! Oppreist sittestilling for godt overblikk. Mer påkostede komponenter for lavere vekt, høyere presisjon og holdbarhet.
kr 3 999,00 kr 4 999,00