Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SKISKO

Sorter etter
Vis per side

BCX GRAND TOUR WATERPROOF

Fischer fjellskisko for sesongen 2021/22! Fischer BCX Grand Tour en fjellskistøvel med middels høyt skaft og god passform. Overdel i lær og den velkjente vanntette Triple-F membranen, som holder deg tørr og varm på beina. Varmt för med ull gir den gode og varme følelsen. Feste for gamasjer. En anvendelig støvel for variert fjellbruk. En smidig støvel med høy komfort og gode varme-egenskaper. Størrelser: 36-49 Unisex. Såle: Rottefella BC. Såle Flex: Middels.
kr 2 800,00

Fischer RC3 COMBI

RC3 Combi er en varm skisko for deg som ønsker kun ett par til begge stilarter, både skøyting og klassisk. Den har en god balanse mellom komfort og ytelse, og passer til mange skimodeller som for eksempel markaski og semiracing.
kr 2 600,00

Fischer RC3 COMBI

RC3 Combi er varme sko med nytt design, relativt bred lest og Thermo Fit for god passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard for varm, tørr og ventilerende sko. Lett å ta på og av. Skoen har Fischer Fresh - et naturlig enzym som reduserer vond lukt. Fischers Speed Lock system for hurtigsnøring. Combi-modellen har ankelstøtte for god støtte i skøyting og ekstra stabilitet for klassisk. Sålen er en TURNAMIC® Performance klassisk såle med myk flex. Den takler begge stilarter - perfekt for deg som ønsker kun ett skopar til både skøyting og klassisk. Fischer RC3 Combi har en god balanse mellom komfort og ytelse, samtidig som vekten er lav. Dette er en stabil og behagelig sko til turgåing, og passer til både markaski og semiracingski.
kr 2 799,00

Fischer TOURING

Touring fra Fischer er en prisgunstig og populær skisko til skiturer i marka og oppkjørte løyper. Den er komfortabel med sin relativt brede lest og gode passform. Comfort Guard varmeisolerende materiale og neopren snø- og kuldebeskytter holder deg varm og tørr på bena under skituren. TURNAMIC® Touring såle med myk flex. Skoene er innsatt med Fischer Fresh, et enzym som motvirker vond lukt.
kr 1 299,00

Fischer TOURING MY STYLE

Touring My Style fra Fischer er en prisgunstig og populær dameskisko til skiturer i marka og oppkjørte løyper. Den er komfortabel med sin relativt brede lest og gode passform. Comfort Guard varmeisolerende materiale og neopren snø- og kuldebeskytter holder deg varm og tørr på bena under skituren. Feminint design og damelest. TURNAMIC® Touring såle med myk flex. Skoene er innsatt med Fischer Fresh, et enzym som motvirker vond lukt.
kr 1 299,00

Fischer XC CRUISER

XC Cruiser fra Fischer er en sporty og behagelig sko til skiturer i marka og oppkjørte løyper. Skiskoen har snøbeskytter og relativt bred lest, og Thermo Fit for god passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme, tørre og ventilerende sko. Lett å ta på og av. TURNAMIC® såle.
kr 1 799,00

RC9 Prolink

kr 1 999,00

RC9 VITANE PROLINK

kr 1 999,00
banner