Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

FOTBALL

Sorter etter
Vis per side

FB Eliteserien Training DB v21

Fremragende fotball til både unge og voksne. En maskinsydd, limt konstruksjon som gjør at den holder fuktighet ute. 3 mm mykt skum gjør ballen bløtere og behagelig å sparke til. 32 paneler Dual bonded. SR blære gjør at den holder luften lengre.
kr 299,00

GK gloves 33 Allround v21

Trenings- og kamphanske. Anatomical Fit System sikrer optimal passform, ved at hansken er formet etter håndens naturlige gripestilling. Nyutviklet Hyla Cut gir en stram følelse kombinert med høy mobilitet. Bred lateksstropp med elastisitet gir økt støtte til håndleddet, og sikrer rask, enkel og korrekt justering.
kr 449,00

Keeperhanske 04 Fingersafe

Trenings- og kamphanske til barn/junior. 3 mm New Basic Latex sikrer et perfekt grep i allslags vær. Fastmonterte skinner til forsterkning og beskyttelse av fingrene. Punch Zone sikrer komfort og økt kraft og presisjon. Anatomisk Fit System sikrer en korrekt passform siden hansken er formet etter håndens naturlige grepposisjon. Bred håndleddstropp med forbedret støtte og komfort. Fingrene har Mesh i sidene, noe som sikrer en god luftgjennomstrømning.
kr 299,00

POP UP MÅL no colour ONESIZE

Playx Pop-Up mål - for å kunne spille fotball nær sagt hvor som helst. Lett å sette opp og folde sammen. Praktisk bag medfølger. Str. 120x80x80.
kr 599,00

Pumpe Micro m/slange plast Sort OS

Select ballpumpe. Ideell minipumpe med 15 cm ventilslange av nylon. Pumper med bevegelse både ut og inn.
kr 99,00

REBOUNDER NEW 305X66 1.52 no colour ONESIZE

Playx Rebounder er en smart rebounder som passer for fotballspillere som ønsker egentrening for å forbedre teknikk, første touch og pasninger. Inkluderer bag. Størrelse: 305x66x152cm.
kr 1 399,00

Shin guards High Safe v20

Klassisk leggskinn. Fleksibel med sterke polyprenstenger, som sikrer en effektiv beskyttelse. Ekstra ankelbeskyttelse og borrelås lukking.
kr 199,00

Shin guards Pro-S Blade

G-form Pro-S Blade med lav og strømlinjet profil som gir overlegen beskyttelse. De patenterte G-form RPT-puter er myke og fleksible under spill, men herder ved spark. Leggskinnet kan brukes i sokker, eller holdes på plass med de medfølgende strømpene. Strømpen er laget i tynn og svettetransporterende polyester, som holder leggskinnene på plass. Leggskinn og strømpen kan vaskes i maskin slik at hudirritatsjonen blir minimal.
kr 449,00

Shin guards Pro-S Compact Graffiti

Verdens første myke, fleksible, armaktige leggskinn for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene. Konstruert med et slitesterkt, pustende materiale som gjør den komfortabel og kan vaskes i maskin. Den kombinerer G-Forms unike og patenterte støpte komposittkonstruksjoner og design med en unik integrasjon med XRD®-teknologi for å gi den beste kombinasjonen av beskyttelse mot støt, komfort og ytelse.
kr 699,00

Shin guards Standard v20

Lettvektsleggskinne med skall og EVA-skum. Dobbel borrelåslukking gjør at leggskinnen sitter perfekt.
kr 129,00