Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

FOTBALL

Sorter etter
Vis per side

Adidas EVERCLUB

Enkel leggskinn med ankelbeskyttelse fra Adidas.
kr 179,00

Adidas GHOST PRO

Lavprofil leggskinn fra Adidas for senior. Hardt skall og EVA-skum som gir komfort og slitesterk demping. Medfølgende kompresjonsstrømper som holder leggskinnene på plass. Materiale: 95% polypropylene / 5% thermoplastic gum injection-moulded.
kr 269,00

Adidas TIRO GL LGE FP

Tiro Fieldplayer-hanske fra Adidas er en syntetisk hanske for kalde dager. Hansken har godt grep på fingre og passer til all slags trening
kr 299,00

Adidas TIRO SG TRN

Tiro Training leggskinn fra Adidas gir deg beskyttelsen du trenger på fotballbanen. Beskyttelsesplate med EVA-støtte absorberer støt, mens stroppene sørger for godt feste rundt leggen.
kr 149,00

GK gloves 33 Allround v21

Trenings- og kamphanske. Anatomical Fit System sikrer optimal passform, ved at hansken er formet etter håndens naturlige gripestilling. Nyutviklet Hyla Cut gir en stram følelse kombinert med høy mobilitet. Bred lateksstropp med elastisitet gir økt støtte til håndleddet, og sikrer rask, enkel og korrekt justering.
kr 449,00

PlayX POP UP MÅL

Playx Pop-Up mål - for å kunne spille fotball nær sagt hvor som helst. Lett å sette opp og folde sammen. Praktisk bag medfølger. Str. 120x80x80.
kr 699,00

PlayX REBOUNDER NEW 305X66 1.52

Playx Rebounder er en smart rebounder som passer for fotballspillere som ønsker egentrening for å forbedre teknikk, første touch og pasninger. Inkluderer bag. Størrelse: 305x66x152cm.
kr 1 599,00

Pumpe Micro m/slange plast Sort OS

Select ballpumpe. Ideell minipumpe med 15 cm ventilslange av nylon. Pumper med bevegelse både ut og inn.
kr 125,00

Select Keeperhanske 04 Fingersafe jr

Trenings- og kamphanske til barn/junior. 3 mm New Basic Latex sikrer et perfekt grep i allslags vær. Fastmonterte skinner til forsterkning og beskyttelse av fingrene. Punch Zone sikrer komfort og økt kraft og presisjon. Anatomisk Fit System sikrer en korrekt passform siden hansken er formet etter håndens naturlige grepposisjon. Bred håndleddstropp med forbedret støtte og komfort. Fingrene har Mesh i sidene, noe som sikrer en god luftgjennomstrømning.
kr 299,00

Shin guards High Safe v20

Klassisk leggskinn. Fleksibel med sterke polyprenstenger, som sikrer en effektiv beskyttelse. Ekstra ankelbeskyttelse og borrelås lukking.
kr 199,00

Shin guards Pro-S Blade

G-form Pro-S Blade med lav og strømlinjet profil som gir overlegen beskyttelse. De patenterte G-form RPT-puter er myke og fleksible under spill, men herder ved spark. Leggskinnet kan brukes i sokker, eller holdes på plass med de medfølgende strømpene. Strømpen er laget i tynn og svettetransporterende polyester, som holder leggskinnene på plass. Leggskinn og strømpen kan vaskes i maskin slik at hudirritatsjonen blir minimal.
kr 499,00

Shin guards Pro-S Compact Graffiti

Verdens første myke, fleksible, armaktige leggskinn for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene. Konstruert med et slitesterkt, pustende materiale som gjør den komfortabel og kan vaskes i maskin. Den kombinerer G-Forms unike og patenterte støpte komposittkonstruksjoner og design med en unik integrasjon med XRD®-teknologi for å gi den beste kombinasjonen av beskyttelse mot støt, komfort og ytelse.
kr 699,00

Shin guards Standard v20

Lettvektsleggskinne med skall og EVA-skum. Dobbel borrelåslukking gjør at leggskinnen sitter perfekt.
kr 129,00
banner