Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

KEEPERHANSKER

Sorter etter
Vis per side

ACE YOUNG PRO

Enkel og slitesterk keeperhanske til trening for junior fra Adidas. Latex i håndflatene gir godt grep under alle værforhold. Støtte for vrist og individuell tilpasning med borrelås.
kr 199,00

Core Kids Glove

kr 199,00

GK gloves 33 Allround v21

Trenings- og kamphanske. Anatomical Fit System sikrer optimal passform, ved at hansken er formet etter håndens naturlige gripestilling. Nyutviklet Hyla Cut gir en stram følelse kombinert med høy mobilitet. Bred lateksstropp med elastisitet gir økt støtte til håndleddet, og sikrer rask, enkel og korrekt justering.
kr 449,00

Hart Pro DPS

Tøff keeperhanske som passer både til gress og kunstgress. Med denne keeperhansken blir du garantert motstanderens mareritt! HART JR PRO DPS fra Umbro er en god keeperhanske til den unge og ambisiøse keeper.
kr 499,00

Keeperhanske 04 Fingersafe

Trenings- og kamphanske til barn/junior. 3 mm New Basic Latex sikrer et perfekt grep i allslags vær. Fastmonterte skinner til forsterkning og beskyttelse av fingrene. Punch Zone sikrer komfort og økt kraft og presisjon. Anatomisk Fit System sikrer en korrekt passform siden hansken er formet etter håndens naturlige grepposisjon. Bred håndleddstropp med forbedret støtte og komfort. Fingrene har Mesh i sidene, noe som sikrer en god luftgjennomstrømning.
kr 299,00

PRED YOUNG PRO

Keeperhanske til junior fra Adidas.
kr 199,00