Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SportsBH

Sorter etter
Vis per side

Control Bra B-cup

100% Polyester/74% Polyamide/26% Spandex
kr 500,00

Control Bra D-cup

100% Polyester/74% Polyamide/26% Spandex
kr 500,00

Control Bra E-cup

100% Polyester/74% Polyamide/26% Spandex
kr 500,00

Control Bra F-cup

100% Polyester/74% Polyamide/26% Spandex
kr 500,00

CROSS BACK BRA

Cross Back Bra fra Stay In Place har vatterte, formpressede cuper med skjulte spiler. Skulderstropper som er krysset på ryggen for fleksibilitet og ekstra støtte, velegnet for høyintensiv trening. Behagelig matt microfiber som puster og transporterer bort fukt. Mykt elastisk bånd nederst. Åpning og lukking med hemper bak gjør at bh’en er enkel å ta av og på. En sportsBH som gir maksimal støtte.
kr 299,00 kr 499,00

HotWool 230 gr. Sports Top, Woman

Slitesterk sportstopp i ull fra Aclima. 65% Merino Wool, 20% Polyester, 15% Polyamide. Slitestyrken, kombinert med at plaggene ikke klør og at de gir så god isolasjon, har ført til at Forsvaret bruker denne kvaliteten som undertøy. For de som jobber mye ute, er dette en klar favoritt.
kr 499,00

NEW NIKE PRO RIVAL BRA

Nike Pro Rival-sports-BH for dame med ekstra god støtte har en kompresjonspassform og strikket materiale som reduserer spretting under treningsøkter med mye støtbevegelser, slik som løping, basketball og dansing. Et tøyelig bånd over brystet gir en ettersittende følelse, mens formstøpte skåler uten spiler reduserer spretting. Justerbare bryterrygg-stropper gir god bevegelsesfrihet og en tilpasset passform. Dri-FIT-teknologi transporterer svetten bort fra huden, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Sømmene på innsiden av skålene er dekket til med mykt stoff, for bedre komfort. Lukking bak.
kr 330,00 kr 550,00

NIKE CLASSIC PADDED BRA

Nike Classic Padded sports-BH gir middels støtte under en rekke typer treningsøkter. Den er lett polstret for bedre tildekning og figur, slik at du kan trene med selvtillit. Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel. Bryterryggdesignet gjør at du kan bevege deg naturlig. Uttakbare innlegg gir ekstra tildekning og naturlig form. Kompresjonspassformen gir støtte i flere retninger når du trener.
kr 227,00 kr 379,00

NIKE IMPACT BRA

Nike Impact sports-BH har et kompresjonsdesign som gir en støttende følelse og passer for aktiviteter med høy intensitet, som løping, tennis og basketball. Den er laget av Dri-FIT svettetransporterende materiale som holder deg tørr og komfortabel under treningsøkter med høy intensitet. Bryterryggdesign.
kr 287,00 kr 479,00

OMEGA CURVE C-cup

Omega Bra fra Stay In Place er en god BH som kan brukes til alle former for trening opp til høyintensiv trening. BH'en har brede justerbare stropper med padding på skuldrene for avlasting. Formsydd cup med spile for maksimal støtte til bysten. Omega har lukking i ryggen med hekter. Cup C str XS-XL.
kr 499,00

OMEGA CURVE D-cup

Omega Bra fra Stay In Place er en god BH som kan brukes til alle former for trening opp til høyintensiv trening. BH'en har brede justerbare stropper med padding på skuldrene for avlasting. Formsydd cup med spile for maksimal støtte til bysten. Omega har lukking i ryggen med hekter. Cup D str XS-XL.
kr 499,00

OMEGA CURVE E-cup

Omega Bra fra Stay In Place er en god BH som kan brukes til alle former for trening opp til høyintensiv trening. BH'en har brede justerbare stropper med padding på skuldrene for avlasting. Formsydd cup med spile for maksimal støtte til bysten. Omega har lukking i ryggen med hekter. Cup E str XS-XXL.
kr 499,00

RIB SEAMLESS BRA

Rib Seamless Bra fra Stay In Place har sømløse skåler med uttakbare innlegg som også kan erstattes av en protese. Det er dobbelt lag med tekstil under bysten for bedre stabilitet. Racerback rygg for god støtte. Bh’en er velegnet for middels intensiv trening som styrketrening, yoga/pilates og powerwalking, og er laget av mykt stoff som puster og leder bort fukt. 92% polyamide 8% elastane.
kr 209,00 kr 349,00

Sports Bra SEAMLESS MEDIUM CER

kr 499,00

WOOL FLEECE WOMAN BRA

Devold® Ull Fleece BH er perfekt for fjellturer, ski og annen trening i kaldt vær. Devold® har kombinert merinoull med teknisk, syntetisk fiber for å få det beste ut av ”to verdener”. BHen tørker fort, har god isolasjonsevne og pusteegenskaper, samtidig som den føles myk og behagelig mot huden. Devold® Ull Fleece BH transporterer svetten effektivt vekk fra huden og holder deg varm.
kr 449,00