Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SportsBH

Sorter etter
Vis per side

Control Bra B-cup

100% Polyester/74% Polyamide/26% Spandex
kr 500,00

Control Bra D-cup

100% Polyester/74% Polyamide/26% Spandex
kr 500,00

Control Bra E-cup

100% Polyester/74% Polyamide/26% Spandex
kr 500,00

Control Bra F-cup

100% Polyester/74% Polyamide/26% Spandex
kr 500,00

HotWool 230 gr. Sports Top, Woman

Slitesterk sportstopp i ull fra Aclima. 65% Merino Wool, 20% Polyester, 15% Polyamide. Slitestyrken, kombinert med at plaggene ikke klør og at de gir så god isolasjon, har ført til at Forsvaret bruker denne kvaliteten som undertøy. For de som jobber mye ute, er dette en klar favoritt.
kr 550,00

NEW NIKE PRO RIVAL BRA

Nike Pro Rival-sports-BH for dame med ekstra god støtte har en kompresjonspassform og strikket materiale som reduserer spretting under treningsøkter med mye støtbevegelser, slik som løping, basketball og dansing. Et tøyelig bånd over brystet gir en ettersittende følelse, mens formstøpte skåler uten spiler reduserer spretting. Justerbare bryterrygg-stropper gir god bevegelsesfrihet og en tilpasset passform. Dri-FIT-teknologi transporterer svetten bort fra huden, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Sømmene på innsiden av skålene er dekket til med mykt stoff, for bedre komfort. Lukking bak.
kr 550,00

Nike Swoosh Women's Medium-Sup

kr 379,00

OMEGA CURVE C-cup

Omega Bra fra Stay In Place er en god BH som kan brukes til alle former for trening opp til høyintensiv trening. BH'en har brede justerbare stropper med padding på skuldrene for avlasting. Formsydd cup med spile for maksimal støtte til bysten. Omega har lukking i ryggen med hekter. Cup C str XS-XL.
kr 499,00

OMEGA CURVE D-cup

Omega Bra fra Stay In Place er en god BH som kan brukes til alle former for trening opp til høyintensiv trening. BH'en har brede justerbare stropper med padding på skuldrene for avlasting. Formsydd cup med spile for maksimal støtte til bysten. Omega har lukking i ryggen med hekter. Cup D str XS-XL.
kr 499,00

OMEGA CURVE E-cup

Omega Bra fra Stay In Place er en god BH som kan brukes til alle former for trening opp til høyintensiv trening. BH'en har brede justerbare stropper med padding på skuldrene for avlasting. Formsydd cup med spile for maksimal støtte til bysten. Omega har lukking i ryggen med hekter. Cup E str XS-XXL.
kr 499,00

Sports Bra SEAMLESS MEDIUM CERAMICOOL

Seamless Medium Ceramicool sports-BH fra ODLO åpner en helt ny verden av komfort for deg. Den sømløse sportsbh'en ligger komfortabelt mot huden slik at du kan konsentrere deg om dine sportslige mål uten distraksjon og irritasjon. Det lengre snittet med det brede elastiske båndet under brystet sikrer bra støtte for treningsøkter med middels intensitet. Selv i brennende varme er sportsbh-en med avkjølende CERAMICOOL teknologi perfekt: materialet kan avkjøle huden din med opptil 1 ° C. Sømløse integrerte funksjonelle soner gir deg optimal bevegelsesfrihet, slik at du aldri føler deg innsnevret. Takket være de avtagbare putene kan du tilpasse sportsbh'en til kroppen din. Med SEAMLESS MEDIUM CERAMICOOL sports BH fra ODLO er du klar for nye høyder i sommer!
kr 499,00

Underwear Top

kr 350,00

WOOL FLEECE WOMAN BRA

Devold® Ull Fleece BH er perfekt for fjellturer, ski og annen trening i kaldt vær. Devold® har kombinert merinoull med teknisk, syntetisk fiber for å få det beste ut av ”to verdener”. BHen tørker fort, har god isolasjonsevne og pusteegenskaper, samtidig som den føles myk og behagelig mot huden. Devold® Ull Fleece BH transporterer svetten effektivt vekk fra huden og holder deg varm.
kr 449,00