Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

LEGGBESKYTTERE

Sorter etter
Vis per side

EVERCLUB

Enkel leggskinn med ankelbeskyttelse fra Adidas.
kr 179,00

FUTURE 2.5

FUTURE 2.5 fra Puma er lette leggskinn med god passform for leggen. Leggskinnene er utstyrt med EVA skum på baksiden for ekstra beskyttelse og komfort. To elastiske stropper gir sikker feste.
kr 150,00

G-Form Pro-S Compact Leggbeskyttere

G-Form Pro-S Compact er en tettsittende leggskinn-type som er superkomfortable, lette, små og best av alt; ekstremt effektive. Leggskinnene har en strømpe laget av kompresjonsmateriale, som både er elastisk og har stor sliteevne. Unik og revolusjonerende RPT-teknologi (Reactive Protection Technology'), som gjør at ''skallet'' er tynnere, lettere og gir bedre beskyttelse enn såkalte hard shell-leggskinner. Skallet er mykt og fleksibelt, men så fort et slag/støt treffer skinnen så blir "skallet" hardt og stivt. Det fleksible skallet absorberer opp til 90% av slagets energi og fordeler det slik at du nesten ikke merker spark, støt eller slag mot leggen. Modellen tilfredsstiller FIFAs krav til leggskinn. Kan vaskes i maskin.
kr 599,00

G-Form Pro-S JR Leggbeskyttere

Verdens første myke, fleksible, ermeaktige leggskinne for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene. Den kombinerer G-Forms unike og patenterte støpte komposittkonstruksjoner og design med en unik integrasjon med XRD®-teknologi for å gi den beste kombinasjonen av støtbeskyttelse, komfort og ytelse. Konstruert med et slitesterkt, pustende materiale som gjør den ytterst komfortabel og kan vaskes i maskin.
kr 499,00

G-Form Pro-S Leggbeskyttere

Verdens førse myke, fleksible, ermeaktige leggskinne for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene. Den kombinerer G-Forms unike og patenterte støpte komposittkonstruksjoner og design med en unik integrasjon med XRD®-teknologi for å gi den beste kombinasjonen av støtbeskyttelse, komfort og ytelse. Konstruert med et slitesterkt, pustende materiale som gjør den ytterst komfortabel og kan vaskes i maskin.
kr 749,00

GHOST PRO

Lavprofil leggskinn fra Adidas for senior. Hardt skall og EVA-skum som gir komfort og slitesterk demping. Medfølgende kompresjonsstrømper som holder leggskinnene på plass. Materiale: 95% polypropylene / 5% thermoplastic gum injection-moulded.
kr 269,00

MERCURIAL LITE

Nike Mercurial Lite er en bestselger på leggskinn, fotball. Perfekt for deg som ønsker minst mulig leggskinn. Det følger med en "sokk" som holder leggskinnen på plass. Sokken har Dri-Fit som transporterer fuktighet ut fra kroppen. Leggskinnen er anatomisk utformet og det er forskjell på høyre/venstre.
kr 279,00

Neo Valor Pro Guard w/Sock

Umbro Neo Valor Pro Guard er et CE godkjent leggskinn med EVA bakside og en ankelsokk med beskyttelse. Leggskinnet har en fantastisk passform, og gir deg en god beskyttelse og fleksibilitet under både kamp og trening.
kr 299,00

NIKE MERCURIAL LITE

Nike Mercurial Lite-fotballeggskinn er utformet med lett, men sterkt vern mot støt under kampen. Lavprofils konstruksjon beskytter uten å forstyrre deg. Anatomisk design følger formen din for riktig beskyttelse. Et holdbart skall er festet til en bakside av tett skumplast for støtdemping. Sømløse, pustende Dri-FIT-hylser for enestående komfort og en sikker passform. Formet, vaffelmønstret EVA-skumplast bidrar til å absorbere støt.
kr 250,00

Shin guards High Safe v20

kr 199,00

Shin guards Pro-S Blade

kr 360,00