Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

LEGGBESKYTTERE

Sorter etter
Vis per side

Adidas EVERCLUB

Enkel leggskinn med ankelbeskyttelse fra Adidas.
kr 179,00

Adidas GHOST PRO

Lavprofil leggskinn fra Adidas for senior. Hardt skall og EVA-skum som gir komfort og slitesterk demping. Medfølgende kompresjonsstrømper som holder leggskinnene på plass. Materiale: 95% polypropylene / 5% thermoplastic gum injection-moulded.
kr 269,00

Adidas TIRO SG TRN

Tiro Training leggskinn fra Adidas gir deg beskyttelsen du trenger på fotballbanen. Beskyttelsesplate med EVA-støtte absorberer støt, mens stroppene sørger for godt feste rundt leggen.
kr 149,00

G-Form Pro-S Compact Leggbeskyttere

G-Form Pro-S Compact er en tettsittende leggskinn-type som er superkomfortable, lette, små og best av alt; ekstremt effektive. Leggskinnene har en strømpe laget av kompresjonsmateriale, som både er elastisk og har stor sliteevne. Unik og revolusjonerende RPT-teknologi (Reactive Protection Technology'), som gjør at ''skallet'' er tynnere, lettere og gir bedre beskyttelse enn såkalte hard shell-leggskinner. Skallet er mykt og fleksibelt, men så fort et slag/støt treffer skinnen så blir "skallet" hardt og stivt. Det fleksible skallet absorberer opp til 90% av slagets energi og fordeler det slik at du nesten ikke merker spark, støt eller slag mot leggen. Modellen tilfredsstiller FIFAs krav til leggskinn. Kan vaskes i maskin.
kr 599,00

G-Form Pro-S Leggbeskyttere

Verdens førse myke, fleksible, ermeaktige leggskinne for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene. Den kombinerer G-Forms unike og patenterte støpte komposittkonstruksjoner og design med en unik integrasjon med XRD®-teknologi for å gi den beste kombinasjonen av støtbeskyttelse, komfort og ytelse. Konstruert med et slitesterkt, pustende materiale som gjør den ytterst komfortabel og kan vaskes i maskin.
kr 749,00

MERCURIAL LITE

Nike Mercurial Lite er en bestselger på leggskinn, fotball. Perfekt for deg som ønsker minst mulig leggskinn. Det følger med en "sokk" som holder leggskinnen på plass. Sokken har Dri-Fit som transporterer fuktighet ut fra kroppen. Leggskinnen er anatomisk utformet og det er forskjell på høyre/venstre.
kr 279,00

Neo Valor Pro Guard w/Sock

Umbro Neo Valor Pro Guard er et CE godkjent leggskinn med EVA bakside og en ankelsokk med beskyttelse. Leggskinnet har en fantastisk passform, og gir deg en god beskyttelse og fleksibilitet under både kamp og trening.
kr 299,00

Shin guards High Safe v20

Klassisk leggskinn. Fleksibel med sterke polyprenstenger, som sikrer en effektiv beskyttelse. Ekstra ankelbeskyttelse og borrelås lukking.
kr 199,00

Shin guards Pro-S Blade

G-form Pro-S Blade med lav og strømlinjet profil som gir overlegen beskyttelse. De patenterte G-form RPT-puter er myke og fleksible under spill, men herder ved spark. Leggskinnet kan brukes i sokker, eller holdes på plass med de medfølgende strømpene. Strømpen er laget i tynn og svettetransporterende polyester, som holder leggskinnene på plass. Leggskinn og strømpen kan vaskes i maskin slik at hudirritatsjonen blir minimal.
kr 499,00

Shin guards Pro-S Compact Graffiti

Verdens første myke, fleksible, armaktige leggskinn for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene. Konstruert med et slitesterkt, pustende materiale som gjør den komfortabel og kan vaskes i maskin. Den kombinerer G-Forms unike og patenterte støpte komposittkonstruksjoner og design med en unik integrasjon med XRD®-teknologi for å gi den beste kombinasjonen av beskyttelse mot støt, komfort og ytelse.
kr 699,00

Shin guards Standard v20

Lettvektsleggskinne med skall og EVA-skum. Dobbel borrelåslukking gjør at leggskinnen sitter perfekt.
kr 129,00
banner