Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

FRISBEEGOLF

Sorter etter
Vis per side

Champion Driver Boss 173-175g

Boss har verdensrekorden i lengde med et kast på 338 meter, kastet av David Wiggins Jr. Boss passer like bra til forehand som til backhand og er designet for maksimal lengde fra tee. Boss er en rask og stabil driver som takler full kraft og moderat motvind. Avanserte spillere og forehandkastere vil sette pris på den pålitelige stabiliteten discen har. Discen har en liten turn i høy høyhastighet noe som bidrar til å maksimere lengden og den har en forutsigbar fade. David Wiggins Jr brukte en 154 gram Boss til å sette ny verdensrekord i lengde med 338 meter i 2016.
kr 199,00

Champion Driver Colossus 173-1 NC 1

Colossus er Innova Discs første driver som bryter Speed 13 barrieren. Denne gjør seg bemerket. Colossus er driveren med stort lengdepotensial. Discen har en forutsigbar turn i høy hastighet og en trofast fade. Selv om discen har en bred rim, så er den relativt lett å holde til både backhand og forehand. Hvis du har ønsket deg en veldig rask driver, men sliter med veldig bred rim, så prøv Colossus.
kr 199,00

Champion Driver Daedalus 165-1 NC 1

En speed 13 lengdedriver spesielt laget for å gi de med litt mindre kraft maksimal lengde. Daedalus er en lengdedriver med et potensiale til å fly ekstremt langt. Den utmerker seg spesielt godt i medvind og for spillere med litt mindre kraft i kastene sine. For de mer avanserte spillerene med mer kraft og god teknikk, er den en bra rollerdisc og medvindsdriver. Champion plast: Dette er en plast av høy kvalitet som gir overlegen holdbarhet og pålitelig ytelse. Discene i Champion plasten er gjerne mer stabile og er et bra valg for kraftkastere, og de beholder sine flygeegenskaper lengre enn DX og Pro plast.
kr 199,00

Champion Driver Firebird 173-175g

Overstabil driver som fungerer veldig bra i motvind. Firebird er Innova sin mest populære motvindsdriver. Kombinasjonen av speed og stabilitet gjør det mulig å kaste inn i sterk motvind uten å være redd for å miste kontroll på discen. En utmerket disc til lange flexkast og også en favoritt til forehand- og tommelkast. Dette er en disc du vil finne i bagen til mange av proffene.
kr 199,00

Champion Driver Roadrunner 173-175g

Roadrunner er en driver med mye glide og en av de beste discene for rollere og lange anhyzerkast. Kraftkastere vil bruke denne discen til lange finessekast og rollere. For de med litt mindre kraft så passer Roadrunner utmerket til rette kast, lange anhyzere og som en kontrolldriver.
kr 199,00

Champion Driver Teebird 173-175g

Teebird er en av de mest presise fairwaydriverne på markedet og også den foretrukne fairwaydriveren til 12 ganger verdensmester Ken Climo. Teebird er en av Innova sine mest nøyaktige og pålitelige fairwaydrivere. Kombinasjonen av en rett flygebane, god glide og hastighet gjør discen forutsigbar og kontrollerbar i både motvind og medvind. Med sin allsidighet er Teebird et populært valg for både proffer og mindre erfarne spillere. Utmerket for sylskarp presisjon, distanse og til forehandkast.
kr 199,00

Dirt Bag

Guru Dirt Bag absorberer fuktighet og holder med det hendene dine tørre mens du spiller discgolf. Dirt Bag er laget av leirepellets som absorberer betydelig mer fuktighet og avgir mindre pulver enn flis som gjerne brukes i lignende produkter. Når posene blir våte, er det bare å tørke dem ute i solen en dag eller to. God som ny! Tips: oppbevar dirt baggen i zip pose for bedre holdbarhet.
kr 99,00

Disc Golf Towel Cotton

Guru Disc Golf Cotton Towel i myk bomull. Hold discene tørre og rene for best grep og kontroll! Myk absorberende bomull. Kan vaskes i vaskemaskin. Mål: 33 x 66 cm.
kr 99,00

Disc Golf Towel Microfiber

Guru Disc Golf Microfiber Towel med praktisk løkke for å feste hånkle til beltespenne, bag eller sekk. Hold discene tørre og rene for best grep og kontroll!
kr 99,00

DX Driver Teebird 173-175g NC 1

Teebird er en av de mest presise fairwaydriverne på markedet og den foretrukne fairwaydriveren til 12 ganger verdensmester Ken Climo. Teebird er en av Innova sine mest nøyaktige og pålitelige fairwaydrivere. Kombinasjonen av en rett flygebane, god glide og hastighet gjør discen forutsigbar og kontrollerbar i både motvind og medvind. Med sin allsidighet så er Teebird et populært valg for både proffer og mindre erfarne spillere. Utmerket for sylskarp presisjon, distanse og til forehandkast.
kr 149,00

DX PUTTER WHALE 173-175g

Whale er en Aviar-lignende putter som har høyhastighets-stabiliteten til Big-Bead Aviar Driver, samtidig som den har nesten samme stabiliteten i lave hastigheter som Aviar PT & AP. Denne discen er designet for spillere på jakt etter konsise kast uansett hvor hardt de kaster. Whale flyr som en driver og lander som en putter. Siden disken tåler mye kraft passer den også godt til forehandkast. Anbefalt bruksområde: Drive, innspill i motvind, stabil putter.
kr 149,00

G-Star Driver Krait 173-175g NC 1

Krait tåler mye kraft samtidig som den har en myk fade på slutten av svevet. Et perfekt valg til lange kast på trange fairways. Kraftkastere vil kunne bruke Krait til finessekast eller lange rollere. For nye og viderekommende spillere vil discen gå langt og rett og avslutte svevet med en liten fade. Selv om Krait ikke har mye fade, er den fortsatt en svært effektiv driver i vindfulle forhold. Forehandkastere vil sette pris på discen sin evne til å tåle mye kraft.
kr 199,00

G-STAR PUTTER DART 173-175g

Dart er en rask og rettflygende putter med en mindre diameter enn de fleste andre puttere. Passer spesielt bra for lange putter og presise drive/innspill. Dart har flygeegenskaper som ligner på Aviar P&A , men den har en mindre fade ved lave hastigheter og større lengdepotensiale. Dart holder linjen i lang tid noe som gjør den spesielt godt egnet på skogsbaner. Anbefalte bruksområder: Stabil putter, Rette innspill, Til skogsbaner.
kr 199,00

Loke v2 Backpack, Desert

En praktisk discgolfsekk som passer til alle. Loke tar ca 10 discer, er vannavstøtende og har egne lommer for både verdisaker og drikkeflaske.
kr 599,00

M1 400G MIDRANGE

The Prodigy Disc M1 is an extremely reliable midrange disc, designed to be overstable with incredible consistency and control. The M1 is good for all conditions and flies as well into the wind as it does with the wind. 400G Plastic is the regular 400 Plastic with a shot of adrenaline. It is the base 400 plastic mixed with another resin that gives the plastic a slightly different feel than the base 400 Plastic. The additive also makes the disc more durable and requires more time to break it in.
kr 219,00

Mini Marker Disc NC 1

Markørdisc til å markere utgangspunkt for neste kast i frisbeegolf. Kan også brukes til å kaste med som en frisbee.
kr 39,00

O-M Putter XT-Pro Nova 165-169 NC 1

Rettflygende Overmold Putter med en stivere plastblanding i flygeplaten og en myk, grepvennlig ytterkant. Nova er en unik putter designet med overmoldteknologien. Flygeplaten er laget av et fast plastmateriale som er fusjonert til en myk ytterkant (rim)Den myke plastblandingen i ytterkanten absorberer støt og sørger for at discen stopper der den lander mens den stivere flygeplaten gjør at mer av kraften i kastet blir overført til discen.
kr 229,00

OPTO MIDRANGE FUSE 177+

Fuse er noe for seg selv. Den er blitt utviklet med Jesper Lundmark, tidligere profesjonell discgolfer. Målet med Fuse var å lage en midrange som kunne holde enhver linje med minimalt med fade. Fuse egner seg også godt for nybegynnere. Lær deg å kaste Fuse og du kan kaste alt. Flight Rating: Speed 5, Glide 6, Turn -2, Fade 1. Opto Line plast: Opto Line er en av de mest holdbare plastblandingene på markedet og kommer i en rekke gjennomsiktige farger. Opto Line plasten har blitt utviklet for å tåle ekstreme forhold.
kr 179,00

Pro Driver Leopard 173-175g

Leopard er et utmerket valg som den første fairway driveren i baggen. Nyttig for lange rette kast, hyzerkast, anhyzere og rollere. Leopard har en utmerket glide og er lett å kaste rett og langt noe som gjør den spesielt egnet til nye spillere. De mer erfarne spillere vil sette pris på Leoparden som en turnoverdisc, finessedriver og som en rollerdisc man kan stole på.
kr 179,00

Pro Midrange KC-Pro Roc 178-18 NC 1

Roc er en pålitelig midrangedisc som tåler kraft og høye hastigheter. Roc spilles inn sakte og vil etter hvert holde alle linjer du slipper den i. Roc er en av den beste, mest allsidige midrangediscen noensinne laget. Discen gir nøyaktighet på alle områder og holder vinkelen også i motvind. Bruk Roc til drive, innspill, rette kast, hyzerkast eller anhyzerkast. Roc spilles inn gradvis og forutsigbart.
kr 199,00

Pro Putter KC-Pro Aviar 173-17 NC 1

KC-Pro (Ken Climo) Aviar er laget med utgangspunkt i Aviar Driver modellen og er laget i en stivere blanding av Pro plasten. Stabil driveputter, innspillsdisc og putter. Anbefalt av 12 ganger verdensmester, legenden Ken Climo.
kr 199,00

PRO PUTTER R-PRO AVIAR 173-175

Aviar er den mestselgende putteren til Innova og den har vunnet flere VM enn alle andre puttere til sammen. Aviar er en allsidig putter som er pålitelig under alle forhold. Denne Aviarmodellen er uten bead, flyr rett og har en forutsigbar fade på slutten av svevet. Anbefalte bruksområder: "Go To" putter, Korte og mellomlange kast, Presise innspill.
kr 199,00

Pro Putter R-Pro Hydra 173-175g

Hydra er en grepsvennlig, holdbar putter og innspillsdisc som flyter i vann. Bruk denne discen når du skal kaste over eller ved vann. Med den grepsvennlige plastblandingen så passer den også utmerket som putter. Alle Hydradiscene veier ca 175 gram.
kr 179,00