Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Skallbukser junior

Sorter etter
Vis per side

Gjende bukse jr

Komfortabel og lett allværsbukse for helårsbruk. Buksen er vanntett med hele 10000 mm vannsøyle, den er vindtett og ventilerende. Borrelåsstramming nederst på beina for justering av benvidde. Beltehemper og strikk i livet på bakstykket. YKK glidelås.
kr 599,00

Glittertind Skallbukse jr

Slitesterk, vanntett, vindtett og ventilerende skallbukse for helårsbruk fra Jotunheim. Buksen har glidelåser langs lårene som gir gode ventileringsmuligheter. Justeringsmulighet for livvidde med borrelås og beltehemper, borrelåsstramming nederst for justering av benvidde. 20000 mm vannsøyle gir effektiv beskyttelse mot vær og vind.
kr 999,00

Hovden Youth Pnt

2-lags selebukse fra Bergans i vanntett, vindtett og pustende Bergans Element® Active, like godt egnet til skikjøring som til aktivt friluftsliv. Buksen er bl.a foret med mesh, har forsterkning på knær, sete og nederst på buksebena og avtakbar, justerbare sele.
kr 1 100,00

Pinkel allværsbukse

Allværsbukse i 100% polyester med nettingfór for aktive barn. Vindtett, ventilerende, teipede sømmer og vanntett med vannsøyle på 5000mm.
kr 299,00

Sjoa 2L Youth Pants

Bergans Sjoa 2L Youth Pants en en teknisk skallbukse til ungdom i vann- (vannsøyle 10000 mm), vindtett og pustende 2-lags Bergans Element Active®-materiale. Buksen er forsterket fra kneet og ned på forsiden. Fôret med mesh. Buksen har også en supersmart Voks med meg-funksjon og justerbar elastisk linning som gjør det mulig å vokse i plagget.
kr 999,00