Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

AKEBRETT & KJELKER

Sorter etter
Vis per side

Akematte 1

Markedets beste akematte! Den er sydd med doble sømmer og glidelås i bakkant så du kan ta ut skumgummien for å tørke, eventuelt reparere duk, ingen s karpe kanter. Denne akematta er utviklet spesielt til barnehager, sfo og skoler, og har vært i markedet i snart 20 år Akematta er håndlagd og meget slitesterk. Den er behagelig og er lett å ta med seg. Sømmene er sydd på innsiden av akematten og den har derfor ingen skarpe kanter. Akematta tåler røff institusjonsbruk og har svært høy rivestyrke. Akematta er lakkert på begge sider for å gi best mulig gli. Akematten har også glidelås i den ene enden, noe som gjør det enkelt å reparere duken i tilfelle skade. Skumgummien inni kan også tas ut og lufttørkes hvis den er blitt fuktig. Størrelse 120x50x5 cm.
kr 599,00

Akematte liten rød/gul Liten

Akematte som passer mindre barn. Liten matte som er lett for små barn å bruke og frakte med seg. Str 55x35x5cm. Den er også fin å bruke som sitteunderlag. Akematta er utviklet spesielt til barnehager, sfo og skoler, og har vært i markedet i snart 20 år. Den er håndlagd og meget slitesterk. Den er lett å ta med seg. Sømmene er sydd på innsiden av akematten og den har derfor ingen skarpe kanter. Akematta tåler røff institusjonsbruk og har svært høy rivestyrke. Akematta er lakkert på begge sider for å gi best mulig gli. Den har også glidelås i den ene enden, noe som gjør det enkelt å reparere duken i tilfelle skade. Skumgummien inni kan også tas ut og lufttørkes hvis den er blitt fuktig.
kr 299,00

BABY BOB WHITE/DESIGN

Akebrett til de minste.
kr 249,00

MINISKI BLACK 1

kr 169,00

SNOW KICK SVART OS

STIGA Snow Kick. En meget populær "sparkeski". Dette er en type sparkesykkel, men med ski, og er meget godt egnet på snødekket mark. Den er morsom å bruke, og har blitt en meget populær julegaveartikkel. Kan tilpasses bruker, og justeres i 3 høyder. Max. brukervekt er 50kg.
kr 499,00

SNOW KICK Svart/limegrønn OS

STIGA Snow Kick. En meget populær "sparkeski". Dette er en type sparkesykkel, men med ski, og er meget godt egnet på snødekket mark. Den er morsom å bruke, og har blitt en meget populær julegaveartikkel. Kan tilpasses bruker, og justeres i 3 høyder. Max. brukervekt er 50kg.
kr 499,00

SNOWRACER CURVE PRO Blå/svart 1

STIGA Snowracer Color Pro er en bestselger. Denne toppmodellen har alt av utstyr, som twin-tip og innsving på alle skiene for gode styreegenskaper, solid brems og styrefjær for sikkerhet. Styre med godt grep og ett godt sete.Den har også automatisk snelle.
kr 999,00 kr 1 099,00

SNOWRACER CURVE PRO Rosa/Hvit 1

STIGA Snowracer Color Pro Pink er en bestselger til jenter. Denne toppmodellen har alt av utstyr, som twin-tip og innsving på alle skiene for gode styreegenskaper, solid brems og styrefjær for sikkerhet. Styre med godt grep og ett godt sete.Den har også automatisk snelle.
kr 1 099,00

Snowrider

STIGA Snowrider – «Feel the flow close to the snow». En totalt ny akeopplevelse. Med STIGA Snowrider sitter man lavt, og har meget god kontakt med snøen. Stor fartsfølelse. Gode styreegenskaper med STIGA FREE™ Ski system, som har både twin-tip og carving. En aktiv bakski for bedre snøkontakt, følger bakken for en stor akeopplevelse. «Unplug and get active med STIGA».
kr 699,00