Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

HANSKER & VOTTER jr

Sorter etter
Vis per side

Air hanske Jr

Varme hansker for kalde dager enten det er i alpinbakken eller på skogstur. Slitesterk Nylon med 8000 mm membran gjør vottene vannavvisende og vindtette, mens Thinsulate® vattering og fleecefór holder hendene varme. Strammemulighet over håndleddet og godt grep i håndflaten. Refleksdetaljer for synlighet og sikkerhet.
kr 179,00

Hestra Baby Zip Long - mitt

Lang, myk og varm vott for de aller minste. Lett å ta av og på takket være glidelåsen langs siden. Høy kvalitet til en bra pris. Primaloft isolasjon. Vind-, vanntett og pustende Hestra Micron materiale i overmaterialet.
kr 225,00 kr 450,00

Hestra Helags Jr. - mitt

En flott vott fra Hestra med utagbart ullfòr og naturgarvet skinn i håndflaten. Passer både utenpå andre modeller som skallvott, og alene. Flott klassisk design.
kr 599,00

Hestra Isaberg CZone Jr - 5 finger

En myk og varm junior hanske med CZone membran som gjør den vanntett og vindtett. Overhånd i vind, vanntett og ventilerende HESTRA Proton / Polyamid stoff. PU i innerhånd. Fôr av bemberg/polyester for en behagelig følelse. Fiberfill isolasjon.
kr 379,00

Jotunheim Cork jr vott

Allsidig vattert vott i slitesterkt, vannavvisende og vindtett materiale. Votten har forsterkninger på innsiden av håndflaten. God gripeevne. 5000 mm vannsøyle.
kr 199,00

Jotunheim Fleecevott jr

Vott i fleece fra Jotunheim.
kr 49,50 kr 99,00

Jotunheim Krossen hanske

Myk og behagelig overgangshanske fra Jotunheim med god stretch. Hansken er utstyrt med silikonprint i håndflate for god gripeevne og den har touch screen fingre på tommel og pekefinger. 95% Polyester / 5% Elastan.
kr 149,00

Jotunheim Mola hanske jr

Varm og myk hanske! Hanskene har et gummiert forsterkningsfelt på innsiden for å oppnå ekstra godt grep. Lang cuff med stramming for å holde snø og vind ute. Egner seg like godt til brett- og skikjøring, som aktive utedager i snø.
kr 199,00

Jotunheim Mola vott jr

Jotunheim Mola Vott Jr er en varm og myk vott. Vottene har et gummiert forsterkningsfelt på innsiden for å oppnå ekstra godt grep.
kr 199,00

LillSport Coach junior hanske

COACH JUNIOR er en foret og varm konkurransehanske / treningshanske for barn med vindtett 3-lags stoff på oversiden. Hansken er foret med microfleece. Innersiden er laget i kunstskinn fra Clarino®. Størrelse 4-6 Jr.
kr 499,00

LillSport Lobster jr vott

LOBSTER JUNIOR er en foret og varm 3-fingret langrennsvott med vindtett 3-lags stoff på oversiden. Votten er foret med microfleece. Innersiden er laget i kunstskinn fra Clarino®.
kr 249,00 kr 499,00

Lobster Sykkelvott

kr 599,00

Select Keeperhanske 04 Fingersafe jr

Trenings- og kamphanske til barn/junior. 3 mm New Basic Latex sikrer et perfekt grep i allslags vær. Fastmonterte skinner til forsterkning og beskyttelse av fingrene. Punch Zone sikrer komfort og økt kraft og presisjon. Anatomisk Fit System sikrer en korrekt passform siden hansken er formet etter håndens naturlige grepposisjon. Bred håndleddstropp med forbedret støtte og komfort. Fingrene har Mesh i sidene, noe som sikrer en god luftgjennomstrømning.
kr 299,00

Sweet Protection Hunter Gloves JR

Komfortabel sykkelhanske til junior fra Sweet Protection. Hunter JR er formet etter hånden, som gjør den komfortabel å sykle med hele dagen. Hanskene har en buet passform, Clarino Palm og silikon-grep, perforerte fingre, Touch Screen-kompatibel pekefinger og tommel og tilhørende Terry-klut.
kr 249,00
banner