Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

OVERDELER dame

Sorter etter
Vis per side

Cecilie Wool Hood Jkt

Cecilie Wool Hood Jacket fra Bergans er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog. Det lette materialet er satt sammen av to lag: ett i merinoull og ett i 100% resirkulert polyester. Tolagskonstruksjonen gjør at stoffet holder mer på luft, noe som gir en høyere isolasjonsevne. Svært god fukttransporterende evne og tørker raskt. Jakken er perfekt å bruke alene eller som et varmende mellomlag. Fast hette. Frontlommer i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon. Tommelhull. Forlenget ryggparti. Ingen sidesømmer for å forhindre friksjon og gnaging.
kr 1 800,00

falketind warm1 Jacket (W)

Norrønas mest allsidige mellomlagsfleece, designet for aktiviteter året rundt til dame. Denne myke fleecejakken er laget i slitesterkt, resirkulert Polartec® Micro Series® med utmerket varme-til-vekt- verdi, samt områder med Polartec® Power Stretch® for god passform og bevegelsesfrihet. Jakkekragen er høy og varm, og hoftebelte vil ikke hindre tilgang til lommene. Integrerte håndgamasjer i Power Stretch®. Vekt 300 gr.
kr 1 299,00

lofoten warm1 Jacket (W)

lofoten warm1 jakke er en klassisk fleecejakke til dame som utfordrer naturkreftene med en topp kombinasjon av isolasjon og pusteevne. Den består av resirkulert micro warm1-fleece med lav vekt. Materialet holder på varm luft uten å redusere den fukttransporterende evnen, noe som holder vekten nede. Den har et klassisk design med høy og varm krage og lommer foran til å varme hendene i. Et flott mellomlag for kresne frikjørere, men passer også som et allsidig fleeceplagg for aktive eventyrere.
kr 1 299,00

norrøna warm2 Jacket W's

Norrøna warm2 Jacket er en allsidig, klassisk foret fleecejakke. Den er svært myk og varm, og er designet for hverdagsbruk. Den er laget av resirkulert High Loft-polyester og er perfekt for alle typer utendørsaktiviteter. Jakken har kantdetaljer på alle falder som gir den et rent utseende, og komfortabel, elastisk kant rundt mansjettene. Utsiden av kragen og den utvendige lommen har et vevd, resirkulert yttermateriale som gir ekstra vindmotstand, og mykt fleecefôr på innsiden. Andre praktiske detaljer inkluderer tommelhull og håndlommer med glidelås.
kr 1 399,00

norrøna warm2 Jacket W's

Den allsidige norrøna warm2 Jacket er en klassisk foret fleecejakke. Den er svært myk og varm, og er designet for hverdagsbruk. Den er laget av resirkulert High Loft-polyester og er perfekt for alle typer utendørsaktiviteter. Jakken har kantdetaljer på alle falder som gir den et rent utseende, og komfortabel, elastisk kant rundt mansjettene. Utsiden av kragen og den utvendige lommen har et vevd, resirkulert yttermateriale som gir ekstra vindmotstand, og mykt fleecefôr på innsiden. Andre praktiske detaljer inkluderer tommelhull og håndlommer med glidelås.
kr 1 399,00

norrøna warm3 Jacket W's

kr 1 599,00

Oslo Wool LooseFit W Jkt

Bergans Oslo Wool LooseFit W Jkt er en meget komfortabel jakke i 70 % resirkulert ull. Jakka har et løst og tøft snitt og fungerer like godt på vei til jobb som til fritidsbruk. Jakken inngår i Bergans Oslo-kolleksjon som består av moderne hverdagsplagg med tekniske egenskaper fra turbekledning. Oslo er designet med sterkt fokus på mer bærekraftige materialer og produksjonsprosesser.
kr 2 200,00

RØTHE MIDLAYER

kr 799,00

RØTHE MIDLAYER

kr 799,00

Senja Midlayer Hood W Jkt

kr 1 699,00

trollveggen Thermal Pro Jacket (W)

Norrønas mest fleksible fleecejakke til dame med den høyeste varme- til-vekt verdien i kolleksjonen. Det er en varm og behagelig klatrefleece med et stilfullt retrodesign. Polartec® Thermal Pro®-stoffet veier lite og er svært isolerende, og dets styrke og fleksibilitet garanterer for bra utseende selv etter bruk over lengre tid. Jakken har to gode håndvarmerlommer, brystlomme, integrerte håndgamasjer og en varm og beskyttende krage.
kr 1 749,00