Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Fjellskisko

Sorter etter
Vis per side

BC NANSEN

Alpina BC Nansen er en lett og komfortabel fjellskisko og er et godt valg for deg som går kortere turer i lett fjellterreng. Den er laget i lær med skarekant. I tillegg er den isolert med Thinsulate. Dette gir høy komfort og en varm skisko. Overdel er laget med en plaststøtte på innside og utside av ankelen. Det gir ekstra stabilitet for krevende terreng og dårlige spor. Anatomisk innleggsåle. Str. 35-49.
kr 2 199,00

BCX 5

Back Country støvel med lær og Thinsulate varmeisolerende materiale, for turer i terrenget. Stabil BC såle med medium flex. Triple-F Membrane og Comfort Guard sørger sammen for en tørr, varm og pustende sko. Skoen har også Cleansport NXT, et naturlig enzym som reduserer vond lukt.
kr 2 000,00

BCX 5 NC 48

kr 2 000,00

BCX 6

Fischer BCX 6 er en særlig stabil støvel for fjellski med BC-bindinger. I forhold til konkurrerende BC-støvler tilbyr Fischer bedre passform, mindre inngåing, mykere lengdeflex, og langt bedre ankelstøtte. Med sin grunnutførelse i lær tåler den mange års bruk. Gjennomarbeidet konstruksjon i skikkelig kvalitetslær. Langs hele skoens bunndel har du skarekant, eller kalosjering som det også kalles. Ved å integrere en vanntett gamasje blir pakken komplett. Passformen er bredere og romsligere over tærne enn andre Fischer skisko. Nytt for denne modellen er at ytterforet nå har fått en membran som gjør at du holder deg tørr på føttene. Ankelstøtte for tøft terreng. Vanntett med Triple- F membran: Fischers patent for tørre og varme føtter. Gaiter Ring: Festekroker for gamasjer. Integrert gamasje i vanntett materiale.
kr 3 000,00

BCX GRAND TOUR WATERPROOF

Fischer fjellskisko for sesongen 2021/22! Fischer BCX Grand Tour en fjellskistøvel med middels høyt skaft og god passform. Overdel i lær og den velkjente vanntette Triple-F membranen, som holder deg tørr og varm på beina. Varmt för med ull gir den gode og varme følelsen. Feste for gamasjer. En anvendelig støvel for variert fjellbruk. En smidig støvel med høy komfort og gode varme-egenskaper. Størrelser: 36-49 Unisex. Såle: Rottefella BC. Såle Flex: Middels.
kr 2 800,00

OUTBACK APS GTX W

kr 4 499,00
banner