Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

TELT, LAVVU & TARP

Sorter etter
Vis per side

4BIKERS MC-TELT NC 78CM*17CM

MC Telt fra 4BIKERS som er lynkjapt å sette opp! Campingtelt med plass til tre personer. "Flash-touch" systemet gjør at teltet settes opp på ca 30 sekunder. Ved at ytterteltet, innerteltet og stenger sitter festet sammen gjør det at oppsettet og nedpakkingen går meget raskt.
kr 2 399,00

Bardunstrammere, pk. à 10 stk NC 1

Enkle bardunstrammere fra Helsport. Kommer i pakker à 10 stk NB! Bardun følger ikke med. Materiale: Aluminium.
kr 90,00

Gjendebu 3-Pers Tent 2072/Green 3 pers

Slitesterkt, pakkvennlig og rimelig telt fra Bergans. Teltet er konstruert i slitesterk Ripstop polyester duk. Lav vekt, høy stabilitet og meget rask montering. Fortelt med glidelås i siden. 2 Utstyrslommer og feste for tørkesnor. Stor ventilasjonsluke i begge ender. Lette og robuste aluminiumsstenger som tåler sterk vind. Bardunfester, pluggfester for stabil montering. Yttertelt i lett, formstabil Ripstop polyester duk. Høy midtbue som gir ekstra takhøyde der det trengs mest. Dette er det rimelige alternativet og gir god valuta for pengene.
kr 2 999,00 kr 3 850,00

Jotunheim Bessheim 4 Telt Blå

Komfortabelt familietelt med stort soverom med plass til 4 voksne. Iglokonstruksjonen gjør teltet stabilt og gir god innvendig plass. Ekstra gulv i forteltet og store vinduer med gardiner. Plass i forteltet til møbler. Fargekodede stenger gjør at teltet er enkelt å sette opp. Myggdør og praktiske oppbevaringslommer i innerteltet.
kr 2 999,00

Sierra Leone II NC 1

kr 3 899,00

Svartdalen 1-2 Telt Rød 1

Ekstremt lett fjelltelt for 1-2 personer fra Jotunheim. Vekt kun 1,7 kg. Hurtig og enkel oppsetting. Bagasjeplass i teltet. Vanntett materiale 40 D ripstop polyester, silikonisert. Vannsøyle 3000 mm. Aluminium stenger og plugger.
kr 3 699,00

Svartdalen 3 Telt Rød 1

Lettvekts fjelltelt for 3 personer fra Jotunheim. Vekt 2,6 kg. Topp og bunnduk. Hurtig og enkel oppsetting. Bagasjeplass i teltet. Vanntett materiale 40 D ripstop polyester, silikonisert. Vannsøyle 3000mm. Aluminium stenger og plugger.
kr 4 999,00

Tarp / Gapahuk med 4 stk bardu Ass No Size

Solid og lett tarp fra Eagle Products som skaper ly for vind, regn og sol når du er på tur. Siden tarpen har hele 19 solide og forsterkede hemper gjør den oppsett på mange forskjellige måter til en lek. Tarpen er romslig med hele 9 kvm. Perfekt på tur, på hytta, på terrassen, i båten, campingen, på piknik, i hagen, på stranden, grillfester med mer. Barduner og plugger medfølger!
kr 699,00
banner