Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Terrengsykkel herre

Sorter etter
Vis per side

Cambrium 2x10 29R

Solid terrengsykkel for de som ønsker å trene på sykkel, i terreng og grus/asfalt. Solid aluminiumsramme og solide hjul. Leveres med skivebremser og Shimano-komponenter for økt styrke/sikkerhet. Hard Rocx nest råeste 29’er i aluminium med den nye Race 4-rammen 2×10-delt girsystem og 29”-hjul. Bred utveksling til både trening og ritt. Rask 29’er med god sittestilling, lav vekt og solide Shimanokomponenter.
kr 13 500,00

XC 2 ACTIVE-650B

Allroundsykkel for bygater, sykkelstier og grusveier. 27,5" hjul ruller lett over ujevnt underlag, mens rammen har en geometri (vinkel mellom rammerørene) som gir trygge kjøreegenskaper. Skivebremsene er hydrauliske, noe som gir større stoppekraft under alle forhold. Dempegaffelen jevner ut dårlig underlag, og kan låses så den blir helt stiv under sykling på jevnt underlag.
kr 4 499,00 kr 4 999,00

XCR 12S EAGLE 29"

Terrengsykkel for ritt, stisykling og trening. En skikkelig allrounder rett og slett. Store 29" hjul ruller lett, og passer godt til ritt som Birken. Geometrien er også justert for å kunne trives på sti, men til utbredt stibruk så anbefaler vi litt grovere dekk. Ramma takler opp til 2,4 dekk. 12 girs drivverk fra SRAM gir deg bare en girskifter å forholde deg til, men omtrent samme bredde i utvekslinger som et tradisjonelt drivverk med tre tannhjul framme og ni bak. Fordelene er mange; færre girvelgere å forholde seg til, færre vaiere å passe på, færre tannhjul å slite på og ikke minst lavere vekt. Rammegeometrien og de dobbelbuttede aluminiumsrørene gir forutsigbare, trygge kjøreegenskaper og lav vekt.
kr 9 999,00 kr 12 999,00