Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

PADEL

Sorter etter
Vis per side

Adidas Adipower CTRL Lite 3.1 Orange

Adidas Adipower CTRL Lite 3.1 padelracket. Utmerket padelracket med en rund form og spesifikasjoner for å la deg ta kontrollen.
kr 2 199,00

Adidas adizero Ubersonic 4 M Clay

ADIZERO UBERSONIC 4: EN SUPER-RESPONSIVE SKO LAGET FOR HARDE BANER. Tiden er det beste våpenet på tennisbanen. Du får den i disse lette adidas Adizero Ubersonic 4-skoene. Overdelen er pustende og sømløs, av 360 strikket mesh som holder deg komfortabel gjennom kjappe manøvre. Den har indre forsterkning som holder deg stabil. Lightstrike-demping med lav profil sørger for at du er klar til å respondere på et øyeblikk.
kr 1 599,00

Adidas adizero ubersonic 4 W

ADIZERO UBERSONIC 4: EN SUPER-RESPONSIVE SKO LAGET FOR HARDE BANER. Tiden er det beste våpenet på tennisbanen. Du får den i disse lette adidas Adizero Ubersonic 4-skoene. Overdelen er pustende og sømløs, av 360 strikket mesh som holder deg komfortabel gjennom kjappe manøvre. Den har indre forsterkning som holder deg stabil. Lightstrike-demping med lav profil sørger for at du er klar til å respondere på et øyeblikk. Damemodell.
kr 1 599,00

Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1

Essnova Carbon Control 3.1 fra Adidas er en rund padelracket med lett tilgjengelig kraft takket være kjernen i Soft Performance EVA. Med sandpapirlignende trefflate for ekstra spinn på ballene. På 2022-modellen har ansiktet blitt erstattet med eksplosiv og slitesterk 3K karbonfiber for ekstra kraft og effekt, med en sandpapirlignende trefflate som gir ekstra spinn på ballene. Den myke kjernen i EVA Soft Performance gir lett tilgjengelig kraft samtidig som den er skånsom mot deg som spiller. En rund racket som er lett å spille, som gir deg mye kontroll i spillet, og som kan ta kraften fra motstanderen og snu den til din fordel.
kr 1 999,00

Adidas Metalbone Lite 3.1

Metalbone Lite 3.1 fra Adidas er en diamantformet racket med høy balanse, en myk kjerne og en glassfiberflate. Den sandpapirlignende trefflaten gir deg også god mulighet for kraftige, aggressive slag. Raketten er utstyrt med den åttekantede karbonfiberforsterkningen Octagonal Structure som gir ekstra stivhet i toppen av racketen. Dette i kombinasjon med den lave vekten gjør at du kan få høy svinghastighet og ekstremt god fart i slagene ved riktige treff.
kr 2 499,00

Evo Sanyo Ass OS

Med sin perfekte blanding av allsidighet, kraft, følelse og komfort, er EVO padel racket designet for alle som er nye med padel. Denne overdimensjonerte, dråpeformede racketen har en stor sweetspot og er laget av behagelig mykt skum, samt med Innegra-teknologien som forbedrer støtdemping og stabilitet. En lettspilt racket som vil gi deg mye glede når du er ny med padel.
kr 1 099,00

Flash Pro 2022 Ass OS

Flash Pro fra Head er designet for nybegynnere og viderekomne padelspillere. Kraften kommer lett med denne overdimensjonerte, dråpeformede racketen, som har en myk spillfølelse og en stor sweetspot for mer toleranse og tilgivelse.
kr 1 499,00

Metalbone Woman Lite PINK

Metalbone Woman Lite 3.1 fra Adidas er en rund dameracket med en myk kjerne, høy balanse og en trefflate i glassfiber. Det er en tilgivende racket som gjør det enkelt å få høy fart på ballene. Den sandpapirlignende overflaten gir deg også god mulighet for kraftige, aggressive slag. Raketten er utstyrt med den åttekantede karbonfiberforsterkningen Octagonal Structure som gir ekstra stivhet i toppen av racketen. Dette i kombinasjon med den lave vekten gjør at du kan få høy svinghastighet og ekstremt god fart i slagene ved riktige treff.
kr 2 499,00

Wilson ULTRA TEAM V2 PADEL

Ultra Team V2 padelracket er en lettspilt racket for nybegynneren som gir masse kraft i slaget. Power Pillar konstruksjon for bedre stabilitet/kontroll og kraft. Glassfiber ytterlag. Core foam innmat i kjernen.
kr 1 490,00
banner