Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SITTE- & LIGGEUNDERLAG

Sorter etter
Vis per side

Ajungilak Bamse Extreme

Norges mest solgte liggeunderlag! Tradisjonelt liggeunderlag med høy kvalitet for helårsbruk. Underlagene har lang levetid, høy rivestyrke og gir god ligge- og sittekomfort. Overflatestrukturen hindrer underlaget i å gli på snø og annet glatt underlag. Ypperlig også som ekstra sikkerhet sammen med oppblåsbare liggeunderlag i den kalde årstiden. Vekt: 650 gram. Mål: 186 cm x 60 cm x 1,4 cm.
kr 599,00

Bygdin Liggunderlag Blå 1

Oppblåsbart liggeunderlag fra Jotunheim med integrert håndpumpe. Liggeunderlaget har isolerte luftkammer, tar liten plass i ryggsekken og er behagelig å ligge på. Mål: 195x60x10 Vekt ca 600 gram
kr 1 299,00

Exped SynMat 7 UL Medium

Exped er en av verdens absolutt beste produsenter av liggeunderlag. De er testvinnere i en rekke av verden mest prestisjetunge Outdoor Awards. SynMat UL M er et meget lett og godt 3 sesongs liggeunderlag, med hele 7 cm tykkelse vil du garantert få en god natts søvn. Når du pakker neste morgen kan du glede deg over den super lette vekten og hvor kompakt det blir i sekken! Dersom du ikke skal sove ute om vinteren er dette liggeunderlaget for deg. Leveres med den nye anti-skli overflaten kalt GripSkin. Leveres med pumpebag - pumpes opp på noen få sekunder!
kr 1 699,00

Gjende Liggunderlag Grå 1

Selvoppblåsende liggeunderlag med antiskli-belegg. Tykkelse 2 cm. Bredde 50 cm.
kr 799,00

Igloo Pump Mat Plus Diamond-gold yellow ONESIZE

Igloo Pump Mat Plus fra Ajungilak er et stort og behagelig underlag med integrert pute. Underlaget er fylt med et lett foam som isolerer godt. God bredde og lengde, og integrert hodepute gjør dette til et meget komfortabelt underlag. Underlaget et 7.5 cm tykt oppblåst og har integrert håndpumpe. R-verdi på 3.1 gjør at liggeunderlaget passer fint til 3-sesongs poser og bruk utover høsten.
kr 1 299,00 kr 1 899,00

LayBag Black BLACK OS

LayBag tok sommer-Norge med storm. Dette er den originale produsenten, og kvaliteten her overgår billigere konkurrenter med stormskritt. Dette er kort fortalt en bærbar sofa som ikke tar stort mer plass enn en sixpack Vørterøl under armen. Du fyller den med luft på noen sekunder og har da verdens beste sted å ligge for å nyte sola. Tømmes kjapt ved å åpne ene enden og rulle den sammen. LayBag er laget i supersterkt materiale som tåler både stein, sand og vann. Kan også brukes som flytemadrass. For 1-3 personer, eller maks 200kg. Holder luften i minimum 4 timer. Ekstremt solid utførelse.
kr 999,00

Liggeunderlag Astro isolert no colour L

Et varmt og isolerende liggeunderlag med suveren komfort. Passer til vår, sommer og høst. Det er mer komfortabelt å ligge på tverrgående kamre enn på vertikale kamre, siden sistnevnte i større grad sammenfaller med plasseringen av armene og beina dine. I tillegg hindrer tverrgående kamre at underlaget krøller seg under vekten av deg. Det ekstra store putekammeret i hodeenden gjør at hodet kommer litt høyere, og hindrer at campingputen glir av liggeunderlaget. Denne oppdaterte versjonen har kommet med lavprofil dump-ventil som gjør at å tømme underlaget blir lettere. Dette underlaget passer for deg som er litt lengre, da det er bredere og lengre enn regular varianten. Underlaget er fylt med primaloft isolasjon for ekstra varme. For å blåse opp underlaget raskere, kan du kjøpe en Vortex pumpepose (selges separat).
kr 1 699,00

Liggeunderlag Astro no colour L

Nemo Astro Large er et lett, oppblåsbart liggeunderlag med tverrgående kamre som hindrer at underlaget krøller seg under vekten av deg. Det er mer bekvemt å ligge på tverrgående kamre enn på vertikale kamre, siden sistnevnte i større grad sammenfaller med plasseringen av armene og beina dine. I tillegg hindrer tverrgående kamre at underlaget krøller seg under vekten av deg. Det ekstra store putekammeret i hodeenden gjør at hodet kommer litt høyere, og hindrer at campingputen glir av liggeunderlaget. Denne oppdaterte versjonen har kommet med lavprofil dump-ventil som gjør at å tømme underlaget blir en lek. 9 cm tykt.
kr 1 599,00

Liggeunderlag Astro no colour REG

Nemo Astro Regular er et lett, oppblåsbart liggeunderlag med tverrgående kamre. Det er mer bekvemt å ligge på tverrgående kamre enn på vertikale kamre, siden sistnevnte i større grad sammenfaller med plasseringen av armene og beina dine. I tillegg hindrer tverrgående kamre at underlaget krøller seg under vekten av deg. Det ekstra store putekammeret i hodeenden gjør at hodet kommer litt høyere, og hindrer at campingputen glir av liggeunderlaget. Denne oppdaterte versjonen har kommet med lavprofil dump-ventil som gjør at å tømme underlaget blir en lek. Pakksekk og kompresjons-rem følger med. Komforttemperatur ned til 2°C. Tykkelse 9cm. Lengde 183cm. Bredde 51cm.
kr 1 399,00

Sitteplate brettet. assort. fa Ass No Size

Sitteplate i foam. Brettet 8 ganger for hendig oppbevaring, tar liten plass sammenbrettet. Veier kun 20 gram. Størrelse: 29×38,5 cm.
kr 59,00

Tradex Liggeunderlag Grå/svart SVART 1800x550x10mm

Isolerende liggeunderlag. Reflekterer kroppsvarme. Vannavstøtende. Lett i vekt. Vaskbar. Produsert i miljøvennlig materiale. Perfekt i kombinasjon med annet f.eks oppblåsbart underlag for høyere komfort. Enkelt å klippe om man ønsker kortere utgave/runde hjørner. Størrelse: ca 180x55cm. Tykkelse: ca 1cm. Leveres sammenrullet med 2 stk strikk.
kr 149,00

TRADEX sitteplate grå/svart SVART 400x300x10mm

Sitteplate som er lett i vekt og lett å renholde.
kr 49,00

TURTAGRØ - 4 DELT SITTEPLATE ( Kongeblå 390X290X5MM

4-delt sitteplate i 390 x 290 x 5 mm.
kr 59,00

TURTAGRØ Isolasjonsunderlag Safirblå 1860x580x14mm

Et allround liggeunderlag i topp kvalitet fra Jotunheim. Ingen tilsetning av mykner (plasteiseringsmykner). Kryssbundet materiale - gir en overlegen styrke og struktur. Egner seg også godt som treningsmatte. Kvalitetsunderlag i EVA materiale. Ligger stødig. God isolasjonsevne. Lav vekt. Trekker ikke fukt/væske. Størrelse ca 186 x 58 x 1,4 cm.
kr 549,00
banner