Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SITTE- & LIGGEUNDERLAG

Sorter etter
Vis per side

Breke sitteunderlag Pink Monster OS

Sittunderlag i tovet merino ull. Dobbellt strikket. Varmer og isolerer.
kr 199,00

Bygdin Liggunderlag Blå 1

Oppblåsbart liggeunderlag fra Jotunheim med integrert håndpumpe. Liggeunderlaget har isolerte luftkammer, tar liten plass i ryggsekken og er behagelig å ligge på. Mål: 195x60x10 Vekt ca 600 gram
kr 999,00

Exped SynMat 7 UL Medium

Exped er en av verdens absolutt beste produsenter av liggeunderlag. De er testvinnere i en rekke av verden mest prestisjetunge Outdoor Awards. SynMat UL M er et meget lett og godt 3 sesongs liggeunderlag, med hele 7 cm tykkelse vil du garantert få en god natts søvn. Når du pakker neste morgen kan du glede deg over den super lette vekten og hvor kompakt det blir i sekken! Dersom du ikke skal sove ute om vinteren er dette liggeunderlaget for deg. Leveres med den nye anti-skli overflaten kalt GripSkin. Leveres med pumpebag - pumpes opp på noen få sekunder!
kr 1 699,00

Gjende Liggunderlag Grå 1

Selvoppblåsende liggeunderlag med antiskli-belegg. Tykkelse 2 cm. Bredde 50 cm.
kr 599,00

LayBag Black BLACK OS

LayBag tok sommer-Norge med storm. Dette er den originale produsenten, og kvaliteten her overgår billigere konkurrenter med stormskritt. Dette er kort fortalt en bærbar sofa som ikke tar stort mer plass enn en sixpack Vørterøl under armen. Du fyller den med luft på noen sekunder og har da verdens beste sted å ligge for å nyte sola. Tømmes kjapt ved å åpne ene enden og rulle den sammen. LayBag er laget i supersterkt materiale som tåler både stein, sand og vann. Kan også brukes som flytemadrass. For 1-3 personer, eller maks 200kg. Holder luften i minimum 4 timer. Ekstremt solid utførelse.
kr 999,00

Liggeunderlag Astro no colour L

Nemo Astro Large er et lett, oppblåsbart liggeunderlag med tverrgående kamre som hindrer at underlaget krøller seg under vekten av deg. Det er mer bekvemt å ligge på tverrgående kamre enn på vertikale kamre, siden sistnevnte i større grad sammenfaller med plasseringen av armene og beina dine. I tillegg hindrer tverrgående kamre at underlaget krøller seg under vekten av deg. Det ekstra store putekammeret i hodeenden gjør at hodet kommer litt høyere, og hindrer at campingputen glir av liggeunderlaget. Denne oppdaterte versjonen har kommet med lavprofil dump-ventil som gjør at å tømme underlaget blir en lek. 9 cm tykt.
kr 1 499,00

Liggeunderlag Astro no colour REG

Nemo Astro Regular er et lett, oppblåsbart liggeunderlag med tverrgående kamre. Det er mer bekvemt å ligge på tverrgående kamre enn på vertikale kamre, siden sistnevnte i større grad sammenfaller med plasseringen av armene og beina dine. I tillegg hindrer tverrgående kamre at underlaget krøller seg under vekten av deg. Det ekstra store putekammeret i hodeenden gjør at hodet kommer litt høyere, og hindrer at campingputen glir av liggeunderlaget. Denne oppdaterte versjonen har kommet med lavprofil dump-ventil som gjør at å tømme underlaget blir en lek. Pakksekk og kompresjons-rem følger med. Komforttemperatur ned til 2°C. Tykkelse 9cm. Lengde 183cm. Bredde 51cm.
kr 1 299,00

NeoAir XLite, Small

Lett liggeunderlag for barn. Therm-a-Rest NeoAir XLite er revolusjonerende lett. Den gir mer varme og komfort pr vekt enn noen andre 3-sesongers luftmadrasser. En patentsøkt teknologi sørger for minimal vekt og mindre pakkvolum enn en liters vannflaske. Det nye yttermaterialet er både mykere og mer slitesterkt uten at det går utover vekten. Dette er liggeunderlaget for den som skal bære lett, men samtidig ligge komfortabelt. Pakksekk og reparasjonssett er inkludert.
kr 1 999,00

Sitteplate Brettet Assort 1

Sitteplate i foam. Brettet 8 ganger for hendig oppbevaring, tar liten plass sammenbrettet. Veier kun 20 gram. Størrelse: 29×38,5 cm.
kr 59,00

TRADEX sitteplate grå/svart SVART 400x300x10mm

Sitteplate som er lett i vekt og lett å renholde.
kr 39,00

Trail Scout, Regular

Trail Scout fra Therm-a-Rest er et selvoppblåsbart 3-sesongs liggeunderlag med lavt pakkvolum og strømlinjeformet design som gir lav vekt. Et meget kompakt liggeunderlag med skumkjerne, som gir god komfort og stabilitet. Godt alternativ for de som vil oppgradere fra underlag med lukket celleplast, eller til bruk hvor vektbesparelse og lavt pakkvolum er essensielt. Underlaget isolerer godt ned mot -7 grader (R- verdi 3,4). Vekt: 630 gram. Leveres i pakksekk. Skruventil.
kr 999,00

TURTAGRØ - 4 DELT SITTEPLATE ( Kongeblå 390X290X5MM

4-delt sitteplate i 390 x 290 x 5 mm.
kr 49,00

TURTAGRØ Brettbar sittepl.m/Fj Kongleblå 390x290x7mm

Brettbar sitteplate fra Jotunheim med fjellvettreglene.
kr 49,00