Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

EL-SYKKEL

Sorter etter
Vis per side

CITY E MIX

Praktisk elsykkel for pendling og daglige ærender. Årets modell er oppgradert med ny programvare og kraftigere batteri med større rekkevidde. Sykkelen har en Bafang krankmotor som gir lavt tyngdepunkt og god stabilitet, og er utviklet for nordiske forhold. Xeed har også satt på bredere dekk for enda bedre komfort. De kraftige skivebremsene gir god bremsekraft for sikkerhet i trafikken, og Abus rammelås er standard. Komfortabel, oppreist sittestilling for mindre belastning på rygg og nakke, og for godt overblikk i trafikken. Styreframspringet er justerbart i høyden for å kunne finjustere sittestillingen.
kr 19 999,00

EVORIDE CITY 20" Hvit

Evoride City er en urban el-sykkel med mange bruksområder, den er praktisk og ikke minst kul å se på. Det gjør den til en vinner blant folk som bor i leiligheter i storbyer. Den passer perfekt til feriefolk med båt, bobil eller campingvogn.
kr 15 990,00

EVORIDE CITY 20" Sort

Evoride City er en urban el-sykkel med mange bruksområder, den er praktisk og ikke minst kul å se på. Det gjør den til en vinner blant folk som bor i leiligheter i storbyer. Den passer perfekt til feriefolk med båt, bobil eller campingvogn.
kr 15 990,00

FLASH TRK E6100

kr 34 999,00

FLASH TRK E6100 MIX

kr 34 999,00

Plate støtte KS-X03 NC 1

XLC HAIBIKE STØTTEPLATE. Plate som lar deg montere støtte på elsyklene Haibike Gen2 Hardtail/Trekking/Race og SDURO/KSA18.
kr 199,00

Sduro HardNine 3.0

Tøff og sportslig elsykkel for bruk i terreng eller asfalt. Dempergaffel fra Suntour med lockout, velprøvde komponenter fra Shimano og Sram, samt Yamaha's kraftige og driftssikre PW-ST motor med automatisk nivårregulering som nytt av året. Batteri på 500Wh gir deg meget god rekkevidde, og det lettleste Yamaha LCD displayet gir deg full oversikt over relevant informasjon når du er på farten. Alt i alt, en meget god og allsidig elsykkel for deg som også vil bort fra asfalten.
kr 31 999,00

Sduro HardNine 4.0

Haibike Sduro HardNine 4.0 er en solid el-mountainbike for turer i lettere terreng. Med nybegynnermodellen i SDURO HardNine-serien får du en pålitelig og smidig 29” Hardtail eBike til en bra pris. Den kraftige Yamaha PW-SE motoren gir deg støtte i bratte stigninger fra første pedaltråkk. Pedaler inkludert.
kr 29 999,00 kr 31 999,00

Sduro Trekking 2.0 Dame

Haibike SDURO Trekking 2.0 kommer med alt du trenger til bysykling eller lengre turer. Yamaha PW-ST akselerer smidig og kraftig. Et trippelsensor-system garanterer konstant og optimal tilpasset støtte under alle kjøreforhold. Syklene er utstyrt med ​skjermer, støtte, kraftig belysning, samt ​bagasjebærer.
kr 31 999,00

Sduro Trekking 2.0 Herre

Komplett utstyrt elektrisk tursykkel fra Haibike. SDURO Trekking-serien med komfortabel geometri sørger for komfortabel og sikker kjøring på lange turer. Syklene er utstyrt med ​skjermer, støtte, kraftig belysning, samt ​bagasjebærer.
kr 31 999,00

Sduro Trekking 4.0 He sort/titan/lime matt 52cm

Premium hybrid elsykkel for tur og pendling, den perfekte partner for asfalt og grusvei med ekstra volum i dekkene for komfort og feste. Meget godt utstyrt hybrid elsykkel, med Yamaha PW-ST motoren som har automatisk assistanseregulering som nytt av året. Motor med hele 70nm og batteri på 500wh gir mengder av kraft og meget god rekkevidde. Hydrauliske bremser sørger for at du stopper effektivt og trygt, og Shimano Deore girsystemet sørger for presise og raske girskift. Displayet gir deg tydelig informasjon om blant annet hastighet, rekkevidde og batterikapasitet. 60% graders oppreist sittestilling som gir god balanse og godt overblikk i trafikken. Leveres med dempegaffel, støtte, bagasjebærer, lys foran og bak samt skjermer. Herremodell.
kr 27 999,00

Sima 7

Flott elsykkel for tur eller pendling. Motorsystem og batteri fra ledende Bosch gir deg driftssikkerhet, trygghet og godt med krefter. Dypt innsteg og en oppreist sittestilling gjør denne enkel å komme av og på, har en herlig komfort, samt gir deg ett godt overblikk i trafikken. Ekstra lang hjulavstand for en uovertruffen stabilitet. Effektive skivebremser stopper effektivt, og lys sørger for at du ser og blir sett. Leveres med støtte, skjermer, lys, dempegaffel og bagasjebærer.
kr 25 499,00

Sinus iR8 mix Sort 52cm

Elsykkel fra Winora.
kr 35 999,00