Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

HYBRIDSYKKEL

Sorter etter
Vis per side

C1 T DISC LADY

Solid og komfortabel Hard Rocx hybridsykkel som trives med lange turer. Passer til deg som ønsker en hybridsykkel med praktiske muligheter og gjerne drar ut på langtur med full oppakning.
kr 7 990,00

GEKKO FIRM STR 17

Rask hybridsykkel for deg som pendler til og fra jobb eller bruker sykkelen for hverdagsmosjon. Shimano Deore 27 girs utstyrsgruppe gir raske og presise girskift. En stiv aluminiumsgaffel sørger for effektiv kraftutnyttelse og hydrauliske skivebremser gir god bremsekraft og kontroll til enhver tid. Den komfortable sittestillingen sørger for minimal belastning på skuldre, nakke og håndledd, samt et godt overblikk i trafikken. 11,6 kg.
kr 8 999,00

GEKKO FLOW STR 17

Bestselger, vår mest populære pendlersykkel! Rask hybrid for transport, tur og trim. Kan settes opp med skjermer, støtte og bagasjebærer for transportsykling i all slags vær. Stiv gaffel sørger for at du får maksimalt utbytte av energien i tråkket. Kraftige hydrauliske skivebremser stopper deg trygt under alle vær- og føreforhold.
kr 6 999,00

XEED ECO 2 ACTIVE 19

Hybridsykkel med lett aluminiumsramme. Oppreist sittestilling gir komfort for rygg og nakke. Rammegeometri passer tur og sport. Demperen sørger for komfort på ujevnt underlag og kan låses ved behov. 24 gir og hydrauliske skivebremser.
kr 4 999,00

XEED ECO 3 SPORT 17

Mosjonsrettet hybridsykkel for deg som liker å trene men også behøver et transportmiddel. Forsterket aluminiumsramme og komfortabel sittestilling. Låsbar dempegaffel gjør det enkelt å tilpasse sykkelen fra et komfortabelt transportmiddel, til en noe mer responsiv mosjonssykkel. Shimano Alivio 24 gir gjør det enkelt å regulere motstanden. Hydrauliske skivebremser har bedre bremseeffekt, spesielt på våte dager. Komfortabelt sete, som egner seg godt på litt lengre turer.
kr 5 999,00

XEED ECO 3 VENTURE 15

Hybridsykkel.
kr 6 999,00