Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

VEKTER

Sorter etter
Vis per side

Abilica WeightLoad BLUE 0,5 kg

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner. Godt egnet for spensttrening, styrketrening og opptrening etter skade. Kan brukes på håndledd og ankler. 0,5 kg.
kr 279,00

Abilica WeightLoad GREY 2,5 kg

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner. Godt egnet for spensttrening, styrketrening og opptrening etter skade. Kan brukes på håndledd og ankler. 2,5 kg.
kr 449,00

Casall Classic Dumbbell 1kg

Klassiske manualer på 1 kg fra Casall. Solide vekter med godt grep. Belagt med neopren for mykere grep. Passer perfekt hjemme da de er snille med gulvet. Ergonomisk grep. Selges single.
kr 129,00

Casall Classic Dumbbell 2kg

Klassiske manualer på 2 kg. Solide vekter med godt grep. Jern belagt med neopren for mykere grep. Passer perfekt hjemme da de er snille med gulvet. Ergonomisk grep. Selges single.
kr 179,00

Casall Classic Dumbbell 4kg

Klassiske manualer på 4 kg. Solide vekter med godt grep. Jern belagt med neopren for mykere grep. Passer perfekt hjemme da de er snille med gulvet. Ergonomisk grep. Selges single.
kr 349,00

Casall Kettlebell soft 12kg

Myk kettlebell i miljøvennlig materiale. Perfekt for hjemmetrening. Skånsom mot gulvet. Effektiv trening for økt styrke og kondisjon. 12 kg
kr 899,00

Casall Kettlebell soft 6 kg

Myk kettlebell i miljøvennlig materiale. Perfekt for hjemmetrening. Skånsom mot gulvet. Effektiv trening for økt styrke og kondisjon. 6 kg.
kr 599,00

Casall Kettlebell soft 8kg

Myk kettlebell i miljøvennlig materiale. Perfekt for hjemmetrening. Skånsom mot gulvet. Effektiv trening for økt styrke og kondisjon. 8 kg.
kr 699,00

WeightVest 3kg. Black/Yel 3 kg

3 kg vektvest der to av de halvkilos vektposene kan tas ut om du vil ha en lettere vektvest. Leveres med to justerbare spenner og refleks. Nettinglomme på baksiden. En nett og fin vest som sitter godt og er behagelig å ha på seg. Produsert i myk neopren. Fylt med jernsand. For deg som ønsker å få det lille ekstra ut av treningen. Kan brukes i alle typer trening, for eksempel når du går, jogger eller under styrkeøvelser.
kr 599,00
banner