Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

VEKTER

Sorter etter
Vis per side

DumbBells PINK 2

Abilica DumbBells er manualer i jern belagt med farget vinylbelegg. DumbBells brukes til å stramme opp skuldre, bryst og armer, men også rygg og sidemuskulatur. 2 kg.
kr 299,00

KettleBell BLACK 8

KettleBells i støpejern med sort lakk og gummifot som beskytter gulvet. En kettlebell skal brukes eksplosivt og dynamisk, dvs. med stor fart og bevegelse. Dette gir utmerket trening i form av økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet. Man trener funksjonelt, tredimensjonalt og henter inn øvelser som vi trenger for å fungere enda bedre i hverdagen. Treningsprogram i Abilica app.
kr 399,00

Magnesium pakke 8 stykk WHITE OS

En eske med åtte klosser av magnesium for bedre grep. Benyttes først og fremst til styrketrening med vektstang.
kr 99,00

Trio MULTI 12

kr 699,00

WeightLoad BLUE 0,5 kg

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner. Godt egnet for spensttrening, styrketrening og opptrening etter skade. Kan brukes på håndledd og ankler. 0,5 kg.
kr 279,00

WeightLoad GREY 2,5 kg

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner. Godt egnet for spensttrening, styrketrening og opptrening etter skade. Kan brukes på håndledd og ankler. 2,5 kg.
kr 449,00

WeightVest 3kg. Black/Yel

3 kg vektvest der to av de halvkilos vektposene kan tas ut om du vil ha en lettere vektvest. Leveres med to justerbare spenner og refleks. Nettinglomme på baksiden. En nett og fin vest som sitter godt og er behagelig å ha på seg. Produsert i myk neopren. Fylt med jernsand. For deg som ønsker å få det lille ekstra ut av treningen. Kan brukes i alle typer trening, for eksempel når du går, jogger eller under styrkeøvelser.
kr 499,00