Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

VERKTØY

Sorter etter
Vis per side

BBB Easylift BTL-37 NC 1

Sett med tre dekkspaker, ergonomisk utformet. En god venn på turen.
kr 39,00

BikeWash 500 NC 1

Gjør sykkelvasken til en lek sammen med Holmenkol Bike Wash, vaskemiddelet hindrer dannelser av vann og kalkflekker og korrosjon. Bike Wash vil gi en skinnende etter vask. Kan bruker på alle typer materialer.
kr 139,00

BikeWash 500 NC 500

Gjør sykkelvasken til en lek sammen med Holmenkol Bike Wash. Vaskemiddelet hindrer dannelser av vann og kalkflekker og korrosjon. Bike Wash vil gi en skinnende sykkel etter vask. Kan bruker på alle typer materialer.
kr 139,00

Dirt Trap Chain Degreaser Mach * 1

Kjederensmaskin fra Weldtite. Effektiv kjedevasker som er lett å bruke, for deg som sykler mye i sølete terreng.
kr 369,00

DirtProtector 250 NC 1

Holmenkol Dirt Protector + Clean holder smuss borte fra rammen, materialet er ekstremt avvisende mot skitt, smuss, støv og vann, og reduserer dette opptil 80%. Materialet beskytter også mot korrosjon. Sykkelens lakkforsegling!
kr 159,00

Dirtwash Citrus Degreaser (400 NC 1

Avfettingsmiddel med sitronduft for kjede og drivverk. Citrus Degreaser er et effektivt avfettingsmiddel basert på naturlig sitronolje, som trenger dypt ned i olje og skitt. Spesielt utviklet for å rengjøre sykkelkjede før vedlikeholdssmøring. Fare: Meget brannfarlig væske og damp. Kan irritere huden. Kan forårsake døsighet eller svimmelhet. Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann.
kr 99,00

Disk avrettingsverktøy NC 1

Agilo avrettingsverktøy til å rette opp skeive bremseskiver med.
kr 199,00

Flaske PRO til verktøy A00000/svart 500ml

Praktisk sykkelflaske fra PRO som du kan oppbevare verktøy og lignende i. Volum: 500 ml. PRO er et selskap som driver med produksjon av sykkelkomponenter og deler med base i Nederland. De tar stor stolthet i produktene de lager og har fokus på at du skal få solide produkter til en god pris som er gjenkjennelige verden over.
kr 69,00

Kassettkransavdrager f/Shimano Sort 1

Passer Shimano og Sram
kr 99,00

Kranklageravdrager Shimano, IS Sort 1

Passer kranklager med innvendig spor (gammel firkant, Octalink og noe ISIS)
kr 169,00

Lappesaker Tubeless Ekstern br * 1

Lappesaker, et must for Tubeless folket. Tetter dekket med plugg fra utsiden. Fungerer akkurat som på bil.
kr 99,00

Parktool ATD-1

ATD-1 justerbar momentnøkkel m/bits hjelper deg å montere komponenter med riktig moment. Justerbar med instillinger 4, 4,5, 5, 5,5 og 6 nm. Inneholder 4 stk bits med standard ¼ inch bits hode. Inkluderte bits er 3, 4, 5mm unbrakobits og T25 Torx bits.
kr 1 099,00

Parktool dekkspaker Blå

Dekkspake til bytting av dekk på sykkel.
kr 79,00

Parktool Tools Multi Tool

MT40 multiverktøy er et kvalitets foldeverktøy som tar liten plass og veier lite. Verktøyet har smidde aluminiums sideplater og en blanding av herdet og belagt verktøy.
kr 849,00

Parktool Tools Multi Tool NC 1

MT30 mulitverktøy er et kvalitets foldeverktøy som tar liten plass og veier lite. Verktøyet har smidde aluminiums sideplater og en blanding av herdet og belagt verktøy.
kr 599,00

Pro Truing Stand

Hjulrettestativ m/skiverette. Passer alle hjulstørrelser. Passer alle navtyper.
kr 1 099,00

Rep. Stativ Sport Mechanic

Stabilt og godt stativ til sykkelreparasjon. Perfekt for hjemmemekaniker'n.
kr 1 799,00

Scorpion, Floor Stand, Tall

Sykkelstativ som festes i senter av krank.
kr 699,00

Sete B17 Narrow Classic 279 x BROWN One-Size

Klassisk lærsete for landevei eller terreng fra Brooks! Den sportslige versjonen av flaggskipet og det mestselgende B17 sykkelsetet. B17 Narrow er smalere enn den originale og er godt egnet til både terreng- og landeveissyklister. Den gir god bevegelsesfrihet for lårene. Solide og sterke stålrails. Dette er det ideelle setet for MTB og landeveissyklister som ønsker en klassisk look. Jo mer oppreist sittestilling du har, jo bredere og mer fjæret sete burde du velge.
kr 1 299,00

Sete B17 Narrow Classic 279 x YELLOW One-Size

Klassisk lærsete for landevei eller terreng fra Brooks! Den sportslige versjonen av flaggskipet og det mestselgende B17 sykkelsetet. B17 Narrow er smalere enn den originale og er godt egnet til både terreng- og landeveissyklister. Den gir god bevegelsesfrihet for lårene. Solide og sterke stålrails. Dette er det ideelle setet for MTB og landeveissyklister som ønsker en klassisk look. Jo mer oppreist sittestilling du har, jo bredere og mer fjæret sete burde du velge.
kr 1 299,00

SportClean 250 NC 250

Holmenkol Sport Clean er et effektivt rengjørings- og avfettingsmiddel for deler i metall. Utviklet for å rengjøre kjede, trinsehjul, krankdrev og kassett. Volum: 250ml.
kr 149,00

TF2 Performance Olje med Teflo Ass 1

Sykkelolje for blandede norske forhold. Teflon sørger for at den tiltrekker seg mindre smuss. God holdbarhet også under fuktige forhold.
kr 79,00

TF2 Teflonspray (400ml) NC 1

Effektiv spray til rens og smøring. Weldtite Teflonspray TF2 er for bevegelige deler på sykkelen og kjede. Med teflon reduseres opptaket av smuss og støv på tørt føre. For rengjøring anbefales Weldtite Degreaser Citrus.
kr 199,00

Thule Xpress NC 1

Thule Xpress er et godt og rimelig sykkelstativ som monteres på hengerfestet. Enkelt å bruke og har plass til to sykler. Festene har et belegg i gummi for å unngå riper på syklene. Dette er også det eneste stativet som festes på hengerfestet som har blitt ISO godkjent. Kan legges flatt sammen for enkel oppbevaring og håndtering. Ferdigmontert, ikke behov for verktøy. Vi annbefaler deg å bruke lysplate sammen med dette stativet. Lastekapasitet: 30 kg. Maks sykkelvekt: 15 kg. Egenvekt: 4,3 kg. Materiale: Stål. Antall sykler: 2.
kr 999,00

Universal luftekit bremser

Et must på verkstedet. Takler de fleste bremser (noen bremser krever to kit).
kr 749,00

Wiretang NC 1

kr 249,00

Zefal dekkspake Rød NO

Dekkspak 1 stk.
kr 19,00