Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

VERKTØY

Sorter etter
Vis per side

BikeWash 500 Ass 500

Gjør sykkelvasken til en lek sammen med Holmenkol Bike Wash. Vaskemiddelet hindrer dannelser av vann og kalkflekker og korrosjon. Bike Wash vil gi en skinnende sykkel etter vask. Kan bruker på alle typer materialer.
kr 139,00

Dirt Trap Chain Degreaser Mach INO 1

Kjederensmaskin fra Weldtite. Effektiv kjedevasker som er lett å bruke, for deg som sykler mye i sølete terreng.
kr 449,00

Dirtwash Citrus Degreaser (400 Ass 1

Avfettingsmiddel med sitronduft for kjede og drivverk. Citrus Degreaser er et effektivt avfettingsmiddel basert på naturlig sitronolje, som trenger dypt ned i olje og skitt. Spesielt utviklet for å rengjøre sykkelkjede før vedlikeholdssmøring. Fare: Meget brannfarlig væske og damp. Kan irritere huden. Kan forårsake døsighet eller svimmelhet. Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann.
kr 119,00

Disk avrettingsverktøy Ass 1

Agilo avrettingsverktøy til å rette opp skeive bremseskiver med.
kr 219,00

Felglim for Pariserdekk Ass 1

Lim laget spesifikt til karbon. Før først på et tynt lag lim. La dette tørke helt. Før på en nytt lag, legg på dekket umiddelbart. Dekket er lettest å legge på hvis det får sitte på en felg (uten lim) over natten.
kr 99,00

Flaske PRO til verktøy A00000/svart 500ml

Praktisk sykkelflaske fra PRO som du kan oppbevare verktøy og lignende i. Volum: 500 ml. PRO er et selskap som driver med produksjon av sykkelkomponenter og deler med base i Nederland. De tar stor stolthet i produktene de lager og har fokus på at du skal få solide produkter til en god pris som er gjenkjennelige verden over.
kr 69,00

Kassettkransavdrager f/Shimano Sort 1

Passer Shimano og Sram
kr 149,00

Kranklageravdrager Shimano. IS Sort 1

Passer kranklager med innvendig spor (gammel firkant, Octalink og noe ISIS)
kr 199,00

Lappesaker Tubeless Ekstern br Ass 1

Lappesaker, et must for Tubeless folket. Tetter dekket med plugg fra utsiden. Fungerer akkurat som på bil.
kr 119,00

Parktool ATD-1 Ass 1

ATD-1 justerbar momentnøkkel m/bits hjelper deg å montere komponenter med riktig moment. Justerbar med instillinger 4, 4,5, 5, 5,5 og 6 nm. Inneholder 4 stk bits med standard ¼ inch bits hode. Inkluderte bits er 3, 4, 5mm unbrakobits og T25 Torx bits.
kr 1 099,00

Parktool dekkspaker Blå

Dekkspake til bytting av dekk på sykkel.
kr 79,00

Parktool Tools Multi Tool NC 1

MT40 multiverktøy er et kvalitets foldeverktøy som tar liten plass og veier lite. Verktøyet har smidde aluminiums sideplater og en blanding av herdet og belagt verktøy.
kr 849,00

Scorpion. Floor Stand. Tall BLACK 1

Sykkelstativ som festes i senter av krank.
kr 799,00

Sete B17 Narrow Classic 279 x BROWN One-Size

Klassisk lærsete for landevei eller terreng fra Brooks! Den sportslige versjonen av flaggskipet og det mestselgende B17 sykkelsetet. B17 Narrow er smalere enn den originale og er godt egnet til både terreng- og landeveissyklister. Den gir god bevegelsesfrihet for lårene. Solide og sterke stålrails. Dette er det ideelle setet for MTB og landeveissyklister som ønsker en klassisk look. Jo mer oppreist sittestilling du har, jo bredere og mer fjæret sete burde du velge.
kr 1 299,00