Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Bukser & Tights dame

Sorter etter
Vis per side

CASEY Reversible Long Tights

Casey Reversible Long Tights er et par pustende tights med fukttransporterende egenskaper. Tightsene er vendbare, med innersiden i flott en pinot-farget melange. Tightsene har høy linning og flatterende plasserte sømmer. 59% nylon / 23% polyester / 18% spandex.
kr 750,00

Compression Extreme Tigthts dame

GoFit Compression Extreme Tights passer utmerket til alle typer trening. Kompresjonstightsen har høy linning med silikonstrikk øverst for å unngå at den sklir ned. Sømmene på linningen er forsterket slik at den tåler å bli utvidet, og sitter som støpt til kroppen. Tightsen har lang passform og er formsydd etter et atletisk snitt. Dette gjør at den passer både til toppidrett og vanlig trim. Tightsen gir god muskelstøtte og stabilitet uavhengig av ditt treningsnivå. Polyester og spandex av høy kvalitet. Denne stoffsammensetningen bidrar til fukttransport, noe som igjen gjør at den tørker hurtig. Den har i tillegg et antibakteriellt lag utenpå stoffet for å unngå danning av bakteriekultur. Dette fører bl.a. til at vond lukt ikke setter seg i plagget. Kompresjonstightsene har en gradert kompresjon og vil øke blodsirkulasjonen ved bruk. Dette gjør igjen at restitusjonseffekten øker siden det transporteres mer oksygen til musklene. Dette kan gi økt både restitusjon og ytelse.
kr 999,00

Denete Pants

Denete Pant er en fritidsbukse i 2-Way Stretch som er en meget behagelig og elastisk bukse til trening og fritid. Buksen er laget av det populære 2-way stretch materiale som har en fantastisk god elastisitet som gjør den fantastisk å ha på seg til all slags sport og fritid. Strikk i livet med knytting som er med til å holde buksen på plass. Lommer foran og smal strikk med knytting samt regulering i bunnen som gir en god og fleksibel passform. Transporterer svette, pustende og tørker fort. 88% Polyamide / 12% Elastane.
kr 650,00

Denice Pants

Denice Pant er en flott treningsbukse som kan brukes til sport og fritid, f.eks meget velegnet til golf. Denice Pant er laget i det populære 2-way stretch materiale som har en fantastisk god elastisitet som gjør den fantastisk å ha på til all slags sport og fritid. Strikkribb i midjen bakpå som sørger for å holde buksen på plass. Beltestropper, lommer og smart detalj med synlig knapp. Lommer foran og smal strikk med snor stopper regulering i bunnen som gir en god mulighet for å justere passformen. Super elastisk, pustende, svettetransporterende og hurtigtørkende.
kr 600,00

Nike Epic Lux Shield Women's Running Tights

Løpetights til dame designet i Zoned Nike shield materiale som er vind- og vannavstøtende. Tightsen har stretch og høyt liv. Glidelåslomme til telefon og glidelås i anklene. 78% Nylon / 22% Spandex.
kr 949,00

NIKE LEGEND 2.0 TI POLY PANT

Denne tightsen er lagd i et svetteavvisende stretch-materiale med en passform som klemmer kroppen. Dette gjør at du holder deg bekvem under alle typer av trening. Den noe høyere midjen hjelper til å holde tightsen på plass og gir deg en naturlig passform. Lomme for sikker oppbevaring av små verdisaker. 88% polyester, 12% spandex.
kr 550,00

TECH TIGHT

Nike Power Tech løpetights for herre er laget av elastisk Dri-FIT-materiale med flate, ergonomiske sømmer som gir en komfortabel, ettersittende passform som følger bevegelsene dine når du løper. Elastisk linning med innvendig snøring og netting bak for en tettsittende og pustende passform. Reflekser gjør det enklere å oppdage deg når det er mørkt. Elastiske mansjetter med griptape og foldekanter med glidelås gir en sikker passform og tilpasset ventilasjon. Nettingpaneler bak knærne gir sonebasert lufting.
kr 600,00

Tights 3/4 SMOOTH SOFT

Odlo 3/4 Smooth Soft 3/4 lang tights til dame gir deg en perfekt følelse under trening. Laget i supermykt Jersey 230 stoff, som betyr høy elastisitet og høy komfort. En perfekt passform for korte eller lange løpeturer, enten det er tidlig vår, sommer eller sen høst. Denne har også en lomme med glidelås som passer fint for nøkler.
kr 499,00

TRAA PANT

kr 499,00

TRAA PANT

kr 499,00

W NIKE ALL-IN TIGHT HYPER FEM

Løpetights til dame med stretch og mesh. Ettersittende passform. Liten baklomme. 83% Polyester, 17% Elastan.
kr 529,00

Women's Nike Epic Lux Running

Nike Epic Lux løpetights for dame har et mykt, støttende og tøyelig Nike Power-materiale slik at du kan bevege deg fritt og gjør løpeturen lettere. Den høye og brede linningen gir deg følelsen av at kjernemuskulaturen får støtte, og er god å ha på når du løper. Et lett, pustende materiale nederst på bena gir luftsirkulasjon. Dri-FIT-teknologi transporterer svetten bort fra huden, slik at du holder deg tørr. Hurtiglomme på høyre ben for lett tilgang til mobiltelefonen din. I tillegg har buksen en baklomme med glidelås og fuktighetsbarriere som beskytter verdisakene dine mot svette. Glidelåstuppen er flat og gir færre distraksjoner hvis du ligger på ryggen og trener.
kr 850,00

YG LINEAR TIGHT

Behagelig bomullstight til jente med trykket Adidas-logo vertikalt ned venstre ben. Passer godt til fritidsbruk.
kr 249,00

Challenger pant Ws

Lett allround mikrofiber oppvarmings- og treningsbukse/langrennsbukse med strategisk plasserte stretchpartier på rumpe og bakside lår for bedre bevegelighet og optimale pustende egenskaper. Fasongsydde knær. Refleksmesh og -bånd for økt synlighet i mørket. Lekre print- og sømdetaljer. Strikk i livet med knytting. Glidelås i siden fra knærne og ned. Strikk med silikonbånd på nedre kant av beina.
kr 999,00

Concept Pants

Superstretchy og behagelige bukser til langrenn og annen utendørsaktivitet. Buksen er designet med vindtette softshell paneler i front og 4-veis stretch på baksiden. Vannavstøtende, fukttransporterende og pustende. Myk og behagelig børstet innside. Ergonomisk og behagelig passform. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder. Praktisk glidelås nederst på bena. Praktisk lomme. Justerbar midje. Elastiske sømmer.
kr 1 499,00

Cecilie Climbing Pnt

Myk og komfortabel fritidsbukse, også egnet til klatring, med maksimal bevegelsesfrihet og hurtigtørkende materiale med 4-veis stretch. Buksen har frontlommer og baklommer, har formsydd kneparti og strikkjustering nederst. Buksen er en del av en produktserie Bergans har utviklet i tett samarbeid med eventyrer og fjellklatrer, Cecilie Skog. Dette er produkter av topp teknisk kvalitet, laget for å tilfredsstille aktive friluftsjenters krav til funksjon og design. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics.
kr 900,00

Epic pant Womens

Lett allround bukse med microfiber og teknisk meshfôr. Denne buksa er spesielt utviklet for rekreasjon og tur hele året, men fungerer også bra for de lette treningsturene. Strikk i livet med snøring. Glidelås bak fra under knærne og ned. Vind- og vannbestandig. 100% Polyester.
kr 799,00

ProFit Revolution pant Womens

Det beste fra to verdener! Swix lanserer med stolthet en nyvinning innen langrennsbekledning. Ved å kombinere microfiber og WINDSTOPPER® oppnår man en optimal kombinasjon mellom vindavvisende og vannavvisende egenskaper og pusteevne. Denne buksa er utviklet for alle fra Petter Northug til deg som skal ut å gå en rolig tur for å nyte naturen. Enten du blir en gullmedalje eller naturopplevelse rikere vil du stortrives med denne buksa! Refleksdetaljer. Formsydde knær for økt bevegelighet. Vindavvisende og vannavvisende.
kr 1 699,00

ProFit Revolution pant Womens

Det beste fra to verdener! Swix lanserer med stolthet en nyvinning innen langrennsbekledning. Ved å kombinere microfiber og WINDSTOPPER® oppnår man en optimal kombinasjon mellom vindavvisende og vannavvisende egenskaper og pusteevne. Denne buksa er utviklet for alle fra Petter Northug til deg som skal ut å gå en rolig tur for å nyte naturen. Enten du blir en gullmedalje eller naturopplevelse rikere vil du stortrives med denne buksa! Refleksdetaljer. Formsydde knær for økt bevegelighet.
kr 1 699,00

Donia Lamination Pants

Donia Lamination Pant er en vinterløpebukse. Buksen er laget i et C-Dry materiale, som har en tynn og varm teknisk fleece på innsiden, som transporterer svetten ut i yttermaterialet. På lårene og leggene har buksen en tynn membran, som skal forhindre kulde, regn og vind i å trenge igjennom. Passformen er comfort og buksen er konstrueret med flate og elastiske sømmer, som garanterer god holdbarhet og fleksibilitet. Buksen er perfekt til løp eller gåturer i kaldere temperaturer. Lommer foran med glidelås og sportsbeskytter. Refleks logo foran og i bunnen av benet for synlighet. Strikk og knytting i bunnen av buksebenet for god passform. Buksen anbefales fra -10 – 15 grader. 87% Polyamide/13% Elastane + 90% Micro Polyamide/10%TPU Laminati.
kr 850,00

Lamination Tights

Lamination Tights er en vinterløpetights til kvinner. Den er laget av et C-Dry materiale, som har en tynn og varm teknisk fleece på innsiden, som transporterer svetten ut i yttermaterialet. På lårene og leggene har buksen en tynn membran som skal forhindre at kulde, regn og vind trenger igjennom. Buksen er laget med flate og elastiske sømmer som garanterer god holdbarhet og fleksibilitet. Buksen anbefales fra -10 - 5 grader. 87% Polyamide/13% Elastane + 90% Micro Polyamide/10%TPU Lamination.
kr 850,00

Cecilie Climbing Pnt

Myk og komfortabel fritidsbukse, også egnet til klatring, med maksimal bevegelsesfrihet og hurtigtørkende materiale med 4-veis stretch. Buksen har frontlommer og baklommer, har formsydd kneparti og strikkjustering nederst. Buksen er en del av en produktserie Bergans har utviklet i tett samarbeid med eventyrer og fjellklatrer, Cecilie Skog. Dette er produkter av topp teknisk kvalitet, laget for å tilfredsstille aktive friluftsjenters krav til funksjon og design. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics.
kr 900,00

Pulse Tights W (Spinning)

Tights dame
kr 799,00

NORA TIGHTS

kr 399,00

bitihorn Tights W

Norrøna Bitihorn tights for dame er en lett og slitesterk løpetights som passer perfekt til løping i fjellet og i byen. Det tøyelige materialet er vindavvisende og har en børstet innside som føles komfortabel mot huden. Glidelåsene på leggene gir lufting. Den har en liten lomme bak med en membran som beskytter telefonen din og andre gjenstander mot svette. Det finnes også en skjult nettinglomme foran i linningen for oppbevaring av kort og nøkler. Tightsen har et mellomhøyt liv og sitter godt på plass uten å sige ned. Reflekterende detaljer på bena gjør at du synes i mørket. Vekt 200 gr.
kr 999,00

Concept Pants

Superstretchy og behagelige bukser til langrenn og annen utendørsaktivitet. Buksen er designet med vindtette softshell paneler i front og 4-veis stretch på baksiden. Vannavstøtende, fukttransporterende og pustende. Myk og behagelig børstet innside. Ergonomisk og behagelig passform. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder. Praktisk glidelås nederst på bena. Praktisk lomme. Justerbar midje. Elastiske sømmer.
kr 1 499,00

WIN Concept Pants

Johaug WIN Concept Pants er en teknisk vintertreningsbukse for langrenn, eller andre vinteraktiviteter. Buksen er designet med vindtette softshell paneler i front og 4-veis stretch på baksiden. Myk og behagelig børstet innside. Ergonomisk og behagelig passform. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder. To praktiske lommer i front. Glidelås nederset på bena.
kr 1 499,00

hmlSPICY PANTS

Joggebukse til dame i 49% bomull, 47% polyester og 4% elastan.
kr 499,00

hmlTOSS TIGHTS

High-waist treningstights med mesh og BEECOOL® technology. 88% polyester, 12% elastane.
kr 499,00