Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

ANNEN VINTERSPORT

Sorter etter
Vis per side

Akematte Ass 1

Markedets beste akematte! Den er sydd med doble sømmer og glidelås i bakkant så du kan ta ut skumgummien for å tørke, eventuelt reparere duk, ingen s karpe kanter. Denne akematta er utviklet spesielt til barnehager, sfo og skoler, og har vært i markedet i snart 20 år Akematta er håndlagd og meget slitesterk. Den er behagelig og er lett å ta med seg. Sømmene er sydd på innsiden av akematten og den har derfor ingen skarpe kanter. Akematta tåler røff institusjonsbruk og har svært høy rivestyrke. Akematta er lakkert på begge sider for å gi best mulig gli. Akematten har også glidelås i den ene enden, noe som gjør det enkelt å reparere duken i tilfelle skade. Skumgummien inni kan også tas ut og lufttørkes hvis den er blitt fuktig. Størrelse 120x50x5 cm.
kr 799,00

Akematte Liten

Akematte som passer mindre barn. Liten matte som er lett for små barn å bruke og frakte med seg. Str 55x35x5cm. Den er også fin å bruke som sitteunderlag. Akematta er utviklet spesielt til barnehager, sfo og skoler, og har vært i markedet i snart 20 år. Den er håndlagd og meget slitesterk. Den er lett å ta med seg. Sømmene er sydd på innsiden av akematten og den har derfor ingen skarpe kanter. Akematta tåler røff institusjonsbruk og har svært høy rivestyrke. Akematta er lakkert på begge sider for å gi best mulig gli. Den har også glidelås i den ene enden, noe som gjør det enkelt å reparere duken i tilfelle skade. Skumgummien inni kan også tas ut og lufttørkes hvis den er blitt fuktig.
kr 399,00

Akematte stor 50/150 rød/gul

Produsert i Elverum!
kr 899,00

Atlas MONTANE ELEKTRA

Atlas Montane Elektra er en suveren og sterk truge med god og stabil binding. Trugen har skarpe gripeklør som gjør at du sitter som støpt på snø og isete underlag. Passer til både lange og korte turer.
kr 2 799,00

Atlas RENDEZVOUS

Atlas Rendezvous er en god og billig hyttetruge som kan brukes til enkle turer og trening. Trugen egner seg også godt til jakt hvis terrenget ikke er for krevende. Rendezvous 25" er en kortere truge og egner seg best på hardere underlag. Trugen passer skostørrelser fra 42 og oppover.
kr 1 799,00

Atlas RENDEZVOUS ELEKTRA

Atlas Rendezvous Elektra er en god og billig hyttetruge til dame som kan brukes til enkle turer og trening. Trugen egner seg også godt til jakt hvis terrenget ikke er for krevende. Damemodellen til Rendezvous er smalere enn herremodellen.
kr 1 799,00

Atlas SPARK Blå 20

Atlas Spark 20" gir ungene en kjempefin opplevelse på snøen. Trugene passer til barn 8 til 12 år. Gode stegjern og aluminiums ramme som passer til aktive barn som vil ut i naturen. Sitter som støpt på foten og har alt som skal til av egenskaper for å ha det gøy på snø.
kr 999,00

Canada hockeyskøyte jr

Meget stabil og komfortabel hockeyskøyte. Passer både til nybegynnere og til de som allerede kan gå på skøyter. Ekstra god ankelstøtte og hulslipte skøytejern klare til bruk.
kr 249,00 kr 349,00

CCM HS ULTIMATE Wood Stick JR

kr 201,75 kr 269,00

CCM HS ULTIMATE Wood Stick SR

kr 299,00

CCM HS ULTIMATE Wood Stick YTH

kr 249,00

CCM PUCK 3-PACK SR

Ishockeypucker 3pk til SR.
kr 69,00

Eagle Products Jegertruge 76 cm

Snøtruge i solid duraluminium med klikkbinding. Trugen har smalere bakpart for bedre sving og bevegelse i sideretning. Stegjern. Vekt: 865 g.
kr 1 499,00

Espegard Plastmeier til Spark 35mm

Kan monteres på samtlige sparkmodeller. Gir bedre gli på uploget vei og snø. Unngå bråstopp på strødd vei og grus. Ettermonteres på meiene.
kr 499,00

Howies strectchable grip

Howies griptape stretch er elastisk og gir et behagelig og godt grep på skaftet av køllen. Bedre grep i forhold til vanlig tekstiltape.
kr 69,00

NIMBUS 106/sort/grønn 1

GIZMO RIDERS NIMBUS: Nyutviklet rattakebrett med brems. Ingen metalldeler gir ekstra sikkerhet. Selvinntrekkende drasnor og soft anti-skli sete.
kr 699,00

OneFoot Miniski BLACK

OneFoot Miniski har tatt over arven etter den klassiske miniskien, med en rekke forbedringer som gjør det befriende lett å leke på ski! OneFoot Miniski er rå, rimelig og gir ekte skiglede!
kr 599,00

OneFoot Miniski NEON

OneFoot Miniski har tatt over arven etter den klassiske miniskien, med en rekke forbedringer som gjør det befriende lett å leke på ski! OneFoot Miniski er rå, rimelig og gir ekte skiglede!
kr 599,00

OneFoot Miniski Orange

OneFoot Miniski har tatt over arven etter den klassiske miniskien, med en rekke forbedringer som gjør det befriende lett å leke på ski! OneFoot Miniski er rå, rimelig og gir ekte skiglede!
kr 599,00

OneFoot Snow Bob kjelke Black/Red

kr 1 199,00 kr 1 299,00

SKIDRIFTER 106/sort/grønn 1

GIZMO RIDER SKIDRIFTER: Innovativ racing kjelke med 3 kjøremodus! Helt ny akeopplevelse!
kr 999,00

SPARK Lilla 20

Gi ungene en kjempefin opplevelse på snøen med Atlas Spark 20". Trugene passer for barn 8-12 år. Gode stegjern og aluminiums ramme som passer til aktive barn som vil ut i naturen. Sitter som støpt på foten og har alt som skal til av egenskaper for å ha det gøy på snø.
kr 999,00
banner