Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

FOTBALLSKO herre

Sorter etter
Vis per side

Adidas NEMEZIZ 18.3 AG

Fotballsko til senior fra Adidas. Nemeziz 18.3 er en takedown-modell fra Adidas' Nemeziz-linje. Lett og slitesterk overdel i syntetisk tekstilmateriale som bidrar til god ballkontakt. AG-knotter for spill på kunstgressbaner. 360 TORSION TAPE gir god støtte og stabilitet både på yttersiden og innsiden av skoene. DUAL LOCK COLLAR gir en sikker og fastlåst passform, og bidrar samtidig til stabilitet rundt ankelområdet. Agility fit gir god passform og ballfølelse. Nemeziz-skoen har fokus på smidighet og hurtighet.
kr 999,00

Adidas PREDATOR 20.3 MG

Fotballsko til senior for bruk på natur- og kunstgress. Den nye Predator er ikke bare en sko. Den er en erklæring om at handling sier mer enn ord. Overdelen sitter tett på foten og bidrar til super touch og ballkontroll.
kr 899,00

Adidas X 18.3 AG

Adidas X 18.3 AG fotballsko til senior er laget for fart og akselerasjon, og strippet ned til det aller viktigste. Minimalistisk syntetisk overdel i mesh gir god ballfølelse, med en lav krage og en sokkelignende passform som gjør at foten sitter godt inne i skoen. Claw sørger for at foten låses i skoen på en komfortabel måte. Den lave silhuetten med Clawcollar-form gjør at foten sitter godt inne i skoen, for stabilitet og støtte som varer hele kampen. Den sokkelignende konstruksjon gir adaptiv støtte, superlett komfort, og gjør det lett å ta dem på og av. Lett TPU-yttersåle gir best balanse mellom høy hastighet og grep. AG-knotter til bruk på kunstgress.
kr 899,00

FUTURE 19.3 NETFIT MG

Ergonomisk vevet sokk kombinert med en syntetisk overdel med NETFIT teknologi, som gir et optimalt og tettsittende fit, bevegelighet og den helt riktige stabiliteten til ankelen. Banebrytende lissesystem som består av et horisontalt nett med hull som tillater en unik individuelt tilpasset snøring. Tilpasningsfriheten gjør at du kan finne ditt perfekte lockdown, og i tillegg justere støttepunktene etter behov. Lettvekts TPU-yttersåle reduserer den samlede vekten og øker toppfarten din i tillegg til å sikre stabiliteten, så du sikkert og enkelt kan bevege deg rundt i høy fart. MG-knotter til både naturlige gressbaner og kunstgressbaner. UK-størrelser, se størrelsestabell.
kr 800,00
banner