Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SPORT & SOMMERLEKER

Sorter etter
Vis per side

BADMINTON GEAR KIT 2 PCS YELLOW/ORANGE 3

Badminton racketpakke for hobbyspillere. Aluminiumsramme med 2 shuttlecocks (badmintonball) som gir maks stabilitet og kontroll. Ultra Stiff ramme på 660mm. Kommer med Carry Bag, frakt- og oppbevaringsbag. Passer alle typer spillere. Lengde: 660mm. Flex: Ultra Stiff.
kr 299,00

Baseball Balltre 34"

34" Balltre i Aluminium. Lengde: 34" / 86 cm. Vekt: 0,6kg.
kr 449,00

BLADE FEEL 105 W/O CVR RKT

kr 799,00

Champion Driver Colossus 173-1 NC 1

Colossus er Innova Discs første driver som bryter Speed 13 barrieren. Denne gjør seg bemerket. Colossus er driveren med stort lengdepotensial. Discen har en forutsigbar turn i høy hastighet og en trofast fade. Selv om discen har en bred rim, så er den relativt lett å holde til både backhand og forehand. Hvis du har ønsket deg en veldig rask driver, men sliter med veldig bred rim, så prøv Colossus.
kr 199,00

Champion Driver Daedalus 165-1 NC 1

En speed 13 lengdedriver spesielt laget for å gi de med litt mindre kraft maksimal lengde. Daedalus er en lengdedriver med et potensiale til å fly ekstremt langt. Den utmerker seg spesielt godt i medvind og for spillere med litt mindre kraft i kastene sine. For de mer avanserte spillerene med mer kraft og god teknikk, er den en bra rollerdisc og medvindsdriver. Champion plast: Dette er en plast av høy kvalitet som gir overlegen holdbarhet og pålitelig ytelse. Discene i Champion plasten er gjerne mer stabile og er et bra valg for kraftkastere, og de beholder sine flygeegenskaper lengre enn DX og Pro plast.
kr 199,00

CHAMPIONSHIP 6PC 78 WHITE NS

Badmintonball i nylon for hobbybruk. 6pk.
kr 139,00

DX Driver Teebird 173-175g NC 1

Teebird er en av de mest presise fairwaydriverne på markedet og den foretrukne fairwaydriveren til 12 ganger verdensmester Ken Climo. Teebird er en av Innova sine mest nøyaktige og pålitelige fairwaydrivere. Kombinasjonen av en rett flygebane, god glide og hastighet gjør discen forutsigbar og kontrollerbar i både motvind og medvind. Med sin allsidighet så er Teebird et populært valg for både proffer og mindre erfarne spillere. Utmerket for sylskarp presisjon, distanse og til forehandkast.
kr 149,00

EXACT TACK REPL GRIP BLUE DOT 1

Dette er et grep som skal erstatte det gamle grepet når det er utslitt. Passer for badminton og squash.
kr 59,00

G-Star Driver Krait 173-175g NC 1

Krait tåler mye kraft samtidig som den har en myk fade på slutten av svevet. Et perfekt valg til lange kast på trange fairways. Kraftkastere vil kunne bruke Krait til finessekast eller lange rollere. For nye og viderekommende spillere vil discen gå langt og rett og avslutte svevet med en liten fade. Selv om Krait ikke har mye fade, er den fortsatt en svært effektiv driver i vindfulle forhold. Forehandkastere vil sette pris på discen sin evne til å tåle mye kraft.
kr 199,00

LayBag Black BLACK OS

LayBag tok sommer-Norge med storm. Dette er den originale produsenten, og kvaliteten her overgår billigere konkurrenter med stormskritt. Dette er kort fortalt en bærbar sofa som ikke tar stort mer plass enn en sixpack Vørterøl under armen. Du fyller den med luft på noen sekunder og har da verdens beste sted å ligge for å nyte sola. Tømmes kjapt ved å åpne ene enden og rulle den sammen. LayBag er laget i supersterkt materiale som tåler både stein, sand og vann. Kan også brukes som flytemadrass. For 1-3 personer, eller maks 200kg. Holder luften i minimum 4 timer. Ekstremt solid utførelse.
kr 999,00

MICRO SPORTS 4BALL KIT VARIOUS MICRO

Ballsett til barn som består av 4 små baller: amrikansk fotball, fotball, volleyball og basketball.
kr 449,00

Mini Marker Disc NC 1

Markørdisc til å markere utgangspunkt for neste kast i frisbeegolf. Kan også brukes til å kaste med som en frisbee.
kr 39,00

O-M Putter XT-Pro Nova 165-169 NC 1

Rettflygende Overmold Putter med en stivere plastblanding i flygeplaten og en myk, grepvennlig ytterkant. Nova er en unik putter designet med overmoldteknologien. Flygeplaten er laget av et fast plastmateriale som er fusjonert til en myk ytterkant (rim)Den myke plastblandingen i ytterkanten absorberer støt og sørger for at discen stopper der den lander mens den stivere flygeplaten gjør at mer av kraften i kastet blir overført til discen.
kr 229,00

Orbiter Boomerang

Aerobie Orbiter er en boomerang i høy kvalitet. Trekant-designet, lyse farger og myke gummikanter gjør den trygg å kaste, trygg å ta imot og lett å se i luften. Instruksjoner står trykt på boomerangen og vil hjelpe deg til å bli flink raskt. Flyr ut ca 28 meter og med rett vinkel og litt trening vil den returnere til deg gang etter gang. Rekorden for kast og mottak uten å miste den i bakken er 720 ganger. Størrelse: 29cm på hver side.
kr 199,00

Peter Lynn Hype 1.3 complete Dark grey

Hype leveres i størrelsen 1.3m og 1.6m. Det er en 2-liner kite med myke gode håndledd håndak, som passer selv til de minste dragetemmerene. Hype er en åpen foilkite med de karakteristisk stabile flyegenskapene Peter Lynn har forsket frem siden 1974. Selv om kiten er liten, så flyr den stødig i meget lite vind og gir brukeren fullgod opplevelse av å fly en ekte kite. Den er super for de minste for trening av høyre/venstre koordinasjon og kunne plassere ett objekt i rommet. Ideell i tursekken til lek når man raster(turistforeningen har kjøpt mange av disse)enten turen er på fjellet eller ved sjøen. Kiten er til lek og moro for alle aldresgrupper. Alle flyøvelser med denne kiten er direkte overførbar når du skal fly større kiter.
kr 599,00

Pro Flying Ring NC 1

Du kan med litt trening stå mer enn 90 meter unna og kaste til en annen person med stor nøyaktighet. Selv i dag, mer enn tre tiår etter at Pro Ring ble funnet opp så er det forbløffende og se hvor langt man faktisk klarer å kaste denne ringen. Pro-Ring fra Aerobie innehar verdensrekord i lengste kast på 406 meter! Skal du kaste langt er dette produktet for deg.
kr 199,00

Pro Midrange KC-Pro Roc 178-18 NC 1

Roc er en pålitelig midrangedisc som tåler kraft og høye hastigheter. Roc spilles inn sakte og vil etter hvert holde alle linjer du slipper den i. Roc er en av den beste, mest allsidige midrangediscen noensinne laget. Discen gir nøyaktighet på alle områder og holder vinkelen også i motvind. Bruk Roc til drive, innspill, rette kast, hyzerkast eller anhyzerkast. Roc spilles inn gradvis og forutsigbart.
kr 199,00

Pro Putter KC-Pro Aviar 173-17 NC 1

KC-Pro (Ken Climo) Aviar er laget med utgangspunkt i Aviar Driver modellen og er laget i en stivere blanding av Pro plasten. Stabil driveputter, innspillsdisc og putter. Anbefalt av 12 ganger verdensmester, legenden Ken Climo.
kr 199,00

Rulleskisko A Combisummer

En god og luftig rulleskisko fra alpina. Skoen er en kombimodell som egner seg godt til skøyting og klassisk. Et godt alternativ for både senior og junior.
kr 1 899,00 kr 2 099,00

Set Sonic NC 1

kr 199,00

Skihopper NC 1

Klassisk skihopper for lek i snøen. Konkurrere om hvem som hopper lengst i hoppbakken. Det følger med klistremerker med flagg og nummer så du selv kan bestemme hvilket land din skihopper kommer fra. Leveres i assorterte farger.
kr 129,00

Skylighter Frisbee

Aerobie Skylighter frisbee med LED-lys som lyser gjennom frisbeen så den blir synlig også om kvelden. Med den patenterte Aerobie spoiler rim designen er Skylighter lett å kaste for alle. Den smale profilen og store 30 cm diameteren gjør at Skylighter flyr langt og rett.
kr 399,00

Slackers Slackline Classic Set

Gjør om hagen din til en lekepark! Komplett sett med 15 meter slak line samt øvingsline å holde i. Instruksjonsmanual og bæreveske medfølger. Med dette Slackline-settet i hagen eller parken kan du se frem til mange timer fornøyelse for hele familien. Med slak line trener du kjernemuskulatur og balanse mens du balanserer over bakken. Passer utmerket for barn og nybegynnere da settet inneholder en 15 m lang line med øvingsline til å holde i. Anbefalt høyde over bakken maks 0,5 m. Premium metallsperre med gummihåndtak for å stramme det slitesterke, værbestandige nylonbeltet. Enkelt oppsett som bare tar 10 minutter å rigge. Leveres med praktisk bærepose for transport og lagring.
kr 999,00

Slackers NinjaLine Intro- Kit

Tren som en ninja med Slackers Ninjaline ™. Introsett som inneholder 11 meter line med syv hengende hindringer. Dette er en allsidige hengende hinderbane for hagen din. Du kan enkelt flytte hindringene lenger fra hverandre etter hvert som dine ferdigheter forbedres. De inkluderte hindringene varierer i ferdighetsnivå. Best av alt, det er enkelt å installere og ta ned, noe som betyr at du kan ta treningen med deg ut i parken, på hytta eller hvor du måtte finne oppheng til settet! Godkjent av Brian Arnold "The Ninja", kjent fra TV-serien American Ninja Warrior.
kr 1 499,00

Sprint Flying Ring

Flyr dobbelt så langt som vanlige frisbeer. Aerodynamisk design, myke kanter og liten diameter gjør den enkel å kaste og lett å ta imot, også for de aller yngste. Ideelt til bruk i hagen, på reise, i parken, i skolegården, på campingturen eller andre plasser hvor man har litt plass til rådighet. 25 cm diameter. 7 år og oppover. Assortert farge sendes hvis det ikke legges inn fargeønske i kommentar på ordre.
kr 169,00

SWENOR SKATE Gul 1

Swenor Skate Long. Meget retningstabil rulleski for skøyting. Hjul med god gummiblanding. Meget stødig og meget retningsstabil rulleski. Nedsenket aluminumsstamme som gjør den meget stødig å skøyte på. Swenor skate long er noe lengre enn andre skøyteski. Dette gjør den mye mer retningsstabil. Fin modell for mer erfarne skiløpere.
kr 2 850,00

SWENOR SKATE JR Rød 1

Swenor Skate Junior er en retningsstabil og stødig rulleski for skøyting. Hjul med god gummiblanding. En nedsenket aluminumsstamme gjør den meget stødig å skøyte på. Modellen har mindre hjul og er kortere, dette gjør den meget lett å håndtere for de yngre. Anbefales for skiløpere i alder 5-13 år.
kr 1 800,00

SWENOR TOURING Grå 1

Rimelige lavprofilhjul. Aluminiumstamme. Stødige rulleski. Dette er vår billigste ski.
kr 1 900,00

Turnsokk 755

Sokker som er gummiert under for godt feste.
kr 169,00