Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SPORTSDRIKKE & BARER

Sorter etter
Vis per side

BERIT OMEGA 3-6-9 MILD SITRON 250ML

Få i deg essensielle fetttsyrer som omega-3, vitamin D og MCT med ekte norsk tran fra Berit™. Omega 3-MCT+D tran er utviklet i samarbeid med landets fremste eksperter på fiskeolje og tran. Tranen gir tilskudd av Omega 3 fra tran (EPA,DHA,DPA) og sammen med MCT fra kokosolje gir oljen en unik kombinasjon av gode fettsyrer. Omega 3-MCT+D tran inneholder vitamin A og vitamin D som kan bidra til opprettholdelse av normalt immunsystem, og er en norsk tran med mild smak av sitron. Passer perfekt i smoothie. Anbefalt døgndose: 5 ml (1 ts).
kr 199,00

BODYLAB WHEY100 Sjokolade 1kg

Miks av myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat! Bodylab Whey 100 er et danskprodusert proteinpulver utvunnet av kumelk gjennom moderne og skånsomme filtreringsprosesser. Bodylab Whey 100 består av en blanding av 100 % rent, udenaturert myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat av høyeste kvalitet. Myseprotein er kjent for sin allsidige aminosyreprofil. I forhold til mange andre proteinkilder har Bodylab Whey 100 en svært høy biologisk verdi og inneholder hele 22,9 % forgrenede aminosyrer (BCAA), noe som gjør det til en optimal kilde til ekstra protein. Bodylab Whey er instantisert og kan oppløses ved å røres ut i vann, melk eller juice. Det beste resultatet får du imidlertid ved å anvende en shaker. Proteinpulveret smaker godt, er ikke tilsatt noen form for sukker og inneholder kun få gram naturlig melkesukker. Det inneholder verken aspartam eller AZO-fargestoffer.
kr 299,00

DRINK MIX 320 NA 80G

Maurten Drink Mix er verdens «rikeste» energidrikk som brukes av verdens beste maratonløpere og mange andre utholdenhetsutøvere i verdensklasse! Utblandet i 0,5 liter vann gir Drink Mix 320 hele 80 gram karbohydrater, som er dobbelt så mye som man tidligere trodde kroppen kunne tolerere. Fordi karbohydratene er innkapslet, tolererer tarmsystemet dobbel dose karbohydrater uten problemer, og hydrogelen gir en jevn transport av næringsstoffene gjennom magen til tarmen der vannet, saltet og karbohydratene absorberes. For intens aktivitet over 90 minutter, til «lading» dagen før aktivitet og på morgenen før konkurranse. Også utmerket som restitusjonsdrikk. Maurten drikkeblandinger inneholder bare fem ingredienser, alle helt naturlige: Maltodekstrin (stivelse fra mais), fruktsukker, salt, pektin og alginat. Det er pektin og alginat som gir Maurten drikkemiksene den unike egenskapen at den omdannes til gel. Pektin (som bl.a. finnes i epler, gulrøtter og tomater) og alginat (som er ekstrakt fra celleveggene av brune sjøalger) danner en pH-sensitiv hydrogel når de blandes under riktige forhold. Bland drikkeblandingen med 0,5 liter vann, da får du en flytende sportsdrikk som inneholder høye konsentrasjoner av karbohydrater. Drikkemiksene fra Maurten inneholder ingen tilsatt smak, ingen syre og ingen tilsatte fargestoffer eller konserveringsmidler. Maurten er langt mer skånsom for tenner og tannkjøtt enn sportsdrikkene som inneholder syre. Hver produksjon av Maurten testes og godkjennes av et WADA-godkjent laboratorium. Det er ikke noe poeng i å overstige 80-100 gram karbohydrater pr. time (0,5 liter utblandet 320 væske) fordi kroppen ifølge forskning ikke er i stand til å ta opp mer enn ca. 90 gram karbohydrater pr. time.
kr 59,00

DrinkMix320CAF100 Ass 1

Maurten Drink Mix er en av verdens mest karbohydratrike sportsdrikker. Ved å drikke denne sportsdrikken får du i deg væske, karbohydrater og koffein, alt du trenger for å yte optimalt! Brukes av flere av de fremste løpere i verden. 80 g karbohydrater og 100 mg koffein per porsjon på 0,5 liter. Brukes før, under og / eller etter all slags aktivitet. Maurten sportsdrikker inneholder bare fem ingredienser og alle er naturlige: Maltodekstrin (stivelse fra mais), fruktsukker, salt, pektin og alginat. Denne inneholder i tillegg koffein. Maurtens hydrogel-teknologi gjør sportsdrikken snillere for magen enn annen sportsnæring, i tillegg til at den reduserer den bitre smaken forbundet med koffein. Det er pektin og alginat som gir Maurten drikkemiksene denne unike egenskapen. Pektin (som bl.a. finnes i epler, gulrøtter og tomater) og alginat (som er ekstrakt fra celleveggene av brune sjøalger) danner en pH-sensitiv hydrogel når de blandes under nøyaktig riktige forhold. Bland drikkeblandingene med 0,5 liter vann. Resultatet er en flytende sportsdrikk som inneholder høye konsentrasjoner av karbohydrater. Drikken omdannes umiddelbart til hydrogel i surheten i magen, noe som innkapsler karbohydratene. Hydrogelen gir deretter en jevn transport av næringsstoffene gjennom magen til tarmen der vannet, saltet og karbohydratene absorberes.
kr 799,00

Fuel of Norway Nitro Sportsdrikke 0.5kg sitron

Fuel of Norway Nitro er en pulverbasert drikk med koffein til bruk under konkurranse og tøffe økter. Dokumentasjonen om den prestasjonsfremmende effekten til koffein er stadig blitt større og det er ingen tvil om virkningen. Riktig inntak av koffein i konkurranser gir 3-5% forbedring i prestasjonen. Utholdenhetsutøvere har i lang tid eksperimentert med ulike blandinger av rask energi(sukker) og koffein. Dette har ofte vært rene heksebrygg uten å riktig vite hvilke mengder av koffein og energi som faktisk inntas og for mange kommer dette rett opp igjen etter inntak. Mest kjent har kaffe og Cola blandingen vært. Vårt mål var å lage en drikke som gir utøveren full kontroll på inntaket samtidig som mengden koffein er så stor at man får effekt. Vi jobber videre med grunnprinsippene om naturlige ingredienser og god smak. Nitro er lettdrikkelig og nesten nøytral i smak. Dette er fordi man skal klare å drikke dette når man også er ekstremt sliten. Første flaske av Nitro-The Final Boost bør inntas ca 45-60 min før man trenger maks effekt av Koffeinet. Vær også forsiktig med inntak av koffein 48 timer før konkurransen for forsterket effekt.
kr 399,00

GEL CAF 100 Ass 100ML

Gel 100 CAF 100 er verdens første Sports Fuel gel som kombinerer Maurtens patenterte, innovative hydrogel-teknologi og kraften av koffein. Inneholder 25 gram karbohydrater per pose. Ingen kunstige tilsetningsstoffer Inneholder koffein. Brukes blant annet av verdens beste maratonløper Eliud Kipchoge.
kr 59,00

GEL 100 NA 40G

Maurten Gel 100 ml har en unik sammensetning, som er tettpakket med energi, uten at den irriterer mage og tarm. Maurten sportsdrikker inneholder kun fem ingredienser hvorav alle er naturlige: maltodekstrin (stivelse fra mais), fruktsukker, salt, pektin, alginat. Energisammensetningen i Maurten er 0,8 til 1 mellom fruktose og glukose, som i lab-tester viser seg å være den energisammensetningen som muliggjør høyest mulig opptak av energi. Kroppen vår er i stand til å ta opp inntil 100 gram energi i timen. Gel-100 inneholder 25 gram karbohydrater per pakke, det vil si at du kan få i deg all den energien kroppen din klarer å ta opp, via 4 små poser med gel i timen.
kr 49,00

Instant Energy gel 100 g Citru Ass 100 gr.

Maxim Energy Gel er en høy konsentrert karbohydrat-gel, som øyeblikkelig fyller opp igjen musklene. Spesielt egnet for sykling, ski eller langdistanseløping. Energy gel 100 g gir 3 porsjoner i èn, inneholder koffein. Til bruk under trening for å holde energinivået oppe og for å maksimalisere prestasjonen.
kr 50,00

Maurten Drink Mix 160 NA 160ml

Hvis du vil ha både væsketilførsel og mye energi er dette er produktet for deg. En porsjon blandet i 0,5 L vann inneholder 40 gram karbohydrater. Brukes før, under og/eller etter all slags aktivitet. Maurten sportsdrikker inneholder bare fem ingredienser hvorav alle er naturlige: Maltodekstrin (stivelse fra mais), fruktsukker, salt, pektin og alginat. Drink Mix 160 er laget med tanke på aktiviteter på 60 - 90 minutter som for eksempel styrketrening eller kortere konkurranser.
kr 39,00

Maxim Energy Bar 55g Sweet&Sal Ass 55 gr.

Maxim Energy Bar er en velsmakende energibar som inneholder 39g karbohydrat pr. bar - ideel å innta før og under trening eller konkurranse. Maxim Energy bar gir deg kjapp energi!
kr 30,00

Maxim Hunky Peanut proteinbar Ass 55 gr.

NYHET! Prøv den helt nye proteinbar fra Maxim med smak av myk sjokolade og knasende peanøtter. «I am powerful, strong, good looking and full of tasty peanuts and chocolate». Proteinbar med hele 20g protein, lite sukker, høyt fiberinnhold og en smak av myk sjokolade og knasende peanøtter. Baren er helt uten palmolje og uten tilsatt sukker! Eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg mye protein, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. En ekte proteinbar rett og slett. Baren kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen.
kr 49,00

Maxim Sports Drink 480g Lemon NC 480gr.

Maxim Sportsdrikke med frisk sitronsmak er et energipulver som skal blandes ut med vann. Sportsdrikken gir deg den riktige sammensetningen kroppen trenger av væske, mineraler og karbohydrater – før og under trening eller konkurranse. Ettersom drikken er lett hypotonisk, vil væskeopptaket skje raskere enn hvis du drikker vann alene.
kr 199,00

Nocco Focus Raspberry Blast 33 ml

NOCCO BCAA Focus Raspberry Blast med bringebærsmak. NOCCA er den ledende drikkeklare BCAA drikken i markedet. Den inneholder 180 mg koffein og er en funksjonell drikk rik på BCAA (forgrenede aminosyrer) og 6 forskjellige vitaminer. Alle NOCCO drikkene er kulsyret og sukkerfrie. Her er det ingen ekstra kalorier, bare det som virker.
kr 36,90

Nocco Summer 2020 Lemon Ass 330ml

Nocco Limón del Sol er en limited edition smak fra Nocco. År etter år slipper Nocco "Årets sommer smak" og dette er nummer 5 i rekken. I år frister Nocco med syrlig citrus som årets sommer smak.
kr 36,90

Nocco Pære 330ml

NOCCO står for No Carb Company og er den ledende drikkeklare BCAA drikken i markedet. NOCCO BCAA inneholder koffein og er en funksjonell drikk rik på BCAA (forgrenede aminosyrer), grønn teekstrakt og 6 ulike vitaminer. NOCCO BCAA er helt sukkerfri, kalorifri og kullsyret. Inneholder 180 mg koffein (tilsvarer 2 kopper kaffe) pr. boks.
kr 36,90

Sportsdrikke 0.5kg sitron/lime Hvit 0.5KG

Fuel of Norway Sportsdrikke er utviklet for å være bra for kroppen samtidig som den gir riktig energi. Utøvere har tidligere ikke ønsket å fylle på med sportsdrikke unødvendig da de både har gitt magen og tennene problemer, samt at smaken ikke har vært god. Sammen med flere av Norges beste utøvere jobbet Fuel of Norway i nesten 2 år før koden var løst. En sportsdrikke med kun naturlige ingredienser og smaksatt av ekte frukt og bær ble løsningen. Ingen kompromiss på mineral- eller energiinnholdet, men god smak og PH på 5 som ikke gir syreskader på tennene. En annen viktig faktor er at følelsen ved inntak skal være som «vann» slik at man ikke trenger å ha med ekstra vann på trening eller konkurranse som vanner ut karbohydratmengden. Påstanden til Fuel of Norway er at Fuel of Norway Sportsdrikk er markedets mest skånsomme og beste sportsdrikk for bredde, mosjonisten og toppidrettsutøveren. Prøv selv og bedøm.
kr 199,00
banner