Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Racingski

Sorter etter
Vis per side

EQUIPE RC SKIN med/hard

kr 3 899,00

EQUIPE RC SKIN soft/med

kr 3 899,00

EQUIPE RC SKIN Soft/Med

kr 3 999,00

SCS CLASSIC IFP

Fischer SCS CLASSIC IFP en prisgunstig klassisk treningsski med mange av de samme kvalitetene som RCS-skiene. Skiene har bl.a. den samme lette og sterke AirCorekjernen, racingbelegg og DTG WC universalslip som gjør at løperen får de skikvalitetene som er forutsetningen for en god skitur. IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen for justering av stabilitet i skiene. Flyttes bindingen fremover vil du få bedre feste, og flyttes bindingen bakover vil glien bli bedre. Mål: 41-44-44. Prisgunstig klassisk ski til turer, trening og skirenn.
kr 3 800,00

Terrasonic Classic

Terrasonic Classic har en lett, livlig og 3D Polycell-kjerne med en førsteklasses sålefinish. Terrasonic har innsving og Torsion Cap tredimensjonal konstruksjon, som gir en herlig skiopplevelse for allround bruk. Passer både til en trimtur i din lokale lysløype eller turrenn. Terrasonic gir en uovertruffen kvalitet til en overkommelig pris. Utmerket ski til trening og konkurranse med P190 Nano racingsåle for optimal glid.
kr 3 099,00

Terrasonic Classic

Terrasonic Classic har en lett og livlig Polycell-kjerne med en førsteklasses sålefinish, og er basert på formen til vår toppmodell. Terrasonic har innsving og Torsion Cap tredimensjonal konstruksjon, som gir en herlig skiopplevelse for allround bruk. Enten det er en trimtur i din lokale lysløype eller Birken som står på planen i dag er du sikret uovertruffen kvalitet til en overkommelig pris med Terrasonic. En topp treningsski med polycellkjerne og P190 Nao universal såle.
kr 3 099,00