Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

TRENINGSUTSTYR ØVRIG

Sorter etter
Vis per side

Abilica BarGlove

Vektløfterhansker i mykt skinn og med god polstring for håndflaten. Beskytter hendene mot gnagsår når du trener. Kommer i 4 forskjellige størrelser.
kr 249,00

Abilica FitnessBand BLUE HARD

Abilica FitnessBand treningsstrikk som er produsert i naturgummi og finnes i 3 styrkenivåer. Er du nybegynner anbefaler vi lett type, er du trent medium styrke og godt trent hard styrke. Treningsstrikkene er godt egnet til styrketrening av både over- og underkroppen. Treningsstrikkene kan også brukes til oppvarming. Fitnessbandet er 150 cm. langt og 15 cm. bredt. 100% naturgummi og produsert i gummiens hjemland Thailand. Strikkene er allergivennlige og inneholder ingen syntetiske materialer. Motstand FitnessBands: Lett: 2.5 – 9.5 kg, Medium: 3 – 11.5 kg, Hard: 3.5 – 14 kg.
kr 149,00

Abilica Roller

Meget effektiv for trening av mage. Kan også brukes til push ups trening. Enkel i bruk.
kr 349,00

Abilica StepUp Pro grey/black 32x90 cm

Stepkasse fra Abilica med overflatemål 32x90 cm og 2 høydealternativer (13 og 18 cm). Overflaten er gummibelagt for å gi godt fotfeste. Produsert i myk plast som demper steget og derfor er skånsom mot knærne. Stepkassen står meget stødig på gulvet. Egner seg også for bedriftsmarkedet.
kr 1 699,00

Abilica Twister BLUE/Blue

Balansebrett
kr 250,00

Abilica XC TrainingBand Set ECO Black/Grey

Abilica XC TrainingBand set ECO består av tre ulike treningsstrikk og en solid oppbevaringspose i tekstil. De er allergivennlige og fri for lateks. Alle strikkene fra Abilica er av markedets beste kvalitet og er produsert i 100% naturgummi som tåler å strekkes opp mot 750%! Strikkene beholder elastisiteten over tid. Strikkene er miljøvennlige og 100% nedbrytbare. Powerbands (3-i-1 produkt) fungerer utmerket som ekstra hjelp til pull-ups och chins, ekstra belasning ved knebøy eller sammen med en treningspartner. Rubberband/mini-band er ypperlig for styrketrening av over- og underkropp samt oppvarming. Abilica XC TrainingBand ECO set får enkelt plass i bagasjen og oppbevaringsposen beskytter strikkene godt. Treningsprogram kan lastes ned på mylnasport.no. Strikkene er signert (trykk) av Johannes Høsflot Klæbo og settet er et produkt i Abilica-serien Klæbo Collection.
kr 749,00

Abilica YogaMat Jute ECO Sand 175x61 cm

YogaMat Jute ECO fra Abilica er en yogamatte produsert i miljøvennlig PER og naturlig Jute (Tekstilfibre fra juteplantes stilker. En ettårig hurtigvoksende plante) som gjør den 100% biologisk nedbrytbar. Med naturlig Jute og god struktur i overflaten gir denne matten godt feste for hender og føtter samtidig som den sitter stødig og godt i gulvet. Leveres med bærestropp i 100% ubleket bomull. Størrelse 175 x 61 cm. Tykkelse på 4 mm gjør den den myk og behagelig å ligge på.
kr 749,00

Casall Chin up bar

Stang for å trene " Pull Ups ". Festet enkelt i en døråpning. God trening for rygg og armer. Passer også utmerket for å strekke ut. Laget av resirkulert plastikk.
kr 399,00

Casall Exercise glove support

Treningshansker fra Casall til vekttrening. Hansken gir godt grep og støtter håndleddene. Pustende og fukttransporterende. Gir god bevegelsesfrihet.
kr 299,00

Casall Flex band Recycled hard 1pcs

Allsidig treningsstrikk med hard motstand fra Casall. For trening av fleksibilitet og stabilitet. Kan varieres i lengde og motstand. Passer også til styrketrening. Laget av resirkulert plastikk.
kr 179,00

Casall Flex band Recycled light

Allsidig treningsstrikk med lett motstand fra Casall. For trening av fleksibilitet og stabilitet. Kan varieres i lengde og motstand. Passer også til styrketrening. Miljøvennlig valg. Laget av resirkulert plast.
kr 179,00

Casall Foam roll medium

Foam Roll til uttøying og selvmassasje. Øker blodsirkulasjonen. Perfekt for oppvarming og restitusjon. Liten og lett så den er fin å ha med i treningsbaggen.
kr 549,00

Casall Foam roll small

Foam Roll til uttøying og selvmassasje. Øker blodsirkulasjonen. Perfekt for oppvarming og restitusjon. Liten og lett så den er fin å ha med i treningsbaggen.
kr 349,00

Casall Mini band hard

Populær treningsstrikk i tekstil. Allsidig treningsprodukt. Bra til styrketrening. Slitesterk og komfortabel. Passer perfekt til hjemmetrening og utetrening. Strikken er bred, så du trenger bare en strikk. Finnes i to ulike motstandsnivåer, light og hard.
kr 279,00

Casall Power grip medium

Håndklemmer med medium motstand. Gir bedre underarmsstyrke. Praktisk å ha på jobb eller hjemme.
kr 179,00

Casall Pressure point ball

Massasjeball til oppvarming og restitusjon. Masserer dypt ned i muskelvevet. Løsner muskelknuter og øker blodsirkulasjon. Gir god triggerpunkt- massasje. Enkel å ha med seg.
kr 179,00

Casall Tube roll

En skumrulle er et supert verktøy for å løse opp spente muskler og øke blodsirkulasjonen. Casall Tube roll har en ruglete og kompakt konstruksjon for en dyptgående massasje som gir resultater. Massasjerullen er laget av de robuste materialene EVA-skum, polythylen og ABS-plast, som tåler hyppig bruk og holder fasongen. Robust skumrulle som løser opp spente muskler og øker blodsirkulasjonen.
kr 599,00

Disc Cones Set 40 pk ASS. ONESIZE

Disc Cones Set består av 40 plastmarkører i mykt og slitesterkt plastmateriale, som virkelig tåler en trøkk på treningsfeltet. Praktisk stativ sørger for enkel oppbevaring og transport. Plastmarkørene kommer i sterke, klare farger. "Må ha" produkt for idrettsklubber.
kr 599,00
banner