Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Vatterte jakker & parkas dame

Sorter etter
Vis per side

Kvitfjell jakke

kr 1 299,00

BEA WNS PARKA

Klassisk parka i en stilig feminin design som fungerer bra for lange turer eller til jobb. Jakken er helt vind og vanntett med teipede sømmer og laget av et pustende materiale. På baksiden har parkaen en fold som blir en fin detalj. Parken er laget av 100% polyester og har en myk matt overflate. Midje, hette og mansjetter kan justeres etter behov. Hetten er fast og har en høy krage som beskytter mot kald vind og regnvær. Parkaen har diskrete frontlommer og på innsiden for ekstra lagring. Parkaen har også en knapp på forsiden som kan kneppes når glidelåsen er åpen og forhindrer jakken i å blåse opp ved behov for god ventilasjon. Impregneringen er PFC-fri.
kr 1 499,00

falketind PrimaLoft60 Jacket (M)

Norrønas letteste og mest komprimerbare isolerte jakke for helårsbruk. Dette vindtette isolasjonsplagget kan brukes alene, eller under en ytterjakke. PrimaLoft™60 isolerer godt selv når det er fuktig, og har en høyere varme-til-vekt verdi enn fleece. Jakken pakkes enkelt ned i pakkelommen. Den kommer med detaljer som varmelommer over klatreselen/hoftebeltet, håndgamasjer i Polartec® Power Stretch®, varm og beskyttende krage, og enhåndsstramming i jakkeavslutning.
kr 2 299,00

Ilma Women's Parka

En litt lengre vanntett parka i et mykt og smidig materiale i 100% polyester. Ilma har flere lommer i front samt på innsiden. Den har en fast hette med høy krage som beskytter mot regn og kaldt vær. Jakken har en klassisk passform, og passer både til jobb som til fritid. Hette, ermeavslutning og livet kan justeres. Jakken er vindtett og vanntett med teipede sømmer. Jakken er i et pustbart materiale. Vannavvisingen er PFC fri. 10000 mm vannsøyle.
kr 1 900,00

Mea Women's Parka

Parkas i myk polyester og med quiltet innside for bedre varme. 100 % vind- og vanntett med teipede sømmer. Feminin passform. Høy krage som beskytter mot kald vind. Fôret er farget med Solution Dye-teknikk som sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen.
kr 2 500,00

MILLY WNS PARKA

Milly Wns Parka fra Didriksons er en flott vind- og vanntett parkas i litt lenger oversizemodell. Alle sømmer er teipede. Vannsøyle 10.000 mm og pusteevne 4000 g/m2/24h. Jakken er helt fôret i mesh for best ventilasjon. Fast, justerbar hette som kan rulles inn og skjules under kragen. Høy krage med børstet polyester på innsiden og toveisglidelås. Knapp foran som lukkes når glidelåsen er åpen og dermed hindrer jakken fra å blåse opp. Gir god ventilasjon. Løst hengende bærestykke foran og bak med ventilerende mesh bak. Vrangbord i ermekantene. To lommer i sidene og en innerlomme, alle med glidelås. Synlige reflekser. Vannavvisningen er uten PFC. Lengde ca. 93 cm i str M. Ytterstoff: 100% Polyester. Fôr: 100% Polyester.
kr 1 599,00

falketind PrimaLoft60 Jacket (W)

Norrønas letteste og mest komprimerbare isolerte jakke for helårsbruk til dame. Dette vindtette isolasjonsplagget kan brukes alene, eller under en ytterjakke. PrimaLoft® Silver Insulation isolerer godt selv når det er fuktig, og har en høyere varme-til-vekt verdi enn fleece. Jakken pakkes enkelt ned i pakkelommen. Den kommer med detaljer som varmelommer, håndgamasjer i Polartec® Power Stretch®, varm og beskyttende krage og enhåndsstramming i jakkeavslutning. Vekt 320 gr.
kr 2 299,00

falketind PrimaLoft100 Vest (W)

Norrønas letteste og mest komprimerbare isolasjonsvest for helårsbruk til dame. Dette vindtette isolasjonsplagget kan brukes alene, eller under en ytterjakke. PrimaLoft™100 isolerer godt selv når det er fuktig, og har en høyere varme-til-vekt verdi enn fleece. Vesten har Power Stretch sidepaneler for økt passform. Den pakkes enkelt ned i lommen. Tilleggsfunksjonalitet inkluderer varmelommer over klatreselen/hoftebeltet, en varm og beskyttende krage samt enhåndsstramming i vestavslutningen. Material: Shell and Lining: 100% Polyamide. Insulation: 100% PES
kr 1 749,00

Fløyen Light Ins W Jkt

Fløyen Light Insulated Jacket fra Bergans er en meget lett, vindtett, vannavvisende og varmeisolerende jakke i softshell. Kombinasjonen av tre ulike materialer gir jakken unike isolerende og pustende egenskaper: Isolerende vattering der du trenger ekstra varme, fleece der du trenger mindre varme og et lett og pustende materiale under ermene, sørger for god komfort under alle aktivitetsnivåer. Materialet har 2-veis stretch, god pusteevne og er hurtigtørkende. Lav vekt og lite pakkvolum. Fløyen-serien er laget i mer bærekraftige materialer med topp teknisk ytelse. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
kr 2 200,00

Helle Women's Parka

Didriksons Helle vinterparka til dame har et feminint design og er lettere fôret. Parkasen har en høy krage som beskytter mot kulde og snø. Hetten sitter fast og har gode justeringsmuligheter. Ytterstoffet er 100% vind- og vanntett med vannsøyle = 10.000 mm. Innsiden av parkasen føles myk og behagelig og har også innvendig lomme for oppbevaring. Passformen og størrelsen er ellers normal og du har justeringsmuligheter i midjen og på ermene.
kr 1 800,00 kr 1 900,00

Uranostind Insulated Lady Jacket

Meget lett damejakke fra Bergans i varmeisolerende PrimaLoft® Gold Eco Insulation. Uranostind Insulated Jacket er utviklet som varmeforsterker til bruk som rastejakke på topptur, og ikke minst til å ha under skalljakka på kalde dager. PrimaLoft® Gold Eco Insulation varmer godt, også når det er vått. Jakken er laget i vindtett og vannavvisende Pertex® Microlight materiale, har lav vekt og lite pakkvolum. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics og vattering.
kr 2 000,00

Kvitfjell jakke dame

kr 1 299,00

Lofty Hybrid Primaloft Vest

Isolasjonsvest til dame fra Johaug. En sporty liner vest med Primaloft® Silver Insulation. Den isolerte og vindavstøtende fronten, hetten og ryggen vil beskytte deg mot vind og holde deg varm. Elastisk og pustende side og bakside som gir god mobilitet og feminin passform. Perfekt på ytterlag eller som mellomlag på kalde dager.
kr 1 299,00

Stranda Insulated Hybrid Anorak

Stranda Insulated Hybrid Anorak fra Bergans er perfekt for alle typer skikjøring både i og utenfor løypene. Bergans Element Active®-membranen er vindtett, vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm) og pustende, samtidig holder PrimaLoft® Gold Eco Active+ deg varm og komfortabel. Ventilasjonsglidelåser gjør det enkelt å regulere temperaturen når pulsen stiger. Den ene glidelåsen går hele veien ned, slik at anorakken blir enkel å ta av og på. Den høye kragen og det avtakbare snøskjørtet gir optimal beskyttelse mot kald snøsprut, og Recco®-brikken på hetten sørger for en tryggere og sikrere skiopplevelse.
kr 3 600,00

Oppdal Ins W Jkt

kr 3 000,00

Rabot 365 Ins W Jkt

kr 1 800,00

Stranda Ins Hybrid W Anorak 13021/BeetRed L

Størrelse Large
kr 3 600,00

KYTE PARKA

kr 2 799,00

NYRE PARKA

kr 2 999,00

lofoten Gore-Tex Insulated Jacket

kr 4 999,00

Dombås jakke dame

kr 1 299,00