Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

TERRENGSYKKEL

Sorter etter
Vis per side

Cambrium 2x10 29R

Solid terrengsykkel for de som ønsker å trene på sykkel, i terreng og grus/asfalt. Solid aluminiumsramme og solide hjul. Leveres med skivebremser og Shimano-komponenter for økt styrke/sikkerhet. Hard Rocx nest råeste 29’er i aluminium med den nye Race 4-rammen 2×10-delt girsystem og 29”-hjul. Bred utveksling til både trening og ritt. Rask 29’er med god sittestilling, lav vekt og solide Shimanokomponenter.
kr 13 500,00

XC 2 ACTIVE MIX-650B

Praktisk hverdagssykkel for asfalt, grus og lett sti. Større hjul ruller bedre på alle underlag. XC 2 Active har 27,5" hjul/dekk, samme størrelse som foretrekkes av mange ivrige terrengsyklister. Videre er den nye rammen lettere enn XC 1 og har en bedre geometri. Hydrauliske skivebremser gir større stoppekraft under alle forhold. Dempegaffelen har låsemulighet (lockout) som gjør gaffelen stiv så du sykler mer effektivt på slett underlag der demping ikke er nødvendig. Mix har en sittestilling som er tilpasset kvinner. Lavt innsteg for enkel på og av.
kr 4 499,00 kr 4 999,00

XC 2 ACTIVE-650B

Allroundsykkel for bygater, sykkelstier og grusveier. 27,5" hjul ruller lett over ujevnt underlag, mens rammen har en geometri (vinkel mellom rammerørene) som gir trygge kjøreegenskaper. Skivebremsene er hydrauliske, noe som gir større stoppekraft under alle forhold. Dempegaffelen jevner ut dårlig underlag, og kan låses så den blir helt stiv under sykling på jevnt underlag.
kr 4 499,00 kr 4 999,00