Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Vatterte jakker junior

Sorter etter
Vis per side

Core Isopad Jacket jr

Myk vattert jakke med hette fra Umbro. Ypperlig klubbjakke som har større panel øverst og nederst for å få god plass til klubbnavn, sponsorer og eget navn. Lett isopad fôring gjør at du holder deg varm. Glidelås i front og i lommer. Kontrastfarge og snøring i hetten.
kr 899,00

IDDE KIDS JKT

Godt fôret vinterjakke til barna. Passer godt til aktive dager utendørs i barnehage og skole. Jakken er både vindtett og vanntett. Jakken har også masse reflekser og hetta er også avtagbar som gir økt sikkerhet. Kragen på jakka er høy som holder vind, snø og kulde unna og hakepartiet har beskyttelse. På ermene så finnes det ring for feste av votter. Jakken har også Extend Size funksjon som gjør at plagget kan forlenges 1 størrelse ved å fjerne innersøm på ermene. Vannsøyle = 6.000mm.
kr 499,00 kr 700,00

JR NO LIMITS 2.0 PANT

Skibukse for barn fra Helly Hansen med justerbar benlengde og avtakbare, justerbare seler. 100 % vanntett HELLY TECH® Performance som puster. Isolert med Primaloft® 100g. Forsterket med forsterkningsstoff på falden nederst og innerst på nedre ben. Perfekt vinterbukse til skikjøring, frikjøring, off-piste-kjøring og alle andre vinteraktiviteter.
kr 1 299,00

JR SAPPHIRE JACKET

En fullt utrustet vanntett skijakke for jenter, med litt lengre passform og Life Pocket™ for å holde mobiltelefonen lenger i drift under kalde forhold. Den mest høyt presterende skijakken fra Helly Hansen – designet for jenter som liker å frikjøre eller kjøre i løyper. 100 % vanntett HELLY TECH® Performance-stoff med Excelloft LUX Eco-isolering og alle nødvendige skifunksjoner som f.eks. avtakbar fuskepels på den avtakbare, isolerte hetten. Perfekt vinterjakke til skikjøring, frikjøring, off-piste-kjøring og alle andre vinteraktiviteter.
kr 1 899,00

JR TERRAIN JACKET

En fullt utrustet, isolert Helly Hansen skijakke for barn, med funksjoner som HELLY TECH® Performance, Primaloft® Black Eco-isolering og LIFE POCKET™. Varm, vanntett og kjempestilig skijakke for barn, med HELLY TECH® Performance og Primaloft® Black Eco-isolering. Fullt utstyrt til skiturer med snøskjørt, lommer til skikort og Life Pocket™-patentet vårt som bevarer mobiltelefonens batteri.
kr 1 699,00

Knyken Insulated Youth Girl Jacket

2-lags jakke fra Bergans som er godt egnet til skikjøring og aktivt bruk. Jakken er vattert med varmeisolerende Bergans ArcticInsulation, og vanntett, vindtett og pustende Bergans Element Active®. Vannsøyle: min. 10 000 mm. Avtakbar hette med justeringsmuligheter og forlenget ryggparti.
kr 1 499,00 kr 1 800,00

Lorentz Boy's Parka

Vind- og vanntett jakke med teipede sømmer. Klassisk passform. Farget med Solution Dye-teknikk som sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Avtakbar hette med avtakbar syntetisk pelskant.
kr 1 400,00

Thea Girl's Parka

Parkas til jente som er vind- og vanntett med teipede sømmer. To store lommer foran og to smarte innerlommer. Elastiske innermansjetter med tommelhull for ekstra varme. Hetten, midjen og mansjettene kan justeres etter behov. Farget med Solution Dye-teknikk som sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen.

Thea Girl's Parka

Parkas til jente som er vind- og vanntett med teipede sømmer. To store lommer foran og to smarte innerlommer. Elastiske innermansjetter med tommelhull for ekstra varme. Hetten, midjen og mansjettene kan justeres etter behov. Farget med Solution Dye-teknikk som sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen.
kr 1 100,00 kr 1 400,00