Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Vatterte jakker junior

Sorter etter
Vis per side

Core Isopad Jacket jr

Myk vattert jakke med hette fra Umbro. Ypperlig klubbjakke som har større panel øverst og nederst for å få god plass til klubbnavn, sponsorer og eget navn. Lett isopad fôring gjør at du holder deg varm. Glidelås i front og i lommer. Kontrastfarge og snøring i hetten.
kr 899,00

Didriksons Lorentz Boy's Parka

Vind- og vanntett jakke med teipede sømmer. Klassisk passform. Farget med Solution Dye-teknikk som sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Avtakbar hette med avtakbar syntetisk pelskant.
kr 1 400,00

Didriksons Thea Girl's Parka

Parkas til jente som er vind- og vanntett med teipede sømmer. To store lommer foran og to smarte innerlommer. Elastiske innermansjetter med tommelhull for ekstra varme. Hetten, midjen og mansjettene kan justeres etter behov. Farget med Solution Dye-teknikk som sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen.
kr 700,00 kr 1 400,00

Helly Hansen JR SAPPHIRE JACKET

En fullt utrustet vanntett skijakke for jenter, med litt lengre passform og Life Pocket™ for å holde mobiltelefonen lenger i drift under kalde forhold. Den mest høyt presterende skijakken fra Helly Hansen – designet for jenter som liker å frikjøre eller kjøre i løyper. 100 % vanntett HELLY TECH® Performance-stoff med Excelloft LUX Eco-isolering og alle nødvendige skifunksjoner som f.eks. avtakbar fuskepels på den avtakbare, isolerte hetten. Perfekt vinterjakke til skikjøring, frikjøring, off-piste-kjøring og alle andre vinteraktiviteter.
kr 1 899,00
banner