Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Sykkeltøy dame

Sorter etter
Vis per side

Active Bike RAIN JACKET WMN

Lett, vind- og vanntett jakke som er elastisk og ergonomisk tilpasset. Borrelås justering rundt håndledd.
kr 440,00 kr 1 099,00

fjørå flex1 Pants (W)

Den nyeste generasjonen fjørå flex1 Pants W fra Norrøna er lettere, mer slitesterk og puster bedre enn tidligere utgaver. Det slitesterke og fleksible flex™1-materialet med forsterkninger på knærne og baken gir deg bevegelsesfrihet og god vindbeskyttelse når vinden øker. Den har to lommer til hendene, en lomme på låret og silikongrep i linningen som holder buksen på plass. Andre funksjoner inkluderer pustende netting, glidelås på bena og stramming ved anklene for en smal passform. Flex1-materialet er vannavstøtende. Innvendig benlengde i størrelse dame M = 80 cm. Lengden varierer med 2 cm per størrelse – opp og ned. Vekt 340 gr.
kr 950,00 kr 1 899,00

fjørå flex1 Shorts (W)

fjørå flex1 Shorts til dame er en slitesterk shorts full av funksjoner for terrengsykling. Den er laget av det komfortable og vannavstøtende flex™1-materialet fra Norrøna. Dette tekniske produktet har et snitt som går til under kneet, for beskyttelse samt formsydde knær, nettinglufting foran og tøyelige paneler bak og langs innersømmen. Andre funksjoner inkluderer silikongrep i linningen som holder plagget på plass, knekonstruksjon for knepolstring og lommer. Plass til polstret sykkelshorts under. Vekt 240 gr.
kr 1 449,00

fjørå flex1 Shorts (W)

kr 1 449,00

Hunter Light Gloves W

Lett sykkelhanske for varme dager fra Sweet Protection. Hunter Light Gloves er en lettvektshanske som er ideel for sykling i varmt vær. Hanskene har mesh-panel på baksiden for å holde deg kjølig. Med en buet passform og Clarino Palms, er de etterlignet den naturlige formen av en hånd. Andre egenskaper er Touch Screen-kompitabel pekefinger og tommel, soner med silikongrep og tilhørende Terry-klut.
kr 349,00

Performance Vindvest

kr 599,00

ProGel Woman, sommer

GripGrabs bestselger med korte fingre, laget for deg som sykler mye! Effektiv DoctorGel™ støt- og vibrasjonsdemping. Passer både landeveis- og terrengsykling.
kr 449,00

Rocx shorts W

kr 799,00

Tights short ELEMENT

kr 599,00

Tights short ESSENTIAL

kr 599,00

Tights short suspenders ZEROWE

kr 999,00

Trap

Transparent regntrekk
kr 399,00

Trøye Hidden Power S/S W

Sykkeltrøye. Små i størrelse.
kr 499,00

W PURSUIT ATTACK m/sele

Women’s Pursuit Attack kort med seler har en sofistikert og komfortabel framtoning som vil gjøre den til en favoritt. SELECT Transfer Dry tekstil setter målestokk for kompresjon og fuktighetsoverføring. Midtre seleklemme lar seleposisjonen foran tilpasses. Silikon leggfester holder elegant på plass uten bevegelseshemning. Women’s SELECT Pursuit 1:1TM Chamois ligger jevnt mot huden og gir bekymringsfri komfort. Drop-tail design for innovativ praktisk design. BioViz™ reflekterende elementer for synlighet ved lav belysning. 8" innersøm [størrelse medium].
kr 999,00

XP Speed Dame 3/4 sykkelbukse

Piratbukse til sykkel og spinning. Ekstra behagelig strikk i livet. God Coolmax padding til dame.
kr 200,00 kr 499,00