Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SYKKELPUMPER

Sorter etter
Vis per side

Gulvpumpe Piston 1Floor

Blackburn Piston 1 er en solid bygget fotpumpe med et 5 cm display. Blackburns patenterte Anyvalve hode passer på alle ventiler og er enkelt å feste på ventilen. Sportsnåler er inkludert. Håndtaket holdes på plass av slangen. Glassfiber forsterket nylon fot og pumpe utformet av stål. 37" slange. PSI og BAR vises på manometer. 140 PSI, 9.7 Bar max.
kr 399,00 kr 449,00

PUMPE GULV JOE BLOW 3-TRINN/2- 000/NO COLOUR 73CM

Gulvpumpe som er spesielt egnet til montering av tubeless dekk. Seperat kammer som pumpes opp til 160PSI, for deretter å slippe ut all luft inn i dekket. Standard pumpen for finjustering av trykk. Stor fot for stabilitet. Dette er en meget brukervennlig pumpe, med både "air release" knapp og ekstra lang pumpe slange. Vekt: 2,9kg.
kr 1 499,00

PUMPE GULV JOE BLOW BOOSTER

Gulvpumpe som er spesielt egnet til montering av tubeless dekk. Seperat kammer som pumpes opp til 160PSI, for deretter å slippe ut all luft inn i dekket. Standard pumpen for finjustering av trykk. Stor fot for stabilitet, og stort toppmontert manometer som gir god oversikt over dekktrykk. Dette er en meget brukervennlig pumpe, med både "air release" knapp og ekstra lang pumpe slange. Vekt: 2,9kg.
kr 1 499,00

PUMPE GULV JOEBLOW MTB/FATBIKE 001/Black 70CM

Første Fatbike spesifikke pumpe designet for lavtrykks dekk. Massivt overdimensjonert pumpekropp som er 1,5 ganger større enn standard gulvpumper, som leverer stort volum raskt. Pumpen har en utløserknapp på slangehode som gjør det mulig å justere dekktrykket nøyaktig. Ekstra lang slange, kapasitet 30PSI, 17x23x69cm. 1,8kg.
kr 799,00

Pumpe Mini M/Manometer Alu.

Liten og nett minipumpe med manometer. Lett å med seg på lomma, eller montere på sykkelen. Teleskopfunksjon gjør den effektiv tross sin lille størrelse.
kr 249,00