Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SÅLER

Sorter etter
Vis per side

3FEET MED

Innleggssåle fra Sidas. Perfekt balanse mellom støtte, demping og stabilitet for å gi deg optimal komfort! Sålens øverste lag er behandlet med antibakterielt materiale som forhindrer lukt og bakterier. Sammen med den patenterte EVA hælkoppen og gelematerialet får man en perfekt kombinasjon for optimal komfort. I mange tilfeller vil sålen forhindre at man blir sliten i føttene, gnagsår unngås og blodsirkulasjonen oppretholdes. 3feet Mid anbefales for deg med normalfot/normal-pronasjon/fotbue.
kr 449,00

Gel HeelCup Dame 5-11/36-43

GELformet hælkopp til rehabiliterende og smertedempende bruk. Gel er ypperlig smertedempende materiale ved hælproblemer, hælsporer etc.
kr 159,00

Heel Cup

Skålformet hælpute i medisinsk silikongel. Gir optimal demping for hele hælen, også sidene, takket være ekstra dyp hælkopp. Silikongel i to forskjellige densiteter med mykt senter under hælbenet motvirker hælspore og smerte i hælen. Vaskes for hånd. Str: S/M, L/XL.
kr 200,00

Heel cup

kr 199,00

Norsk Ullsåle Jr White 34

Størrelse 34. Disse fantastiske sålene fra Norsk Ullsåle er en innleggssåle som er laget i 100% ren norsk saueull. Norsk Ullsåle lages av renset ull av beste kvalitet. Sålene har god spenst og isolerer svært bra mot kulde. De lages ved bruk av en gammel teknikk der fibrene blir bundet sammen så sålen blir kompakt, men fibrene beholder også sin naturlige spenst, noe som er viktig for optimal isolasjon. De er ca 4mm tykk, og passer derfor godt i de fleste vanlige sko og støvler. Saueull er naturfiber med mange gode egenskaper. Ullfiber er smussavstøtende, slitesterk og fremfor alt varmeisolerende. Ull har også en meget god evne til å absorbere fuktighet, og isolerer selv om den er fuktig. Dette er kvaliteter som gjør at ull er et utmerket materiale til innlegg-såler. Sålen har ingen sømmer og kan derfor klippes til hvis man har behov for spesiell tilpasning. Undersiden er belagt med gummi for at sålen skal ligge på plass i skoen. Strien som er vevd inn gjør sålen stødig og stabil. Sålen er vaskbar, håndvask 40° C.
kr 75,00

Norsk Ullsåle Utmark

Såle av 100% ekte saueull! Utmark er en tykk såle og er varm som bare ull! Norsk Ullsåle lages av renset ull av beste kvalitet. Sålene har god spenst og isolerer svært bra mot kulde. De lages ved bruk av en gammel teknikk der fibrene blir bundet sammen så sålen blir kompakt, men fibrene beholder også sin naturlige spenst, noe som er viktig for optimal isolasjon. Utmark har et tynt lag med strie lagt inn i sålen som fungerer som armering slik at den holder fasongen. Undersiden er gummibelagt så den holder seg på plass i skoa. Utmark passer i fjell- og vinterstøvler der du har plass til en tykk såle. Den har ingen sømmer og kan klippes til for perfekt tilpasning.
kr 99,00

Rottefella Touring Insole 36-47

Nyhet fra Rottefella som vil øke skigleden. Rottefella tursåle er utviklet for økt stabilitet og komfort. Den unike tursålen for langrenn passer i alle skistøvler og erstatter den sålen som ligger i skiskoen ved kjøp.
kr 199,00

RUN + ECO SLIM BLACK XS 35-36

Størrelse 35-36
kr 599,00

RUN Comfort Max

kr 599,00

RUN Comfort Max Women's

kr 599,00

Run Comfort Thin

kr 599,00

RUN Pain Relief Max

kr 650,00

SmartPack IC 950 Black/red/silver OS

Therm-ic SmartPack IC 950 er lette, små og prisgunstige lituimbatteripakker til dine varmesåler. IC 950 er Therm-ics lommebokvennlige litiumalternativ. Fungerer sammen med Therm-ics "ThermicSole Perform" varmesåler. Varmesåler er et must for ivrige vintersportere. Perfekt til alpint, telemark, snøbrett, langrenn, isfiske, aking osv osv. Utg.mod. Passer eldre typer varmesåler fra Therm-ic. Ikke kompatibel med "Heated 3D insoles"/C-Pack serien.
kr 1 849,00

Superfeet Berry

Medium profil såle med en dyp og smal helkopp for å gi kvinnefoten maksimal støtte. Passer i alt av medium til høyt volum fottøy med såler til å ta ut. Er designet til å passe i kvinners løpssko, hiking støvler og hverdagssko.
kr 599,00

Superfeet Blue

En såle med medium profil og en form som gjør at den passer i mange ulike typer av fottøy, også noen uten såler å ta ut. Har ikke like dyp helkopp som Green og Orange, men er en såle som alikevel hjelper foten godt.
kr 599,00

Superfeet Carbon

Passer i tettsittende fottøy og i fottøy hvor du ikke får plass til de andre sålene. Man får ofte plass til denne sålen selv om man ikke har en såle å ta ut av skoen. Mye brukt i lettvekts løpssko, langrenn, alpint, sprint sko, converce.
kr 599,00

Superfeet Green

Såle med høy profil som har en profil som gir den dypeste og bredeste helkoppen for maksimal støtte. Passer i alle typer av fottøy som har medium til høyt volum og med en såle til å ta ut.
kr 599,00

Superfeet Merino Grey

kr 650,00

Superfeet Merino White

Dette er den samme sålen som blue, men med Merino ull for å holde føttene varmere når det er kaldt og kaldere når det er varmt. En såle med medium profil og en form som gjør at den passer i mange ulike typer av fottøy, også noen uten såler å ta ut. Har ikke like dyp helkopp som Green og Orange, men er en såle som alikevel hjelper foten godt. Brukes mye i langrenn sko og i alpin støvler.
kr 599,00

Superfeet Orange

kr 599,00

Superfeet Wide Green

Dette er en bredere variant av Green sålen. Dette betyr at dersom man har en kunde som har en bred fot i forhold til lengden på foten vil denne sålen ofte være riktigere enn å måtte gå opp en størrelse på Green ( da en str opp både gir en lengre og en bredere såle). Såle med høy profil som har en profil som gir den dypeste og bredeste helkoppen for maksimal støtte. Passer i alle typer av fottøy som har medium til høyt volum og med en såle til å ta ut.
kr 599,00

ThermaCELL Varmesåler

Elektriske varmesåler
kr 1 799,00

WINTER + SLIM 2012 M Rød 39-41

Størrelse 39-41. Såler til langrenn og alpint. Sålen som gir komfort til dine føtter, forbedrer dine prestasjoner på ski og som tilpasses dine føtter med det prisvinnende systemet: FlashFit. Sålen tilpasses dine føtter på noen 3 minutter. Og gir deg økt komfort, mindre smerter, varmere tær og bedre kraftoverføring. Sålen blir anbefalt av olympiske medaljevinnere i langrenn, alpint og snowboard.
kr 599,00