Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SYKKELPLEIE

Sorter etter
Vis per side

BikeWash 500 Ass 500

Gjør sykkelvasken til en lek sammen med Holmenkol Bike Wash. Vaskemiddelet hindrer dannelser av vann og kalkflekker og korrosjon. Bike Wash vil gi en skinnende sykkel etter vask. Kan bruker på alle typer materialer.
kr 139,00

Dirtwash Citrus Degreaser (400 Ass 1

Avfettingsmiddel med sitronduft for kjede og drivverk. Citrus Degreaser er et effektivt avfettingsmiddel basert på naturlig sitronolje, som trenger dypt ned i olje og skitt. Spesielt utviklet for å rengjøre sykkelkjede før vedlikeholdssmøring. Fare: Meget brannfarlig væske og damp. Kan irritere huden. Kan forårsake døsighet eller svimmelhet. Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann.
kr 139,00

SportClean 250 NC 250

Holmenkol Sport Clean er et effektivt rengjørings- og avfettingsmiddel for deler i metall. Utviklet for å rengjøre kjede, trinsehjul, krankdrev og kassett. Volum: 250ml.
kr 149,00

TF2 Performance Olje med Teflo INO 1

TF2 Performance Olje med Teflon er en sykkelolje for blandede norske forhold. Teflon sørger for at den tiltrekker seg mindre smuss. God holdbarhet også under fuktige forhold.
kr 99,00

TF2 Teflonspray (400ml) Ass 1

Effektiv spray til rens og smøring. Weldtite Teflonspray TF2 er for bevegelige deler på sykkelen og kjede. Med teflon reduseres opptaket av smuss og støv på tørt føre. For rengjøring anbefales Weldtite Degreaser Citrus.
kr 119,00

Weldtite Grease Gun & lagerfett med Teflon

WELDTITE TEFLON GREASE TUBE MED PISTOL. Høykvalitets teflonfett for bruk av både terreng- og landeveissyklister. Teflonbasert med høy smøreevne. Lang holdbarhet. Perfekt på alle fettrengende steder på sykkelen inkludert dempegaffel. Den ultimate fettpistolen for enkel og presis påføring. Den sitter perfekt i hånden og forenkler jobben og du unngår fett på uønskede steder. Kan demonteres for rengjøring. For overflatetemp. -30 til 130 C. Innhold: 125 ml.
kr 359,00

Weldtite TFS Chain Lube 4-Pack

Ha alltid rett olje på lur. 4 forskjellige sykkeloljer til ulik bruk. Tørt, medium, vått og en voksbasert.
kr 199,00
banner