Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SYKKELPLEIE

Sorter etter
Vis per side

BikeWash 500 NC 1

Gjør sykkelvasken til en lek sammen med Holmenkol Bike Wash, vaskemiddelet hindrer dannelser av vann og kalkflekker og korrosjon. Bike Wash vil gi en skinnende etter vask. Kan bruker på alle typer materialer.
kr 139,00

BikeWash 500 NC 500

Gjør sykkelvasken til en lek sammen med Holmenkol Bike Wash. Vaskemiddelet hindrer dannelser av vann og kalkflekker og korrosjon. Bike Wash vil gi en skinnende sykkel etter vask. Kan bruker på alle typer materialer.
kr 139,00

DirtProtector 250 ml

Holmenkol Dirt Protector + Clean holder smuss borte fra rammen, materialet er ekstremt avvisende mot skitt, smuss, støv og vann, og reduserer dette opptil 80%. Materialet beskytter også mot korrosjon. Sykkelens lakkforsegling!
kr 159,00

Dirtwash Bike Cleaner Spray

Vaskemiddel til sykkelen fra Weldtite. Spray på, bruk gjerne en svamp for å gni inn vaskemiddelet og få fjernet grus og støv, og skyll av! 1 liter.
kr 149,00

Dirtwash Citrus Degreaser (400 * 1

Avfettingsmiddel med sitronduft for kjede og drivverk. Citrus Degreaser er et effektivt avfettingsmiddel basert på naturlig sitronolje, som trenger dypt ned i olje og skitt. Spesielt utviklet for å rengjøre sykkelkjede før vedlikeholdssmøring. Fare: Meget brannfarlig væske og damp. Kan irritere huden. Kan forårsake døsighet eller svimmelhet. Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann.
kr 99,00

Muc-Off Disc Brake C NC 1

Perfekt spray til rensing av bremseskiver.
kr 99,00

SportClean 250 NC 250

Holmenkol Sport Clean er et effektivt rengjørings- og avfettingsmiddel for deler i metall. Utviklet for å rengjøre kjede, trinsehjul, krankdrev og kassett. Volum: 250ml.
kr 149,00

TF2 Teflonspray (400ml) NC 1

Effektiv spray til rens og smøring. Weldtite Teflonspray TF2 er for bevegelige deler på sykkelen og kjede. Med teflon reduseres opptaket av smuss og støv på tørt føre. For rengjøring anbefales Weldtite Degreaser Citrus.
kr 99,00