Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Trøyer, singleter & jakker dame

Sorter etter
Vis per side

/29 tech Singlet (W)

Norrøna /29 tech singlet til dame er laget av lett og svært komfortabel børstet pureRecycled™ polyester. Den transporterer bort fuktighet og er perfekt for hverdagsbruk, både når du er i fjellet og på stranden. UPF-faktor 30+. Vekt 73 gr. pureRecycled™ Polyester er mekanisk resirkulert polyester laget av gjenvunnede flasker.
kr 449,00

/29 tech Singlet (W)

Norrøna /29 tech singlet til dame er laget av lett og svært komfortabel børstet pureRecycled™ polyester. Den transporterer bort fuktighet og er perfekt for hverdagsbruk, både når du er i fjellet og på stranden. UPF-faktor 30+. Vekt 73 gr. pureRecycled™ Polyester er mekanisk resirkulert polyester laget av gjenvunnede flasker.
kr 449,00

/29 tech T-Shirt (W)

Norrøna /29 tech-T-skjorten til dame er laget av lett og svært komfortabel børstet pureRecycled™ polyester. Den transporterer bort fuktighet og er perfekt for hverdagsbruk, både når du er i fjellet og på stranden. UPF-faktor 30+. Vekt 133 gr. pureRecycled™ Polyester er mekanisk resirkulert polyester laget av gjenvunnede flasker.
kr 499,00

ADI TRAINING T

Komfortabel treningsoverdel til dame til bruk på f.eks treningsstudio. Tilpassede sømmer gjør at overdelen er mer egnet for trening som vektløft og annen styrketrening. Adidaslogo foran.
kr 349,00

ALVA WNS T-SHIRT

Trøye i bomull til dame.
kr 300,00

Amalie Workout Long Sleeve Tee

Amalie Workout Long Sleeve Tee er en genser med lange armer med en børstet innside som sikrer komfort ved alle typer trening. T-skjorten er laget i Comfort Fit og har et lengre bakstykke og splitt i siden som passer alle kroppstyper. Pustende og svettetransporterende. Quality: 100% polyester (brushed inside). Heather: 74% polyester / 18% lyocelll / 8% elastane.
kr 500,00

Bella High Collar Tank

Bella High Collar Tank er en pustende topp med høy krage og litt lengre bakside. Toppen gir god fuktkontroll og luftgjennomstrømning mens den løstsittende passformen gjør den ekstra behagelig. Stoff: 95% modal / 5% spandex. Netting: 100% polyester.
kr 450,00

bitihorn wool T-shirt W

Norrøna bitihorn wool T-shirt W er en lett og teknisk ulltrøye til dame med en sporty passform som passer til fotturer og terrengløping. Den komfortable trøyen har det beste fra to verdener: Polyester gir økt slitestyrke og sørger for at den tørker hurtig, samtidig som at ullen regulerer kroppstemperaturen og har naturlig motstandsdyktighet mot bakterievekst og egenskaper som hemmer vond lukt. Integrert netting i de mest fuktige områdene, som ryggen, brystet og under armene, gir maksimal lufting. Trøyen kan brukes alene eller som et innerlag. Dette er det perfekte innerlaget for deg som liker aktiviteter med høy intensitet. Plagget holder deg varm når du klatrer i fjellet, og avkjølt på varme sommerdager. Vekt 100 gr.
kr 599,00

BL TOP Crew neck s/s CARDADA

Treningstrøye fra Odlo til herre til både tur, trening og fritid. Polyester som sørger for effektiv svettetransport, og sørger for en "tørr" treningstime. Regulær passform.
kr 299,00

BL TOP Crew neck s/s MILLENNIUM

Fantastisk supersoft t-shirt til dame fra Odlo. Perfekt t-shirt som øker komforten når temperaturen stiger. Denne innovative treningstrøyen tilbyr en "skin-cooling", blanding av teknisk polyester og naturlig lin som tørker raskt og er supersoft mot huden. Lin, med sine naturlige fibre gir en fantastisk fukttransport som du kan forvente av et slikt plagg. ODLO Effekt, antibakteriell behandling holder vond lukt borte. Refleksdetaljer for din synlighet.
kr 549,00

Camp Tee Women

En klassisk og fin T-skjorte med en feminin halsåpning. Laget av 100% økologisk bomull og passer til hverdagsbruk. Skuldersømmene er flyttet litt bakover for et pent utseende og mindre gnissing. Myk og komfortabel t-skjorte til dame. Materialevekt: 155 g/m². Vekt: 105 g.
kr 300,00

Charlotte Tee

Charlotte Tee er en trenings t-skjorte, som er god til sport og fritid. Ny utvikling av den populære TACTEL kvaliteten. En lettere utgave som har samme funksjoner, men tørker fortere og er lettere og mer behagelig å ha på seg. Refleks logo foran for synlighet. T-skjorten er loose fit som har gode lange armer og sitter løst på kroppen og dermed nedtoner kroppens former. Transporterer svette. Tørker fort. Puster. Peach Jersey 86% Polyamide / 14%Elastane.
kr 420,00

CHILI Flip Around Tee

Chili Flip Around Tee er en pustende t-skjorte som er laget i et flott ombreprint. T-skjorten har fukttransporterende egenskaper og en flip around-effekt, som gjør at du kan velge å gå med ombreprintet eller den heltfargede siden foran. 100% polyester slub.
kr 450,00

Debbi Tee

Debbi Tee er laget i comfort fit, med flatterende sømmer som følger t-skjortens linjer. T-skjorten har rysje-detaljer nederst og på ryggen.
kr 350,00

Donia Lamination Pants

Donia Lamination Pant er en vinterløpebukse. Buksen er laget i et C-Dry materiale, som har en tynn og varm teknisk fleece på innsiden, som transporterer svetten ut i yttermaterialet. På lårene og leggene har buksen en tynn membran, som skal forhindre kulde, regn og vind i å trenge igjennom. Passformen er comfort og buksen er konstrueret med flate og elastiske sømmer, som garanterer god holdbarhet og fleksibilitet. Buksen er perfekt til løp eller gåturer i kaldere temperaturer. Lommer foran med glidelås og sportsbeskytter. Refleks logo foran og i bunnen av benet for synlighet. Strikk og knytting i bunnen av buksebenet for god passform. Buksen anbefales fra -10 – 15 grader. 87% Polyamide/13% Elastane + 90% Micro Polyamide/10%TPU Laminati.
kr 850,00

Fløyen W Top

Fløyen W Top fra Bergans er en teknisk singlet til dame. Mesh under ermene og på ryggen gir plagget svært god pusteevne. Skuldersømmene er forskjøvet for å hindre slitasje og øke komforten ved bæring av sekk. Singleten har 4-veis stretchmateriale laget av resirkulerte fibre, den har god pusteevne og tørker raskt. Perfekt til tur og trening! Fløyen-serien er laget i mer bærekraftige materialer med topp teknisk ytelse. Produktene er svært allsidige og tåler høy aktivitet.
kr 400,00

Jacket CORE LIGHT

Core Light jakken for dame er en løpejakke som gir optimal komfort i alle situasjoner og værforhold så du kan fortsette å løpe når været blir tøft og vinden står rett imot. Jakken er produsert med Logic Windproof-stoff og gir effektiv beskyttelse mot kjølende vind, men beholder pusteegenskapene og beskyttelsen mot fuktighet. Når du vil holde kalde høstvinder borte fra den viktige kjernemuskulaturen, kan du stoppe å lete når du kommer til Core Light jakke for dame.
kr 699,00

Lamination Tights

Lamination Tights er en vinterløpetights til kvinner. Den er laget av et C-Dry materiale, som har en tynn og varm teknisk fleece på innsiden, som transporterer svetten ut i yttermaterialet. På lårene og leggene har buksen en tynn membran som skal forhindre at kulde, regn og vind trenger igjennom. Buksen er laget med flate og elastiske sømmer som garanterer god holdbarhet og fleksibilitet. Buksen anbefales fra -10 - 5 grader. 87% Polyamide/13% Elastane + 90% Micro Polyamide/10%TPU Lamination.
kr 850,00

MARIA TEE

kr 399,00

Mirth Tee Women

Haglöfs Mirth Tee Women er en stilig t-skjorte for aktive hverdager og generelt friluftsliv. En fin t-skjorte med feminint snitt i 100% organisk bomull som er myk og behagelig mot huden.
kr 299,00

NIKE ELEMENT HALF ZIP

Nike Dry Element langermet løpetrøye er laget av et mykt, svettetransporterende Dri-FIT-materiale som holder deg tørr og komfortabel, kilometer etter kilometer. Tommelhullene på armene varmer og bedrer passformen. Stretchmateriale gir naturlig bevegelsesfrihet. Flate sømmer føles behagelige mot huden. Reflekser som synes i mørket. Hempe for ledning til mediespiller på øvre del av ryggen. 88 % polyester, 12 % spandex.
kr 550,00

Nike Element Women's 1/2-Zip Run

Nike Dry Element langermet løpetrøye for dame er laget av et mykt, svettetransporterende Dri-FIT-materiale som holder deg tørr og komfortabel, kilometer etter kilometer. Tommelhullene på armene varmer og bedrer passformen. Stretchmateriale gir naturlig bevegelsesfrihet. Flate sømmer føles behagelige mot huden. Reflekser som synes i mørket. Hempe for ledning til mediespiller på øvre del av ryggen. 88 % polyester, 12 % spandex.
kr 579,00

NIKE PRO CL SHORT SLEEVE

Nike Pro kortermet treningstopp for dame laget av et svettetransporterende Dri-FIT-stretchstoff som holder deg tørr og komfortabel under treningsøkten. Nettingpaneler på baksiden gir god pusteevne. Formsydde sømmer for naturlig bevegelsesfrihet. Flate sømmer føles behagelige mot huden. 87 % polyester / 13 % spandex.
kr 300,00

Nike Shield Women's Hooded Printed Jacket

Nike Hooded Printed Jacket til dame lyser opp i mørket og beskytter deg mot regn. Vannavvisende overflatebehandling. Grafikk med reflekterende elementer. Avtagbar hette som kan lagres i baklommen. Lommer med glidelås. Tommelhull som hjelper med å holde ermene på plass.
kr 1 199,00

T-shirt s/s crew neck CARDADA

Denne performance trenings t-skjorten til dame fra Odlo kan du bruke til tur, trening og i fritiden. Polyester som sørger for effektiv svettetransport, og sørger for en "tørr" treningstime. Regulær passform.
kr 299,00

W NIKE BREATHE TAILWIND TOP LONG SLEEVE

Nike Tailwind langermet løpetrøye for dame gir total komfort når det er kaldt i været og du øker tempoet. Materialet har mykheten til favoritt-T-skjorten din samt netting på ryggen som slipper ut kroppsvarme. Nike Breathe-materialet transporterer svetten bort fra huden, og nettingpanelet på ryggen har god pusteevne. Dette bidrar til å holde deg tørr og avkjølt. Raglanermer med kiler under armen gjør at du kan svinge armene naturlig og fritt mens du løper. 85 % polyester / 15 % bomull.
kr 450,00

W NIKE DRY ELEMENT TOP HALF ZIP

Perfekt varm langermet trøye for løpeturer både som ytterplagg, mellomplagg og alene. Løsere passform under armene og på hoveddelen – perfekt når du vil kle på flere lag. Et oppdatert tommelhulldesign som kan lukkes når det ikke er i bruk holder kulda ute. Hele den øvre delen av ryggen har et sømløst, diskret strikkemateriale for pusteevne, slik at du holder deg kjølig. Designet med glidelås i halsen gir deg mulighet til å justere til riktig mengde ventilasjon. Det myke materialet har Dri-FIT-teknologi som transporterer svetten bort fra huden og ut til materialets overflate, der den raskt fordamper. Stoffklaff øverst i glidelåsen kjennes myk mot huden. Strukturert krage som holder seg oppe når glidelåsen er åpen. Et forlenget bakstykke gir tildekking når du bøyer deg. Hoveddel: 88 % polyester / 12 % spandex. Netting: 89 % polyester / 11 % spandex.
kr 649,00

W NIKE ZONAL COOLING RELAY TOP SHORT SLEEVE

Nike Zonal Cooling Relay kortermet løpetopp for dame har nettingstoff på hele plagget som gir forbedret lufting, slik at du holder deg tørr og fokusert på løpeturen. Dri-FIT-materialet holder deg tørr og komfortabel. Lang kant bak gir ekstra dekning. Dyp halsringning gir en flatterende passform. Refleksdetaljer som synes godt i mørket. 100% Polyester.
kr 400,00

Women's Nike Miler Short-Sleeve

Kortermet løpetopp for dame som har nettingpaneler og er laget av Dri-FIT svettetransporterende stoff, slik at du holder deg avkjølt, tørr og komfortabel på løpeturen. Nettingpanelene bidrar til luftsirkulasjon. Ergonomiske sømmer gir naturlig bevegelsesfrihet. Reflekterende elementer. Hoveddel: 100 % polyester. Paneler: 92 % polyester / 8 % spandex.
kr 299,00

CARINA Going To The Gym Jacket

Carina Going To the Gym Jacket er en myk treningsjakke i grå melange. Treningsjakken har elastiske mansjettermer og hette med løpesnor. French Terry: 37% polyester / 58% rayon / 5% spandex modal.
kr 750,00

Cinda Jacket

Materialet har en tynn og varm teknisk fleece på innsiden som transporterer svetten ut i yttermaterialet. Jakken er konstruert med flate og elastiske sømmer som garanterer god holdbarhet og fleksibilitet. Jakken kan brukes direkte på kroppen og anbefales fra 0-15 grader. Materialet er mykt og lydløst som gir deg en følelse av frihet. Den har et svakt tone i tone print i det quiltede stykke foran og bak. Jakken er utstyrt med reflekser for synlighet, glidelåser med sportsbeskytter, strikk i bunnen for en bedre passform, hette i kragen med stropper, tommelfingerhull i håndleddet for å hjelpe deg med å holde hendene og fingrene varme, samt å holde jakkearmene på plass. Svettetransporterende. Vind-og vannavvisende. Pustende. Protect 100% Polyester.
kr 850,00

MARIA TEE

kr 399,00

MARIA TEE

kr 399,00

MARIA TEE

kr 399,00

Challenger jkt Ms

Lett langrennsjakke/allround mikrofiberjakke til herre fra Swix. Fin oppvarmings- og treningsjakke som er vind- og vannbestandig. Passer både for eliten og mosjonister i marka. Egnet til oppvarming, trening og gode skiturer i marka. Strategisk plasserte stretch partier i rygg, side, albuer og under arm for bedre bevegelighet og optimale pustende egenskaper. ”Laser cut” ventilasjon i armhulen og på ryggen og fasongsydde ermer. Refleksmesh og -bånd for økt synlighet i mørket og lekre print-, søm- og innsidedetaljer. Krage og mansjetter i stretch materiale og superlett, teknisk, stretch micro mesh fôr. Innstrammingsmulighet med strikk på nedre kant og bak på krage. Vannbestandig Ipod-lomme med kabeluttak.
kr 1 499,00

Fløyen W Jkt

Fløyen Jacket til dame fra Bergans er en lettvekter som gir deg lyst til å bevege deg! Jakka puster godt og passer like godt på tur som til trening. Den er vindtett, vannavisende og spekket med funksjonelle detaljer. Med mesh på øverste del av ryggen og i lommene får du god luftgjennomstrømning når tempoet øker. Tar du av deg jakka kan den komprimeres i en integrert lomme og bæres som hoftebelte. Skuldersømmene er forskjøvet for å unngå slitasje og gjøre det mer komfortabelt å bære sekk. Fløyen-serien er laget i mer bærekraftige materialer med topp teknisk ytelse. Produktene er svært allsidige, og tåler høy aktivitet.
kr 1 500,00

Fløyen W Top

Fløyen W Top fra Bergans er en teknisk singlet til dame. Mesh under ermene og på ryggen gir plagget svært god pusteevne. Skuldersømmene er forskjøvet for å hindre slitasje og øke komforten ved bæring av sekk. Singleten har 4-veis stretchmateriale laget av resirkulerte fibre, den har god pusteevne og tørker raskt. Perfekt til tur og trening! Fløyen-serien er laget i mer bærekraftige materialer med topp teknisk ytelse. Produktene er svært allsidige og tåler høy aktivitet.
kr 400,00

TRAA TEE

kr 349,00

TRAA TEE

kr 349,00

bitihorn wool Shirt (W)

Norrøna bitihorn wool shirt for dame er en lett og teknisk, langermet ulltrøye med en sporty passform som passer til fotturer og terrengløping. Den komfortable trøyen har det beste fra to verdener: Polyester gir økt slitestyrke og sørger for at den tørker hurtig, samtidig som at ullen regulerer kroppstemperaturen og har naturlig motstandsdyktighet mot bakterievekst og egenskaper som hemmer vond lukt. Integrert netting i de mest fuktige områdene, som ryggen, brystet og under armene, gir maksimal lufting. Trøyen kan brukes alene eller som et innerlag. Den er det perfekte innerlaget for deg som liker aktiviteter med høy intensitet. Den holder deg varm når du klatrer i fjellet, og avkjølt på varme sommerdager. Vekt 120 gr.
kr 699,00

fjørå equaliser lightweight T-Shirt (W)

fjørå equaliser lightweight T-skjorte for dame er en funksjonell, lett T-skjorte som er designet for teknisk utfordrende terrengsykling. T-skjorten har et godt system for fukthåndtering for varme dager eller når den brukes som et innerlag. Den er hurtigtørkende og svært komfortabel, slik at den er førstevalget når du skal sitte lenge på sykkelsetet på varme sommerdager. Ermene er litt lengre enn på en vanlig T-skjorte for å gi økt beskyttelse. Vekt 80 gr.
kr 599,00

Concept Jacket

Teknisk og feminin jakke med hette til langrenn og annen utendørsaktivitet. Jakken er designet med softshell materiale og dun padding i front for å beskytte mot vær og vind. Ergonomisk og behagelig passform. Høy hals og romslig hette for ekstra værbeskyttelse. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder. To praktiske lommer i front.
kr 2 499,00

Verve turtleneck Long Sleeve

Myk og pustende langermet fleece med høy hals til utendørs trening. Myk børstet innside med mesh struktur gir utmerket ventilasjon og holder deg varm. Elastisk materiale sørger for god bevegelighet. Justerbar hals med feminin gull detalj. Perfekt som mellomlag på kalde vinterdager.
kr 799,00

CORE POLY TEE WOMAN S/S

Trøye med korte armer, rund hals og BeeCool® technology. 100% polyester. Normal passform.
kr 230,00

hmlADEN T-SHIRT S/S

Bomullstrøye med semi-cap sleeves og soft jersey fabric. Tri-tone styling og subtle 3D logo. Normal passform. 95% cotton, 5% elastane.
kr 349,00

HMLAYLA ZIP JACKET

hmlAYLA ZIP JACKET er en sporty jakke til både hverdag og trening. Jakken har glidelås, vinkler på armene og ribb nederst. Jakken to usynlige sidelommer med glidelås. 100% polyester. Normal passform.
kr 800,00

hmlCOCO HOODIE

hmlCOCO HOODIE er en perfekt, ekstra lang hettegenser, som passer til både trening og avslapning. Hettegenseren har praktisk hette med innvendig krage, justerbart snøre og en stor kengurulomme. Printet logo på lommen. 100% cotton. Normal passform.
kr 599,00

HMLEMMA T-SHIRT S/S

T-shirten har ribbekant i halsen og korte opprullede armer. Stretch jerseystoff. Printet Bumblebee® logo på brystet. 94% polyester, 6% elastane. Regular passform.
kr 350,00

hmlFRAME T-SHIRT L/S

Langermet trøye til trening og fritid. Regular passform. 57% bomull, 38% polyester, 5% lyocell.
kr 399,00