Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

INDOORSKO dame

Sorter etter
Vis per side

Cyclone Speed W

Cyclone Speed er en allsidig sko med god og holdbar demping. Overdel er utviklet med syntetiske lag for god støtte i raske vendinger og sideveisbevegelser. Dynamotion Groove teknologi i yttersåle sørger for fleksibilitet og bra respons mot underlaget. Passer alle innendørsaktiviteter. Vekt: 245 gram.
kr 449,00 kr 900,00

GEL-BLAST 7 GS

Asics innesko til junior for håndball og annen hallidrett. Slitesterk overdel og såle med godt grep. GEL-demping i hælen for komfort. Str: 32-40.
kr 450,00 kr 600,00

GEL-BLAST 7 GS

Asics innesko til junior for håndball og annen hallidrett. Slitesterk overdel og såle med godt grep. GEL-demping i hælen for komfort. Str: 32-40.
kr 450,00 kr 600,00

GEL-ROCKET 7

En meget komfortabel allround indoor sko fra Asics, som er vridnings-dyktig for å unngå å tråkke over. GEL-demping i forfot. Fleksibel og allsidig innendørssko til håndball, innebandy og andre hallaktiviteter.
kr 270,00 kr 899,00

RUNFALCON 2.0

Adidas Runfalcon 2.0 er en oppdatering av den populære Runfalcon og er ny i -21. Overdelen er laget av ventilerende mesh i sandwich-konstruksjon. Mellomsålen er 100% EVA for komfort. Yttersålen er non-marking gummi og lager ikke merker på gulv som feks gymsal eller treningssenter. Skoen egner seg til lett aktivitet og fritid.
kr 599,00

RUNFALCON 2.0

Adidas Runfalcon 2.0 er en oppdatering av den populære Runfalcon og er ny -21. Overdelen er laget av ventilerende mesh i sandwich-konstruksjon. Mellomsålen er 100% EVA for komfort. Yttersålen er non-marking gummi og lager ikke merker på gulv som feks gymsal eller treningssenter. Skoen egner seg til lett aktivitet og fritid. Damemodell.
kr 599,00

WAVE LIGHTNING Z6 W

kr 1 800,00

WAVE VOLTAGE(W)

kr 1 300,00

WMNS NIKE AIR MAX BELLA TR 2

Nike Air Max Bella TR 2 er en allsidig treningssko for trening med vekter og stasjonære treningsøkter på treningsstudioet. Den er laget med pustende materiale og har komfortabel demping under foten med en flat yttersåle som gir stabilitet når du trener. Max Air-enheten er lav mot bakken for demping og stabilitet. Hælstropp gir støtte under knebøy med tunge vekter. Overdel av pustende og syntetisk materiale gir en formet stil og følelse. Bootie-konstruksjon lar deg enkelt ta skoen av og på. Lissene er integrert i stroppen, slik at du kan trekke den tett rundt hælen når du knytter lissene. Yttersålen av gummi i hel lengde er flat for å gi stabilitet under tunge løft. Deltanode-friksjonsmønster gir grep i flere retninger på en rekke ulike underlag.
kr 849,00
banner