Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

INDOORSKO dame

Sorter etter
Vis per side

Adidas adizero ubersonic 4 W

ADIZERO UBERSONIC 4: EN SUPER-RESPONSIVE SKO LAGET FOR HARDE BANER. Tiden er det beste våpenet på tennisbanen. Du får den i disse lette adidas Adizero Ubersonic 4-skoene. Overdelen er pustende og sømløs, av 360 strikket mesh som holder deg komfortabel gjennom kjappe manøvre. Den har indre forsterkning som holder deg stabil. Lightstrike-demping med lav profil sørger for at du er klar til å respondere på et øyeblikk. Damemodell.
kr 1 599,00

Cyclone Speed W

Cyclone Speed er en allsidig sko med god og holdbar demping. Overdel er utviklet med syntetiske lag for god støtte i raske vendinger og sideveisbevegelser. Dynamotion Groove teknologi i yttersåle sørger for fleksibilitet og bra respons mot underlaget. Passer alle innendørsaktiviteter. Vekt: 245 gram.
kr 449,00 kr 900,00

GEL-ROCKET 7

En meget komfortabel allround indoor sko fra Asics, som er vridnings-dyktig for å unngå å tråkke over. GEL-demping i forfot. Fleksibel og allsidig innendørssko til håndball, innebandy og andre hallaktiviteter.
kr 270,00 kr 899,00

WAVE LIGHTNING Z6 W

kr 1 800,00

WAVE VOLTAGE(W)

kr 1 300,00

WMNS NIKE AIR MAX BELLA TR 2

Nike Air Max Bella TR 2 er en allsidig treningssko for trening med vekter og stasjonære treningsøkter på treningsstudioet. Den er laget med pustende materiale og har komfortabel demping under foten med en flat yttersåle som gir stabilitet når du trener. Max Air-enheten er lav mot bakken for demping og stabilitet. Hælstropp gir støtte under knebøy med tunge vekter. Overdel av pustende og syntetisk materiale gir en formet stil og følelse. Bootie-konstruksjon lar deg enkelt ta skoen av og på. Lissene er integrert i stroppen, slik at du kan trekke den tett rundt hælen når du knytter lissene. Yttersålen av gummi i hel lengde er flat for å gi stabilitet under tunge løft. Deltanode-friksjonsmønster gir grep i flere retninger på en rekke ulike underlag.
kr 849,00
banner