Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

INDOORSKO dame

Sorter etter
Vis per side

Cyclone Speed W

Cyclone Speed er en allsidig sko med god og holdbar demping. Overdel er utviklet med syntetiske lag for god støtte i raske vendinger og sideveisbevegelser. Dynamotion Groove teknologi i yttersåle sørger for fleksibilitet og bra respons mot underlaget. Passer alle innendørsaktiviteter. Vekt: 245 gram.
kr 900,00

GEL-ROCKET 7 W

En meget komfortabel allround indoor sko fra Asics, som er vridnings-dyktig for å unngå å tråkke over. GEL-demping i forfot. Fleksibel og allsidig innendørssko til håndball, innebandy og andre hallaktiviteter.
kr 899,00

M CAVU

Ny superlett "tempo" sko fra HOKA ONE ONE. Meget allsidig løpesko som passer til alt fra asfalt og grus til tredemølle og sal-trening. Innovativ demping - myk hæl, stivere forfot. Fashion potensiale. Testvinner!
kr 1 699,00

Wave Lightning Z2 W

Meget lett og stabil innendørssko. Dynamotion Groove yttersåle som gir utmerket grep, fleksibilitet og stabilitet. Skoen har SR Touch i forfoten som gir ytterligere forbedret demping. Dynamotion Fit gir utmerket passform. Vekt: 260 g. For alle typer innendørsaktiviteter. Bestselger gjennom flere år.
kr 1 800,00

WMNS NIKE AIR BELLA TR

Nike Air Bella TR treningssko til dame gir pustende støtte med et ultramykt nettingmateriale og syntetisk konstruksjon. Max Air lettvektsdemping gir responsiv komfort under kardioøkter, fitnessklasser og korte løp. Mellomsåle i skumplast med Max Air-demping gir maks komfort ved støt. Flex-riller gir naturlig bevegelsesfrihet i flere retninger. Slitesterkt gummimønster sørger for utmerket grep.
kr 849,00

WMNS NIKE METCON 2

Den lette konstruksjonen gir fleksibilitet og pusteevne. Innerfôr skaper en tettsittende, sokkelignende passform. En solid stropp er integrert med lissene for å omslutte hælen og mellomfoten for god støtte. Gummi oppover sidene på mellomfoten for ekstra godt grep ved tauklatring. Såle i skummateriale med dype riller bøyer og utvider seg for å gi god demping og naturlige bevegelser. Gummimønster på utsatte områder gir slitesterkt grep.
kr 1 300,00

Cyclon Speed

Cyclone Speed er en allsidig sko med god og holdbar demping. Overdel er utviklet med syntetiske lag for god støtte i raske vendinger og sideveisbevegelser. Dynamotion Groove teknologi i yttersåle sørger for fleksibilitet og bra respons mot underlaget. Passer alle innendørsaktiviteter.
kr 900,00

GEL-BLAST 7 GS

Asics innesko til junior for håndball og annen hallidrett. Slitesterk overdel og såle med godt grep. GEL-demping i hælen for komfort. Str: 32-40.
kr 600,00

GEL-BLAST 7 GS

Asics innesko til junior for håndball og annen hallidrett. Slitesterk overdel og såle med godt grep. GEL-demping i hælen for komfort. Str: 32-40.
kr 600,00

GEL-ROCKET 7

En meget komfortabel allround indoor sko fra Asics, som er vridnings-dyktig for å unngå å tråkke over. GEL-demping i forfot. Fleksibel og allsidig innendørssko til håndball, innebandy og andre hallaktiviteter.
kr 899,00

GymPlus 3 CF K

Adidas GymPlus 3 CF K hallsko for barn har en EVA-dempet midtsåle som gir komfort, langvarig og lett demping. Yttersåle av gummi som gir et godt grep og feste på alle underlag og uten å sette merker. Borrelåsfester som gjør det enkelt å ta skoene av og på under lek eller i gymtimen. Air Mesh-overdel som gir max. ventilasjon. Tekstil lining og sockliner. ADIFIT®-teknologi sikrer en god passform.
kr 379,00

NIKE METCON 2

Nike Metcon 2 er treningssko til crossfit og fitness. Den er velegnet til f.eks box jumps, burpees og styrketreningsøvelser. Metcon 2 har blitt mer polstret innvendig og har fått et bedre grep rundt hælen. Skoen har en fast hæl og fleksibel forfot. Skoens yttersåle er designet for å gi maximalt grep i underlaget, samt stabilitet og støtte når du trener. Overdelen har en sømløs konstruksjon med et slitesterkt og pustende mesh. Metcon 2 har fly-wire snøresystem som holder foten godt fast i skoen.
kr 1 300,00

Wave Lightning Z2

Meget lett og stabil innendørssko. Dynamotion Groove yttersåle som gir utmerket grep, fleksibilitet og stabilitet. Skoen har SR Touch i forfoten som gir ytterligere forbedret demping. Dynamotion Fit gir utmerket passform. Vekt: 280 g. For alle typer innendørsaktiviteter. Bestselger gjennom flere år.
kr 1 800,00