Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

LYKTER

Sorter etter
Vis per side

Blinder Mob Mr Chips Rear BLACK 1

Påkjørsler bakfra er en av de vanligste ulykkene som rammer oss syklister, bruk derfor alltid en rød baklykt. Blinder Mob Mr Chips Rear er et veldig kraftig baklys. Intens og nesten irriterende. Flere blinkemodus, samt konstant lys. Synlig på over 1 km avstand. Lades via USB. Festes med silikonbånd. 100% vanntett.
kr 499,00

Commute 2X

Silva Commute 2X er en liten, sprutsikker sykkellykt som gjør deg synlig i alle retninger. Commute 2X lades enkelt via USB, og har en gummistropp som gjør den enkel å sette på og ta av. En stor on-/off-knapp gjør det enkelt å håndtere lykten, selv med hansker.
kr 499,00

Cykelbelys. SIMI Bak Purple

På en sykkel vil du se og bli sett, og dette summerer godt opp Silva Simi Light lyktene. Denne stilige, sterke sykkellykta med LED-pære er lett å montere på styre, setepinne eller ramme og kommer i forskjellige farger. Vær oppmerksom på produktnavnet: «Back» betyr rødt lys og «Front» betyr hvitt.
kr 99,00

DarkFire Hodelykt 3600C (1600 lumen)

Kraftig hodelykt på 1600 lumens. God rekkevidde og spredning. Relativt lavt vekt gjør at den fungerer veldig fint som hodelykt. Lystid ca 3 timer på max. 3 lysstyrker. Skrukobling på ledning/batteri. En kraftig lykt gjør mørketiden lysere. Gamle stier blir som nye når man bruker de i mørket. På sykkel anbefaler vi en kraftig lykt på styret og en svakere på hodet slik at man får max dybdesyn. I tillegg gir hodelykten bedre oversikt og man har lys om man har en teknisk stopp.
kr 1 499,00

DarkFire Hodelykt 5600C (3000 Ass 1

Kraftig sykkel- og hodelykt med utrolige 3000 målte Lumens lysstyrke! Kommer med komfortabelt hodebånd, feste for sykkel, batterier og lader.
kr 1 499,00

Diodelykt Kraftig 100 Lum Oppl Sort 1

Kraftig diode sykkellykt oppladbar.
kr 259,00

Lyktesett Diode (F+B) Sort/Rød 1

Bli sett i trafikken med dette diodesettet som er svært enkelt å montere, og drives av vanlige byttbare batterier.
kr 299,00

Lyktsett for elsykkel NC 1

Plug-and-play lyktsett spesielt tilpasset Yamaha sin PW-motor, men som også passer til sykler med Bafang MaxDrive/Modest krankmotor. Passer ypperlig om man har kjøpt en sykkel uten lys, og ønsker et integrert system som trekker strøm fra motorbatteriet og styres fra betjeningspanelet for motoren. Y-kabel for tilkobling følger med i pakken (for de motorer som krever dette).
kr 1 099,00

Stella Sport 300

Hodelykt
kr 1 699,00