Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

LYKTER

Sorter etter
Vis per side

Blinder Mob Mr Chips Rear BLACK 1

Påkjørsler bakfra er en av de vanligste ulykkene som rammer oss syklister, bruk derfor alltid en rød baklykt. Blinder Mob Mr Chips Rear er et veldig kraftig baklys. Intens og nesten irriterende. Flere blinkemodus, samt konstant lys. Synlig på over 1 km avstand. Lades via USB. Festes med silikonbånd. 100% vanntett.
kr 499,00

Commute 2X

Silva Commute 2X er en liten, sprutsikker sykkellykt som gjør deg synlig i alle retninger. Commute 2X lades enkelt via USB, og har en gummistropp som gjør den enkel å sette på og ta av. En stor on-/off-knapp gjør det enkelt å håndtere lykten, selv med hansker.
kr 499,00

Cykelbelys. SIMI Bak Purple

På en sykkel vil du se og bli sett, og dette summerer godt opp Silva Simi Light lyktene. Denne stilige, sterke sykkellykta med LED-pære er lett å montere på styre, setepinne eller ramme og kommer i forskjellige farger. Vær oppmerksom på produktnavnet: «Back» betyr rødt lys og «Front» betyr hvitt.
kr 99,00

DarkFire Hjelmfeste

Sett lykta på hjelmen. Festes med borrelås.
kr 119,00

Diodelys bak oppladbar Rød/Hvit 1

Oppladbart diodelys til sykkel.
kr 199,00

Diodelys F+B Hvit og Rød Hvit/rød 1

Enkelt lyktesett til sykkel. Frontlys har 2 modus (fast og blink). Baklys har 4 modus (3 ulike blinkemodus og en fast). Kraftig og bred lyskjegle både foran og bak. Lett å innstallere. Passer alle sykler.
kr 199,00

Hodelykt 1300L Bright as Day 1 Sort 1

Bright As Day 1300 er en "alt-mulig-hodelykt". Lampens kjølesystem tillater den å levere reelle 1300 lumen gjennom hele batteriets syklus. Meget lett design og uendelige monteringsmuligheter takket være gopro feste-kompatibilitet blir denne lykten en tusenkunstner. Den gjør virkelig natten Bright As Day. 1300 lumen.
kr 1 899,00

Hodelykt 700L Bright As Day 70 Sort 1

The Bright As Day 700 er den letteste og mest allsidige hodelykten fra Moonlight. Lampens kjølesystem tillater den å levere reelle 700 lumen gjennom hele batteriets syklus. Med et meget lett design og uendelige monteringsmuligheter takket være gopro feste kompabilitet blir denne lykten en tusenkunstner. Det gjør virkelig natten Bright As Day. 700 lumen.
kr 1 299,00

Lyktesett Diode (F+B) Sort/Rød 1

Bli sett i trafikken med dette diodesettet som er svært enkelt å montere, og drives av vanlige byttbare batterier.
kr 199,00

Lyktsett for elsykkel NC 1

Plug-and-play lyktsett spesielt tilpasset Yamaha sin PW-motor, men som også passer til sykler med Bafang MaxDrive/Modest krankmotor. Passer ypperlig om man har kjøpt en sykkel uten lys, og ønsker et integrert system som trekker strøm fra motorbatteriet og styres fra betjeningspanelet for motoren. Y-kabel for tilkobling følger med i pakken (for de motorer som krever dette).
kr 1 099,00

Stella Sport 300

Hodelykt
kr 1 699,00